tommly 12131 #62676 Napisano Sobota o 21:04 15 minut temu, nav napisał(-a): No to wybór staje się dużo prostszy Już dokonany, zaraz po pierwszym moim wpisie, ryzyk fizyk A najwyżej dokupię GW-9400Y do kompletu 😂 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69139 #62677 Napisano Sobota o 21:19 15 minut temu, tommly napisał(-a): Już dokonany, zaraz po pierwszym moim wpisie, ryzyk fizyk A najwyżej dokupię GW-9400Y do kompletu 😂 A jaka wersja 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12131 #62678 Napisano Sobota o 22:26 Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): A jaka wersja 🤔🤔🤔 A jest we wcześniejszym poście, taka zagadka 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69139 #62679 Napisano Sobota o 22:33 6 minut temu, tommly napisał(-a): A jest we wcześniejszym poście, taka zagadka 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12131 #62680 Napisano Sobota o 23:19 45 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): 🤔🤔🤔 Si senor 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69139 #62681 Napisano Niedziela o 00:38 Godzinę temu, tommly napisał(-a): Si senor Choć mi się bardziej to podoba 🤗 🤗 🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12131 #62682 Napisano Niedziela o 08:51 8 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Choć mi się bardziej to podoba 🤗 🤗 🤗 Ujdzie Ale tutaj zgodnie z wcześniejszą rozmową trzeba go ładować raz na jakiś czas, negatyw, no i jednak ciężej wymienia się paski. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
walerian 51 #62683 Napisano Niedziela o 11:29 (edytowane) Hej. Mały, utylitarny mod z Ali. Bezel i bransoleta frezowane (zawias bransoletki również). Kolor czarny- mocno przetarłem włókniną. Jakość dobra/ bardzo dobra. Czepiałbym się dwóch ogniw, które wchodzą z obu stron do zapięcia - mają minimalnie mniejszą szerokość od pozostałych ogniw. Wymienne ogniwa są łączone za pomocą bardzo krótkich teleskopów - pierwszy raz spotkałem się z takim systemem. Zawsze albo sztywne wybijane piny albo śruby. Cena ok 170 zł za komplet. Czy warto? Jak najbardziej 🤠 Edytowane Niedziela o 14:29 przez walerian Nowe zdjęcia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 87295 #62684 Napisano Niedziela o 19:11 10 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4605 #62685 Napisano 19 godzin temu Teraz taka dosyć duża wrzawa pod względem nowych kość fullmetal z wyświetlaczem MIP a ja pokaże wam coś co przeszło bokiem i niestety przez pewnie kiepską sprzedaż zostało wycofane z produkcji. Uwielbiam ten zegarek bo jest: fullmetalem z zakręcanym deklem (ta sama budowa co B5000) Nie ma Bluetooth Jest wskazówkowy (uwielbiam wskazówkowe G) i z automatu odpadają wszystkie problemy z kątami wyświetlacza. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7246 #62686 Napisano 18 godzin temu A ja z tych trzech i tak wybieram stalową kostkę z klasycznym wyświetlaczem. Taki dziaders ze mnie 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fonfelinni 232 #62687 Napisano 11 godzin temu Ze mnie tez i nadal uwazam, ze DW5035 to najlepsza kostka jaka wyszla 😉 Wlasciwie, ktos wie dlaczego na wieksza skale Casio nie stosowalo wyswietlacza LCD, ktory jest m.in w DW5035? Swietna czytelnosc, brak problemow 'z katami', wzorowe podswietlenie, a nie zaroweczka 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach