Matej 448 #36501 Napisano 13 Lutego 2017 Głowa do góry, Tobie to wychodzi fajnie a kolesiowi z zibi niekoniecznie Dziękuję Pozdrawiam, Matej ☺Nieładnie z jego strony, delikatnie mówiąc... Tobie jednak lepiej wychodzi i to o wieleDziękuję Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #36502 Napisano 13 Lutego 2017 BB czyli Basic BlackTo teraz tylko pytanie czy przyjdzie niby zamowienie przyjęte było ze dostępny tylko czy donosiciel dostarczy boje sie ze dostanę wiadomość ze może byc niedostępny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #36503 Napisano 13 Lutego 2017 Tomek i tu graty. Daj więcej fotek i jaki to 350 model 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BellaUrsa 71 #36504 Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) Dla mnie w 350 genialne jest to, że timer może być wyświetlany razem z aktualną godziną, no i że strefy czasowe można przewijać w obie strony, i strefy są ładnie opisane, a nie skrótami. Super moduł. Szkoda, że dla mnie jeden G to już wystarczająco dużo, bo obecnego prezentu od żonki na 350kę nie wymienię, a dwa G to już zbytek, niemniej jakby się trafiła okazja, to brałbym takiego złotego negatywa. Edytowane 13 Lutego 2017 przez BellaUrsa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #36505 Napisano 13 Lutego 2017 To teraz tylko pytanie czy przyjdzie niby zamowienie przyjęte było ze dostępny tylko czy donosiciel dostarczy boje sie ze dostanę wiadomość ze może byc niedostępny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie pojawią się GXW bo to wersja na JP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #36506 Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) Marcin, dokładnie to model GD-350-1BERWięcej fotek prędzej w sobotę, teraz to może jakieś nadgarstkowe tosterem cyknę Dla mnie w 350 genialne jest to, że timer może być wyświetlany razem z aktualną godziną, no i że strefy czasowe można przewijać w obie strony, i strefy są ładnie opisane, a nie skrótami. Super moduł. Szkoda, że dla mnie jeden G to już wystarczająco dużo, bo obecnego prezentu od żonki na 350kę nie wymienię, a dwa G to już zbytek, niemniej jakby się trafiła okazja, to brałbym takiego złotego negatywa. Dodałbym że Timer można uruchomić jednym przyciskiem z ekranu głównego, jak stoper w Romku i można ustawić od 1 sek. Stref czasowych jest zdecydowanie więcej, bardzo czytelne i mają pełne nazwy.Takich dużych znaków jeszcze nie widziałem a napis Warsaw robi wrażenie No i chyba najważniejsze to vibra, fajnie to działa i co pełną godzinę rażony prądem jestem Zamiast wibracji można ustawić flash z dźwiękiem W ogóle jest kilka takich niespotykanych smaczków jak na G. Edytowane 14 Lutego 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #36507 Napisano 14 Lutego 2017 Panowie (i Panie)... takie pytanie z ciekawości... czy ktoś się orientuje, czy bebechy z MTG-G dadzą się przełożyć p&p do koperty MTG-S? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #36508 Napisano 14 Lutego 2017 Miałeś chyba przez chwilę oba, trzeba było sprawdzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #36509 Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) Miałeś chyba przez chwilę oba, trzeba było sprawdzić obu naraz nie miałem... a pytam, bo ideałem ideałów dla mnie byłyby bebechy z tego MTG-G w kopercie od S1000... P.S. Ostatecznie stanęło na MTG-S1000 w wersji czarnej... tego czasomierza będę posiadaczem... budujące obrazki z fabryki Yamagata Edytowane 14 Lutego 2017 przez pompek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #36510 Napisano 14 Lutego 2017 Nie pojawią się GXW bo to wersja na JP Dzięki czyli jak chcę nowy to trzeba 1000+ szykować i z JP kupować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #36511 Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) Dzięki czyli jak chcę nowy to trzeba 1000+ szykować i z JP kupować Możesz w częściach w Zibi zamówić i może taniej Ci wyjść - tylko nie wiem czy koperta BB jest możliwa do ściągnięcia, inne bez problemu podobno Edytowane 14 Lutego 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #36512 Napisano 14 Lutego 2017 Jak na razie żadnych części wersji BB nie mają w katalogach i nie można przez Zibi sprowadzić. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #36513 Napisano 14 Lutego 2017 Możesz w częściach w Zibi zamówić i może taniej Ci wyjść - tylko nie wiem czy koperta BB jest możliwa do ściągnięcia, inne bez problemu podobno jutro ma byc BB bez radia radio bym dokupil i bedzie git majonez ….serio da sie ? czy to taki walentynkowy żart 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #36514 Napisano 14 Lutego 2017 radio bym dokupil i bedzie git majonez Taaaa... samochodowe z GPS'em i będzie jak GPW tylko ładniejszy :D Nie da się "radia dokupić" - moduł cały trzeba by zmienić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #36515 Napisano 14 Lutego 2017 Dzięki czyli jak chcę nowy to trzeba 1000+ szykować i z JP kupować Dokładnie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #36516 Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) ... Daj więcej fotek ...Takie na szybko popełniłem Ciężko mu się foty robi Edytowane 14 Lutego 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #36517 Napisano 14 Lutego 2017 Dokładnie takTo Twoja kolekcja ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #36518 Napisano 14 Lutego 2017 Fajny gd. A u mnie drugi najfajniejszy negatyw. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snoopy_1 29 #36519 Napisano 14 Lutego 2017 https://www.olx.pl/oferta/zegarek-casio-g-shock-g1250bd-1a-CID87-IDkl36m.html#18a80caf45;promoted Ktoś zainteresowany? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2241 #36520 Napisano 14 Lutego 2017 Tomaliusz, ostro ostatnio lecisz z tematem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #36521 Napisano 14 Lutego 2017 Się uzbierało...w maju 2016 był pierwszy, 30 grudnia 2016 były ledwo trzy...a teraz 8 na zdjęciu, 9 u rodziców a 10 tego negocjuje Jestem Gholikiem to pewne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #36522 Napisano 14 Lutego 2017 Tomaliusz, ostro ostatnio lecisz z tematem... No i dobrze - dużo mu przybędzie to i wyprzedaże będą ciekawe - ja się już okopałem i czaję na Mundka camo... :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #36523 Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) https://www.olx.pl/oferta/zegarek-casio-g-shock-g1250bd-1a-CID87-IDkl36m.html#18a80caf45;promoted Ktoś zainteresowany?Tylko to ta uboga wersja bez kibla Tomaliusz, ostro ostatnio lecisz z tematem...Eeee, było kiedyś ostrzej No i dobrze - dużo mu przybędzie to i wyprzedaże będą ciekawe - ja się już okopałem i czaję na Mundka camo... :D Pakuj lepiej tego Romana CMJ Edytowane 14 Lutego 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #36524 Napisano 14 Lutego 2017 Pakuj lepiej tego Romana CMJ Tu nie ma śmiacia to poważne sprawy są... zresztą ze śmiaciem czy bez i tak go sprzedasz, pytanie tylko czy wcześniej czy później 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #36525 Napisano 14 Lutego 2017 Piotrek - PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach