clusca 4903 #57601 Napisano 27 Stycznia 2022 Dorosłe chopy, a siem lalkami bawiom... A propos, gdzie można takiego G-Mana kupić za rozsądne piniendze? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57602 Napisano 27 Stycznia 2022 5 minut temu, clusca napisał(-a): Dorosłe chopy, a siem lalkami bawiom... A propos, gdzie można takiego G-Mana kupić za rozsądne piniendze? Takiego za rozsądne to nigdzie 😛 chyba, że kolorowego customa od Tomasz Hyla 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57603 Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Godzinę temu, clusca napisał(-a): Dorosłe chopy, a siem lalkami bawiom... A propos, gdzie można takiego G-Mana kupić za rozsądne piniendze? pewnie tylko dla celów poglądowych chcesz kupić ....hihihihihi Edytowane 27 Stycznia 2022 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #57604 Napisano 28 Stycznia 2022 Patryk @p.r.p. , Panie profesorze @TomG80 czy już wiadomo czy moduły gdb200 i gbx100 są zamienne? Bo bym wsadził do pomarańczy moduł z setki co bym miał 🤣 w gbd200. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #57605 Napisano 28 Stycznia 2022 Godzinę temu, grzechu87 napisał(-a): Patryk @p.r.p. , Panie profesorze @TomG80 czy już wiadomo czy moduły gdb200 i gbx100 są zamienne? Bo bym wsadził do pomarańczy moduł z setki co bym miał 🤣 w gbd200. Ja jeszcze w żadnym z nich nie dłubałem, także niestety nie wiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57606 Napisano 28 Stycznia 2022 1 godzinę temu, grzechu87 napisał(-a): Patryk @p.r.p. , Panie profesorze @TomG80 czy już wiadomo czy moduły gdb200 i gbx100 są zamienne? Bo bym wsadził do pomarańczy moduł z setki co bym miał 🤣 w gbd200. zawsze można dopasować jakby coś nie grało: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84741 #57607 Napisano 28 Stycznia 2022 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bald8 19 #57608 Napisano 28 Stycznia 2022 Dziś mała konserwacja - czyszczenie, smarowanie i na rękę. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57609 Napisano 28 Stycznia 2022 3 minuty temu, Bald8 napisał(-a): Dziś mała konserwacja - czyszczenie, smarowanie i na rękę. ..kto nie smaruje ten nie jedzie ..... jak mawiają Japończycy z dorzecza Kongo !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57610 Napisano 28 Stycznia 2022 Grubaski 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57611 Napisano 28 Stycznia 2022 Godzinę temu, murcins napisał(-a): Grubaski dobrze mają, roboty niewiele, ciągły odpoczynek to się i utuczyły nie to co ten biedak: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11566 #57612 Napisano 28 Stycznia 2022 3 godziny temu, murcins napisał(-a): Grubaski Zacne stadko, a ja chyba swoje troszkę przetrzebię, ostatnio za rzadko goszczą na nadgarstkach Zostanie Romek i dwie kostki, prawdopodobnie. 5 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #57613 Napisano 29 Stycznia 2022 Godzinę temu, tommly napisał(-a): Zacne stadko, a ja chyba swoje troszkę przetrzebię, ostatnio za rzadko goszczą na nadgarstkach Zostanie Romek i dwie kostki, prawdopodobnie. Daj znać ba podforum wcześniej które lecą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #57614 Napisano 29 Stycznia 2022 1 godzinę temu, tommly napisał(-a): Zacne stadko, a ja chyba swoje troszkę przetrzebię, ostatnio za rzadko goszczą na nadgarstkach Zostanie Romek i dwie kostki, prawdopodobnie. Ja tam bym czarną stalowa kostkę zostawił. Raz już sprzedałem, ale naprawiłem błąd i odkupiłem. No chyba, że robisz sobie miejsce na tą nową matową, co się ma niebawem pojawić 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #57615 Napisano 29 Stycznia 2022 Kupię g5600 w stanie 8 w górę. W tempo mam za 480zł szukam taniej. Bez u. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11566 #57616 Napisano 29 Stycznia 2022 Daj znać ba podforum wcześniej które lecą. Grzesiu dużo tego już nie ma niestety. Maharishi w realizacji i zostało czarne GMW-B5000, w negatywie na bransie. Ja tam bym czarną stalowa kostkę zostawił. Raz już sprzedałem, ale naprawiłem błąd i odkupiłem. No chyba, że robisz sobie miejsce na tą nową matową, co się ma niebawem pojawić Maciek masz racje. Z tą kostką nie mam ciśnienia i płakał nie będę, jak się nie sprzeda. A miejsce robię na powrót MRG, jeśli się uda zrealizować niecny plan. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Platyniak18 0 #57617 Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Z jakich modeli będzie pasował pasek i bezel do gst-w130l-1aer? Zegarek już mi się trochę znudził, myślę nad małą zmianą wyglądu. Edit: Chyba że ktoś będzie ktoś chętny na wymianę, na np. rangemana, albo mudmana g9300 to pisać Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Platyniak18 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57618 Napisano 29 Stycznia 2022 18 godzin temu, tommly napisał(-a): Zacne stadko, a ja chyba swoje troszkę przetrzebię, ostatnio za rzadko goszczą na nadgarstkach Zostanie Romek i dwie kostki, prawdopodobnie. Kurcze, tylko 3 G 🤔 u mnie by chyba nie przeszło:p 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #57619 Napisano 29 Stycznia 2022 Kurcze, tylko 3 G 🤔 u mnie by chyba nie przeszło:pSpokojnie, z czasem człowiek zostawia tylko to co najlepsze/najwygodniejsze dla niego.. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57620 Napisano 29 Stycznia 2022 9 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Spokojnie, z czasem człowiek zostawia tylko to co najlepsze/najwygodniejsze dla niego.. Człowiek do wszystkiego się przyczaja - kwestia czasu wiec .... nic nie sprzedawać tylko gromadzić - a ja dojdzie do tego że nie ma gdzie kłaść wynająć dodatkowe pomieszczenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #57621 Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) 14 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Spokojnie, z czasem człowiek zostawia tylko to co najlepsze/najwygodniejsze dla niego.. Marcin @murcins jest bardzo sentymenalny I może dlatego 🤣 Edytowane 29 Stycznia 2022 przez grzechu87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57622 Napisano 29 Stycznia 2022 Teraz, grzechu87 napisał(-a): Marcin @murcins jest bardzo sentymenalny I może dlatego 🤣 bo zegareczek to pasja - z czasem staje się częścią ciebie i pozbycie się części ciebie to jakby ucięcie ręki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #57623 Napisano 29 Stycznia 2022 2 minuty temu, unadarek napisał(-a): bo zegareczek to pasja - z czasem staje się częścią ciebie i pozbycie się części ciebie to jakby ucięcie ręki Bez przesady, kiedyś miałem kilkanaście, albo i więcej, lata lecą doświadczenia życiowego przybywa 🤣, nie wszystko złoto co się świeci, co z tego że ładny jak po zastanowieniu nie dostanie dożywocia u mnie. A teraz takie tylko biorę lub edc co wiem że pochodzę pół roku, rok z bananem na ryju i wymienię na inny co też kilk, naście miesięcy będzie cieszył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57624 Napisano 29 Stycznia 2022 3 minuty temu, grzechu87 napisał(-a): Bez przesady, kiedyś miałem kilkanaście, albo i więcej, lata lecą doświadczenia życiowego przybywa 🤣, nie wszystko złoto co się świeci, co z tego że ładny jak po zastanowieniu nie dostanie dożywocia u mnie. A teraz takie tylko biorę lub edc co wiem że pochodzę pół roku, rok z bananem na ryju i wymienię na inny co też kilk, naście miesięcy będzie cieszył. można i tak - ale ludzie są różni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #57625 Napisano 29 Stycznia 2022 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): można i tak - ale ludzie są różni Są co w roku przepierdolą z 50 przez ręce 😎 każdy ma jakiegoś bzika 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach