TomcioMiki 80746 #62976 Napisano 27 Czerwca 🤗🤗🤗 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36367 #62977 Napisano 27 Czerwca (edytowane) Edytowane 27 Czerwca przez murcins 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 70958 #62978 Napisano 28 Czerwca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7335 #62979 Napisano 28 Czerwca 15 godzin temu, murcins napisał(-a): Pokaż go na ręce 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 1582 #62980 Napisano 28 Czerwca W dniu 22.06.2026 o 18:21, TomcioMiki napisał(-a): 😁😁😁 Kolego Drogi Tomaszu, Wolałbym, żeby ten zegarek był w "negatywie". To znaczy koperta i bezel w stali, a "ceferblat" w takiej właśnie czerwieni. I takie DżiSzoki naprawdę istnieją. A ponieważ około wtorku/ środy przyjedzie do mnie mój zegarkowy "graal", to teraz do końca wakacji mam zamiar upolować naprawdę wyjątkowego G-Shocka... Ale nie uprzedzajmy, żeby nie zapeszyć Pozdrawiam serdecznie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80746 #62981 Napisano 28 Czerwca 50 minut temu, Klincz napisał(-a): Kolego Drogi Tomaszu, Wolałbym, żeby ten zegarek był w "negatywie". To znaczy koperta i bezel w stali, a "ceferblat" w takiej właśnie czerwieni. I takie DżiSzoki naprawdę istnieją. A ponieważ około wtorku/ środy przyjedzie do mnie mój zegarkowy "graal", to teraz do końca wakacji mam zamiar upolować naprawdę wyjątkowego G-Shocka... Ale nie uprzedzajmy, żeby nie zapeszyć Pozdrawiam serdecznie. Ale on to raczej stalowej koperty nie miał, chyba że ja czegoś nie wiem 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 1582 #62982 Napisano 28 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Ale on to raczej stalowej koperty nie miał, chyba że ja czegoś nie wiem 🤔🤔🤔 Źle mnie Pan zrozumiał. Nie miałem na myśli, że ten konkretnie model miał taką. Po prostu wyszukałem sobie coś podobnego z G-Shoków, co - jak napisałem - byłoby, w uproszczeniu mówiąc, negatywem pańskiego. Czyli, koperta i bezel stalowe elementy z czarnym plastikiem i czerwonym cyferblatem, z modułem cyfrowym bez negatywu. Więcej nie powiem Bo chcę zrobić tu za jakiś czas niespodziankę - tego DżiSzoka, który sobie teraz upatrzyłem, jeszcze tu nikt nie zaprezentował. Nawet Kolega @Paulus57 który jak ja uwielbia zegarki nietuzinkowe, wcale nie drogie, ale jednak szczególne jeśli chodzi o wzornictwo. Edytowane 28 Czerwca przez Klincz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80746 #62983 Napisano 28 Czerwca 50 minut temu, Klincz napisał(-a): Źle mnie Pan zrozumiał. Nie miałem na myśli, że ten konkretnie model miał taką. Po prostu wyszukałem sobie coś podobnego z G-Shoków, co - jak napisałem - byłoby, w uproszczeniu mówiąc, negatywem pańskiego. Czyli, koperta i bezel stalowe elementy z czarnym plastikiem i czerwonym cyferblatem, z modułem cyfrowym bez negatywu. Więcej nie powiem Bo chcę zrobić tu za jakiś czas niespodziankę - tego DżiSzoka, który sobie teraz upatrzyłem, jeszcze tu nikt nie zaprezentował. Nawet Kolega @Paulus57 który jak ja uwielbia zegarki nietuzinkowe, wcale nie drogie, ale jednak szczególne jeśli chodzi o wzornictwo. No to czekamy 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7335 #62984 Napisano 29 Czerwca 11 godzin temu, Klincz napisał(-a): Więcej nie powiem Bo chcę zrobić tu za jakiś czas niespodziankę - tego DżiSzoka, który sobie teraz upatrzyłem, jeszcze tu nikt nie zaprezentował. Nawet Kolega @Paulus57 który jak ja uwielbia zegarki nietuzinkowe, wcale nie drogie, ale jednak szczególne jeśli chodzi o wzornictwo. Lepiej nie rób niespodzianek tylko upewnij się, że kupujesz oryginał... 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 161151 #62985 Napisano 29 Czerwca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80746 #62986 Napisano 29 Czerwca 2 godziny temu, Sol napisał(-a): Lepiej nie rób niespodzianek tylko upewnij się, że kupujesz oryginał... 😁😁😁 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80746 #62987 Napisano 30 Czerwca 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36367 #62988 Napisano 30 Czerwca (edytowane) W dniu 28.06.2026 o 12:49, Sol napisał(-a): Pokaż go na ręce Edytowane 30 Czerwca przez murcins 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80746 #62989 Napisano 2 Lipca 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80746 #62990 Napisano 2 Lipca Mam takie pytanie może ktoś wie, co oznacza napis na wyświetlaczu "save" i jak go wygasić 🤔🤔🤔 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36367 #62991 Napisano 2 Lipca 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7335 #62992 Napisano 2 Lipca 6 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Mam takie pytanie może ktoś wie, co oznacza napis na wyświetlaczu "save" i jak go wygasić 🤔🤔🤔 Może Power Save? Szukaj w menu PS on/off 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80746 #62993 Napisano 2 Lipca 29 minut temu, Sol napisał(-a): Może Power Save? Szukaj w menu PS on/off Jest naładowany na maxa, nie mogę znaleźć do niego manuala 🤷🤷🤷 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36367 #62994 Napisano 2 Lipca 2 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Jest naładowany na maxa, nie mogę znaleźć do niego manuala 🤷🤷🤷 Oszczedzianie energii. W nocy gaśnie lcd. Można wyłączyć. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80746 #62995 Napisano 2 Lipca (edytowane) 21 godzin temu, murcins napisał(-a): Oszczedzianie energii. W nocy gaśnie lcd. Można wyłączyć. Już ogarnąłem, niech oszczędza 😁😁😁 Dzięki 🤗🤗🤗 Edytowane 3 Lipca przez TomcioMiki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36367 #62996 Napisano 3 Lipca (edytowane) Edytowane 3 Lipca przez murcins 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23512 #62997 Napisano 4 Lipca Któryś tam powrót do kosy 😅 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36367 #62998 Napisano 5 Lipca 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7335 #62999 Napisano 6 Lipca Wygląda jak Spike 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36367 #63000 Napisano 6 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, Sol napisał(-a): Wygląda jak Spike Bo to spike https://i.ibb.co/HfmX6JFk/1000155220.jpg Edytowane 6 Lipca przez murcins 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach