Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wierze. Kolega chyba popłynął z nałogiem :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawitała dziś przesyłka. Transakcja wiązana bo 2 były na jednej aukcji. O ile DW-9000 to rozpacz, co było widać na zdjęciach, to DW-6900 jest miłym zaskoczeniem. Stan idealny - zero rys na szkle i bezelu, przyciski płynnie chodzą, przycisk podświetlenia bez rys - a z tyłu niespodzianka #2 - moduł 3230 z kalendarzem do 2099!

Chyba ten z bull barem zostanie w szufladzie na troche i zacznę się rozglądać za opcjami na jego uzupełnienie.

758fcb2a325a2d881a95cff54b1d49e7.jpg

eff132f4402eb667ad44992cc37535de.jpg

27dba546967c2a82c1a9c32f6f40409c.jpg

d4a2bedcdfeff5277e4ca8c754dfe03c.jpg

wysłane z SG Note 4

Edytowane przez fesou

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

Edytowane przez Admof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny.

To mógłby być jedyny DW-5600 u mnie, ale wolałbym GW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mały wypad w góry z dwoma G :)Pics_Art_02_15_09_01_29.jpg

Pics_Art_02_15_09_05_00.jpg

Pics_Art_02_15_09_13_54.jpg :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda Gulfmaster v2 jest spory, to mój największy G za raz za nim jest v1 :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze że na zdjęciach nie przekonał mnie do siebie ale na żywo robi już wrażenie konkretne ;)

Podobnie miałem z kingiem i za cholerę nie żałuję że go wziąłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwn-q1000 na żywo jest świetny, dużo lepszy niż na zdjęciach i nawet jest chyba ładniejszy od gwn-1000 :o:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moi drodzy, pytanie jakich wiele, jednak nie chciałem zakładać nowego tematu, a pytanie mam... Mianowicie gdzie kupić tanio Mudmana ? 

W popularnym sklepie T... prawie 500 złotych, internetowe po 350, a na alle można znaleźć po 270 złotych jako 'nowe'.

Czy te modele są często podrabiane ? Skąd ta różnica cenowa, płacimy za gwarancje i pewne źródło, czy faktycznie poniżej 300 złotych to podróbki ?  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moi drodzy, pytanie jakich wiele, jednak nie chciałem zakładać nowego tematu, a pytanie mam... Mianowicie gdzie kupić tanio Mudmana ? 

W popularnym sklepie T... prawie 500 złotych, internetowe po 350, a na alle można znaleźć po 270 złotych jako 'nowe'.

Czy te modele są często podrabiane ? Skąd ta różnica cenowa, płacimy za gwarancje i pewne źródło, czy faktycznie poniżej 300 złotych to podróbki ?  :rolleyes:

Gdzieś Ty Mudmana znalazł za 500 zł? Kupowałem niedawno i widzę, że sporo przepłaciłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy w Polsce  :)

Ale czyli, że co ? :rolleyes:

Gdzieś Ty Mudmana znalazł za 500 zł? Kupowałem niedawno i widzę, że sporo przepłaciłem...

W TT jest G-9000 za 490,50 PLN.

Posiada ktoś wiedzę jak jest z tymi zegarkami, czy Mudmany za 300 złotych to faktycznie sprowadzone oryginały bez gwarancji, czy raczej to dobre podróbki bez wartości ?  :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W TT jest G-9000 za 490,50 PLN.

Posiada ktoś wiedzę jak jest z tymi zegarkami, czy Mudmany za 300 złotych to faktycznie sprowadzone oryginały bez gwarancji, czy raczej to dobre podróbki bez wartości ? :unsure:

Bierz ten za 335zł.np od bigbena-sprawdzony sprzedawca,instrukcja pl i gw zibi 3 lata z możliwością przedłużenia na 6 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ceny TT nie patrz, tam dopiero po promocji 30% ceny osiągają "normalny" poziom ;) 

Mundka g9000 powinienes wyrwac za ok 300zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano to że jesteśmy bogatym społeczeństwem i możemy przepłacać dwukrotnie za produkty, dlatego takie ceny  w sklepach.

Dziwię się, dlaczego jesteś zdziwiony tym faktem że cena jest dwukrotnie mniejsza na alledrogo gdzie już jest stosunkowo wysoka jak za ten model.

Europejczyk z zachodu czy Amerykaniec nie da za Mudmana ver. 1 więcej niż ~80$, bo ten zegarek nie jest więcej wart  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie zastanawia jakim cudem seqndus ma normalne ceny, a papiery i gwarancje ma od Zibi. Przecież gdyby Zibi sam sprzedawał towar w cenach seqndusa zbliżonych np. do amerykańskich to zarobilby więcej.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie. Które modele miały te tańczące cyferki przy zmianie godziny? Szukam w necie ale nie wiem jak ta opcja się fachowo nazywa

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Admof, o czym piszesz?

Przecież na każdej sprzedanej sztuce przez seqndusa zarabia zibi, przecież tam się seqnzus zaopatruję.

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi