marwol 178 #56576 Napisano 4 Września 2021 300zł różnicy jak tylko bezel między modelami... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #56577 Napisano 4 Września 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #56578 Napisano 4 Września 2021 Już prawie byłem wyleczony z g-shocków.. Ale zaglądnąłem tutaj i zobaczyłem to gbd-200... Mam nadzieję że na żywo ten wyświetlacz robi taką robotę jak tutaj zachwalacie Bo szczerze to długie lata czekałem aż wypuszczą kostkę nieco większą od 56xx i z normalnym negatywem. Pozdrawiam 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #56579 Napisano 4 Września 2021 Już prawie byłem wyleczony z g-shocków.. Ale zaglądnąłem tutaj i zobaczyłem to gbd-200... Mam nadzieję że na żywo ten wyświetlacz robi taką robotę jak tutaj zachwalacie Bo szczerze to długie lata czekałem aż wypuszczą kostkę nieco większą od 56xx i z normalnym negatywem. PozdrawiamJest taki jak na zdjęciach. W końcu porządny negatywowy lcd. Będziesz Pan zadowolony. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #56580 Napisano 4 Września 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #56581 Napisano 4 Września 2021 6 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Będziesz Pan zadowolony. Mam nadzieję Wziąłem czarnego, przyjdzie to się nie omieszkam pochwalić. 1 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #56582 Napisano 4 Września 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazikk 1474 #56583 Napisano 4 Września 2021 (edytowane) Pozazdrościłem wam nowych nabytków. Ale ja kupiłem co innego. Edytowane 4 Września 2021 przez pazikk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #56584 Napisano 4 Września 2021 A jak czytelność gbd-200 pod różnymi kątami, że tak jeszcze zapytam? 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #56585 Napisano 4 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, jagr napisał(-a): A jak czytelność gbd-200 pod różnymi kątami, że tak jeszcze zapytam? Proponuję cofnąć się do wątku o kwadratach. Tak w okolice kwietnia, maja. Wrzucałem tam dużo fotek GBX-100-2ER. To bratni model. Pod różnym kątem zdjęcia. Nawet w mega ekstremalnych ujęciach wyświetlacz jest czytelny. Przykład; Edytowane 4 Września 2021 przez p.r.p. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #56586 Napisano 4 Września 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #56587 Napisano 4 Września 2021 @p.r.p. Wow, no jest nieźle, dzięki. Właśnie scrollowałem temat o kwadraciokach... 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #56588 Napisano 4 Września 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, jagr napisał(-a): A jak czytelność gbd-200 pod różnymi kątami, że tak jeszcze zapytam? Edytowane 4 Września 2021 przez tomaliusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56589 Napisano 4 Września 2021 (edytowane) 2 godziny temu, tomaliusz napisał(-a): z 9 km w sobotę przełaziłeś duze zużycie obuwia 😁 Edytowane 4 Września 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #56590 Napisano 4 Września 2021 1 minutę temu, unadarek napisał(-a): z 9 km w sobotę przełaziłeś duze użycie obuwia Ana a jak Do założonego celu jeszcze tylko parę spalonych kalorii mi brakuje ale szlak wszystko trafił bo się właśnie objadłem do syta 😝 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #56591 Napisano 4 Września 2021 @tomaliusz No tak, zapomniałem że zegarki są do patrzenia na nie a godzinę sprawdza się na telefonie 3 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56592 Napisano 4 Września 2021 5 minut temu, tomaliusz napisał(-a): Ana a jak Do założonego celu jeszcze tylko parę spalonych kalorii mi brakuje ale szlak wszystko trafił bo się właśnie objadłem do syta 😝 spoko spali sie 👍🍺 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31280 #56593 Napisano 5 Września 2021 Sory za ofa ale nurtuje mnie nowa funkcja w olx. Kasa za sprzedaż tylko jak kupujący potwierdzi że jest OK lub 24h od odbioru gdy nie potwierdzi. A co gdy odbierze paczkę z zegarem np i wyśle zgłoszenie że była cegła? Ani kasy ani zegara? Ktoś wie jak do tego podchodzą? Zakładamy że ja wysyłam wszystko jak trzeba. A kupujacy jest ten no złodziej yeach bunny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #56594 Napisano 5 Września 2021 13 godzin temu, tomaliusz napisał(-a): Ana a jak Do założonego celu jeszcze tylko parę spalonych kalorii mi brakuje ale szlak wszystko trafił bo się właśnie objadłem do syta 😝 Te kalorie, to on jakoś dziwnie liczy A tak na serio, to wiem, że chodzenie nie spala jakoś specjalnie kalorii, więc różnice pomiędzy sytuacją, kiedy przejdziesz w ciągu dnia 1k kroków i 10k kroków są niewielkie, jeśli chodzi o ilość spalonych kcal. A poniżej mój urlopowy rekord. Może nie tak wiele, ale po górach, więc w nogi i tak wchodzi Fajne są te "fit" funkcje, ale wielka szkoda, że nie podaje przebytego dystansu na podstawie ilości kroków bezpośrednio w zegarku, robi to na kolejnym ekranie od tego poniżej, ale jedynie podczas włączonego treningu (chociaż nie mam pewności, czy wtedy nie podaje tego na podstawie GPS z telefonu). 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #56595 Napisano 5 Września 2021 Jestem u szwagra na obiedzie ... i jego nowy nabytek z targu 🤦 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7225 #56596 Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Umyj z nim ręce. Zobaczymy czy wytrzyma zanurzenie edit: dopiero poznałeś szwagra czy jak? Powinien już dawno być wyedukowany przez Ciebie Edytowane 5 Września 2021 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #56597 Napisano 5 Września 2021 (edytowane) 16 minut temu, Sol napisał(-a): ... edit: dopiero poznałeś szwagra czy jak? Powinien już dawno być wyedukowany przez Ciebie Dopiero nie ale niedawno, jakieś 20 lat temu Dla niego temat zegarkowy nie istnieje W sumie to podróbka nie jest bo nigdzie nie napisali Casio czy G-Shock a nawet nie skromne S-shock 🤷 Trochę można zrozumieć innych na temat homarów ich ulubionych marek bo przecież ten wyżej to zwyczajny homar czyż nie? 🤔 Edytowane 5 Września 2021 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 157138 #56598 Napisano 5 Września 2021 (edytowane) 🌲🌲🌲 Edytowane 5 Września 2021 przez rafalmosty 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7225 #56599 Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Kupujesz 4-5 litrów gorzałki i pijecie aż nie zrozumie. 20 lat zmarnowałeś! Edytowane 5 Września 2021 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #56600 Napisano 5 Września 2021 2 minuty temu, Sol napisał(-a): Kupujesz 4-5 litrów gorzałki i pijecie aż nie zrozumie. 20 lat zmarnowałeś! Wódki to wypiliśmy morze ale prędzej przejdzie jak mu sam coś sprezentuje i nawet nie będzie wiedział co to jest aby tylko godzinę widział 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach