kornel91 84778 #36476 Napisano 12 Lutego 2017 Mam pytanko do ludzi mieszkający bliżej wschodniej granicy czy macie problemy ze synchro?U mnie ciężko zegary łapią synchronizację i to wszystkie.A Ty nie z Siedlec ja z Białej Podlaskiej i nie mam żadnego problemu. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #36477 Napisano 13 Lutego 2017 Zaintrygowała mnie taka rzeźba.Pasek pomijam, koperta jest od DW-9050 a moduł i przekładka wygląda na bardzo podobny do modułu DW-6600, bo w DW-9050 nie znalazłem takiego modułu nigdzie.http://allegro.pl/zegarek-casio-g-shock-dw-9050-i6716746036.html#imglayer 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #36478 Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) Hejka taka mała prośba zna ktoś kod rabatowy na brawata ? będę wdzięczny a nawet dzwięczny kurde to na brasty jest potrzebny nie brawata sorki Edytowane 13 Lutego 2017 przez KICIAFIREREK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #36479 Napisano 13 Lutego 2017 Już nie aktualny ten kod Przez was wariaty klepnięty KING z fioletowym środkiem 3 dni ma być na miejscu. Chyba pójdzie na zamianę na jakiegoś z czarnym środkiem lub na sprzedaż…chyba że ten fiolet nie będzie tak walił po oczach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #36480 Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) Na allegro jest MTG-G za 3039,- Ludzie... kupujcie puki się nie zorientują, że sprzedają MTG-G w cenie MTG-S! I żeby nie było... to nie mój... ja swój odesłałem... Edytowane 13 Lutego 2017 przez pompek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dower 2 #36481 Napisano 13 Lutego 2017 Już nie aktualny ten kod Przez was wariaty klepnięty KING z fioletowym środkiem 3 dni ma być na miejscu. Chyba pójdzie na zamianę na jakiegoś z czarnym środkiem lub na sprzedaż…chyba że ten fiolet nie będzie tak walił po oczach Jeśli masz na myśli BB, to środek nie jest fioletowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #36482 Napisano 13 Lutego 2017 Chyba sprzedaż spadła to trzeba coś robić?!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #36483 Napisano 13 Lutego 2017 Na allegro jest MTG-G za 3039,- Ludzie... kupujcie puki się nie zorientują, że sprzedają MTG-G w cenie MTG-S! I żeby nie było... to nie mój... ja swój odesłałem... Dalej to drogo A MTG-S już chodzą po 2,2k 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #36484 Napisano 13 Lutego 2017 Chyba sprzedaż spadła to trzeba coś robić?!!!https://youtu.be/BjP_8Nj552oMój pomysł realizowany przez Managera Casio na Polskę Pana Artura Róż - podsyłałem mu filmiki z prośbą o wrzucenie na fp, miał się zastanowić i chwilę później.... Resztę już znacie Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #36485 Napisano 13 Lutego 2017 Dzisiejsze EDC. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelinio39 0 #36486 Napisano 13 Lutego 2017 Mój pomysł realizowany przez Managera Casio na Polskę Pana Artura Róż - podsyłałem mu filmiki z prośbą o wrzucenie na fp, miał się zastanowić i chwilę później.... Resztę już znacie Pozdrawiam, Matej ☺Ja nie znam ale z chęcią poznam.Co Zibi zrobiło?Skopiowało Twój pomysł ? Tak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg661 34 #36487 Napisano 13 Lutego 2017 Mój pierwszy g shock 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #36488 Napisano 13 Lutego 2017 Ja nie znam ale z chęcią poznam.Co Zibi zrobiło?Skopiowało Twój pomysł ? Tak?Dokładnie tak Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11983 #36489 Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) Dzisiejsze EDC. A już myślałem, że zostałem ostatnim BlackBerry'owiczem, a tu jednak nie Rzadko spotykany widok Edytowane 14 Lutego 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #36490 Napisano 13 Lutego 2017 BB OS 10 To jest tak genialny system, że zostanę z nim do końca. Najpierw miałem Z10, teraz Z30, przymierzam się do Passporta. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #36491 Napisano 13 Lutego 2017 A u mnie na poczcie od wtorku leżało i czekało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11983 #36492 Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) BB OS 10 To jest tak genialny system, że zostanę z nim do końca. Najpierw miałem Z10, teraz Z30, przymierzam się do Passporta. Ja mam i Q10 i iPhone'a. Zepsuł mi się slot karty sim w BB, ale niedługo to naprawie. Szkoda że poszli w stronę androida P.s Paszport w srebrnej edycji jest świetny. Edytowane 13 Lutego 2017 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #36493 Napisano 13 Lutego 2017 A portfel to Spec.-Ops.? - jest genialny, mam zielonego dużą wersję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #36494 Napisano 13 Lutego 2017 Jeśli masz na myśli BB, to środek nie jest fioletowy.Gx56-BB-1 jaki to zestaw kolorystyczny ? Na zdjeciu wyglada na fioletowy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #36495 Napisano 13 Lutego 2017 Tak światło padło i wydaje się fiolet, ale do fioletu z DGK to mu daleeeeeko. Dziabnięte Notem Czwartym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #36496 Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) Taki dziś zawitał Potrzebowałem vibry, łapę prawie urywa przy alarmie Swoją drogą to najczytelniejszy negatyw jaki widziałem, dorównuję niektórym pozytywom, powaga Takich grubaśnych, tłustych i dużych cyfr, dawno w G nie widziałem I taka ciekawostka - podświetlenie można ustawić nawet na 5 sekund Edytowane 13 Lutego 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #36497 Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) Tak światło padło i wydaje się fiolet, ale do fioletu z DGK to mu daleeeeeko. Dziabnięte Notem CzwartymSuper wiadomość a wiecie czy na brasty pojawiają sie tez kingi z radyjkiem ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTaki dziś zawitał Potrzebowałem vibry, łapę prawie urywa przy alarmie Swoją drogą to najczytelniejszy negatyw jaki widziałem, dorównuję niektórym pozytywom, powaga Takich grubaśnych, tłustych i dużych cyfr, dawno w G nie widziałem I taka ciekawostka - podświetlenie można ustawić nawet na 5 sekund Bo to taki negatyw ZŁOTY bardziej niż "negatywny" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 14 Lutego 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #36498 Napisano 13 Lutego 2017 Dokładnie tak Pozdrawiam, Matej ☺Głowa do góry, Tobie to wychodzi fajnie a kolesiowi z zibi niekoniecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POKUSER 6 #36499 Napisano 13 Lutego 2017 Dokładnie tak Pozdrawiam, Matej ☺Nieładnie z jego strony, delikatnie mówiąc... Tobie jednak lepiej wychodzi i to o wiele 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dower 2 #36500 Napisano 13 Lutego 2017 Gx56-BB-1 jaki to zestaw kolorystyczny ? Na zdjeciu wyglada na fioletowy Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkBB czyli Basic Black 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach