MichuONB 2 #37601 Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Swoje najlepsze G wszyscy noszą tylko w domu,także nie ma prawie z czego ich czyścić Ja mam tylko jednego G Puki co mnie nie napadło na kupowanie więcej sztuk Mam jeszcze jednego Casio Edifice, ale to był stalowy, zakręcany także z nim ostro można było postępować ^^ Raz nawet użyłem APC w stosunku 1:20 Ładnie przejrzał, bez żadnych defektów, ale nie wiem jakby się APC zachowało w stosunku do tworzywa W sumie kokpit w mojej Audiczce tym traktowałem i było ok, tylko w aucie w mniejszych ilościach (na szmatkę) a Edifice zlałem tym i jazda Edytowane 28 Marca 2017 przez MichuONB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37602 Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Ja mam tylko jednego G Puki co mnie nie napadło na kupowanie więcej sztuk ...obyś tylko nie zachorował na G,bo to będzie Cię kosztować kupę kasy napomnę tylko,że forum wybitnie pomaga w złapaniu tego wirusa na którego nie ma chyba szczepionki ja zawsze byłem sfiksowany na punkcie zegarków ( mam to po tacie ) ,ale nigdy aż tak żeby mieć tyle sztuk jednej marki Edytowane 28 Marca 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35537 #37603 Napisano 28 Marca 2017 Jak czyścić to tylko mydło i szczoteczka elektryczna:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuONB 2 #37604 Napisano 28 Marca 2017 obyś tylko nie zachorował na G,bo to będzie Cię kosztować kupę kasy napomnę tylko,że forum wybitnie pomaga w złapaniu tego wirusa na którego nie ma chyba szczepionki ja zawsze byłem sfiksowany na punkcie zegarków ( mam to po tacie ) ,ale nigdy aż tak żeby mieć tyle sztuk jednej marki Już jeden taki wirus przetrwałem, ale trochę to kosztowało Wędkarstwo, najgorsze że zostałem głównie przy spinningu i teraz praktycznie nie jeżdżę :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37605 Napisano 28 Marca 2017 Już jeden taki wirus przetrwałem, ale trochę to kosztowało Wędkarstwo, najgorsze że zostałem głównie przy spinningu i teraz praktycznie nie jeżdżę :xi ja przez to przechodziłem i brakuje mi tego.dorosłe życie jednak weryfikuje pewne sprawy,bo nie wyrobisz się ze wszystkim czasowo i finansowo.ja wybrałem G i nie żałuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #37606 Napisano 28 Marca 2017 Ja czyszczę tylko wilgotną szmatką z mikrofibry (taką lepszą), a poza tym mam chorobliwy nawyk i po każdorazowym zdjęciu zegarka z ręki przcieram go całego szmatką do okularów. Mam obsesjë na punkcie czystego zegarka, a kurz to już moja największa zmora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yacek66 3 #37607 Napisano 28 Marca 2017 Swoje najlepsze G wszyscy noszą tylko w domu,także nie ma prawie z czego ich czyścić ... chyba lekka przesada ... to tak jakbym kupił nowy samochód i trzymał go w garażu Ja kupiłem dwa tygodnie temu swojego GWG 1000-1A5ER Mudmaster i noszę go praktycznie wszędzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #37608 Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) No ale jak masz np. kilka G a i tak w tyg. do koszuli nosisz automaty, to kiedy to chcesz wszystko utytłać? Heheh, znam parę osób co ma ponad 200 zegarków i to dopiero jest wyzwanie, jak jednego zakładasz raz w roku Edytowane 28 Marca 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11685 #37609 Napisano 28 Marca 2017 No ale jak masz np. kilka G a i tak w tyg. do koszuli nosisz automaty, to kiedy to chcesz wszystko utytłać? Heheh, znam parę osób co ma ponad 200 zegarków i to dopiero jest wyzwanie, jak jednego zakładasz raz w roku Niezłe świry mieszkają w tej Łodzi A tak na poważnie, to niektórzy w ogóle nie noszą, tylko kolekcjonują, to jest dopiero zboczenie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slony 79 #37610 Napisano 28 Marca 2017 było pukane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #37611 Napisano 28 Marca 2017 Na Dolnym Śląsku jeszcze większe som te świry, nie dość że nakupiły Japończyków to jeszcze nie kcom się podzielić z kolegami slony, graty Kinga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37612 Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) ... chyba lekka przesada ... to tak jakbym kupił nowy samochód i trzymał go w garażu Ja kupiłem dwa tygodnie temu swojego GWG 1000-1A5ER Mudmaster i noszę go praktycznie wszędzie.przy kolekcjonowaniu zegarków trochę zmienia się podejście,wierz mi na słowo podobnie jak kupisz salonowe auto to nie będziesz napierdzielał nim po krawężnikach,tylko chuchał i dmuchał na nie Niezłe świry mieszkają w tej Łodzi A tak na poważnie, to niektórzy w ogóle nie noszą, tylko kolekcjonują, to jest dopiero zboczenie akurat jestem w stanie to zrozumieć Edytowane 28 Marca 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yacek66 3 #37613 Napisano 28 Marca 2017 przy kolekcjonowaniu zegarków trochę zmienia się podejście,wierz mi na słowo podobnie jak kupisz salonowe auto to nie będziesz napierdzielał nim po krawężnikach,tylko chuchał i dmuchał na nie akurat jestem w stanie to zrozumieć ... a on pada aha !!!Jak w kawale o wielbłądach w ZOO." Mały wielbłąd pyta tatę: dlaczego koniki i zeberki w ZOO mają takie ładne zegarki a my nie? Bo koniki i zeberki je kolekconują a my je nosimy na co dzień. A mały wielbłąd powiada aha "Na Dolnym Śląsku jeszcze większe som te świry, nie dość że nakupiły Japończyków to jeszcze nie kcom się podzielić z kolegami slony, graty Kinga ... ja żem jest z Wrocka i dziela się z każdym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11685 #37614 Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) akurat jestem w stanie to zrozumieć He he uderz w stół, a nożyce się odezwą Na Dolnym Śląsku jeszcze większe som te świry, nie dość że nakupiły Japończyków to jeszcze nie kcom się podzielić z kolegami Tomasz obiecuję, że to już ostatnie ... w tym miesiącu Edytowane 28 Marca 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37615 Napisano 28 Marca 2017 ... a on pada aha !!!Jak w kawale o wielbłądach w ZOO." Mały wielbłąd pyta tatę: dlaczego koniki i zeberki w ZOO mają takie ładne zegarki a my nie? Bo koniki i zeberki je kolekconują a my je nosimy na co dzień. A mały wielbłąd powiada aha "... ja żem jest z Wrocka i dziela się z każdym.zaj...ste macie kawały w tym wrocku,nie ma co He he uderz w stół, a nożyce się odezwą ja akurat noszę każdego dnia innego G wymiennie z ProTrekami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yacek66 3 #37616 Napisano 28 Marca 2017 zaj...ste macie kawały w tym wrocku,nie ma co - 3sie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19585 #37617 Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) było pukane Graty... Edytowane 28 Marca 2017 przez karloss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37618 Napisano 29 Marca 2017 Dzisiaj gulf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #37619 Napisano 29 Marca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
phoenixwb 7 #37620 Napisano 29 Marca 2017 (edytowane) Może ma ktoś na zbyciu kod do Royaltime? Oddam swój jak zrobię zakupy. Szczegóły na PW. Z góry dzięki jeśli ktoś jest w stanie pomóc. Edytowane 29 Marca 2017 przez phoenixwb 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #37621 Napisano 29 Marca 2017 Dzisiaj gulf Pokazałeś się w wątku obliczeniowym Gulfów? Bo nie kojarzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37622 Napisano 29 Marca 2017 Pokazałeś się w wątku obliczeniowym Gulfów? Bo nie kojarzę.Nie mam śmiałości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
phoenixwb 7 #37623 Napisano 29 Marca 2017 Nie mam śmiałości Dla dodania otuchy. U mnie dziś też Gulfmaster. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #37624 Napisano 29 Marca 2017 Nie mam śmiałości To i bez tego Cię policzę. Więc masz wybór... możesz sam się zgłosić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35537 #37625 Napisano 29 Marca 2017 ciach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach