Klincz 1958 #63201 Napisano 22 Sierpnia 5 godzin temu, przemekw napisał(-a): 😄 👍👍👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 1958 #63202 Napisano 22 Sierpnia Ryszard od Terje to niezły Kocur, czyż nie? Ale przyjedzie do mnie nowy Król Chaosu. Tym razem oceaniczny... Tyle mogę na razie pokazać: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42988 #63203 Napisano 23 Sierpnia Zsynchronizował się nawet w plecaku w szafie (wschodnia Polska). Skurczybyk 👍 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5819 #63204 Napisano 23 Sierpnia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 81411 #63205 Napisano 23 Sierpnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5819 #63206 Napisano 25 Sierpnia 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 1958 #63207 Napisano 25 Sierpnia (edytowane) Gulfman DW 9109K I.C.E.R.C. Dolphin & Whale Limitowana Edycja. P.S. Z wrażenia zapomniałem zrobić zdjęcie dekla 😬😄 Edytowane 25 Sierpnia przez Klincz 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7344 #63208 Napisano 25 Sierpnia Ten do mnie gada. Brawo 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 1958 #63209 Napisano 25 Sierpnia 2 minuty temu, Sol napisał(-a): Ten do mnie gada. Brawo Dziękuję Zabolało po kieszeni. I jak go fotografowałem, to ręce tak mi się trzęsły (nie dlatego, że poszło cebulionów, tylko że piękny i rzadki), jakbym z trzydniówki wychodził P.S. A w ogłoszeniach są jeszcze dwa inne takie zegarki, że gul mi skacze, i jestem rozdarty wewnętrznie: odpuścić (ale jak?), czy kupić, a później suchy chleb i woda z kranu... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5819 #63210 Napisano 25 Sierpnia Szacunek. Udalo Ci się trafić. Niech się nosi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5819 #63211 Napisano 25 Sierpnia 2 godziny temu, Klincz napisał(-a): Dziękuję Zabolało po kieszeni. I jak go fotografowałem, to ręce tak mi się trzęsły (nie dlatego, że poszło cebulionów, tylko że piękny i rzadki), jakbym z trzydniówki wychodził P.S. A w ogłoszeniach są jeszcze dwa inne takie zegarki, że gul mi skacze, i jestem rozdarty wewnętrznie: odpuścić (ale jak?), czy kupić, a później suchy chleb i woda z kranu... A możesz napisać gdzie go znalazłeś? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 81411 #63212 Napisano 25 Sierpnia Godzinę temu, BM6 napisał(-a): A możesz napisać gdzie go znalazłeś? Też jestem ciekaw 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 81411 #63213 Napisano 25 Sierpnia 😁😁😁 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 1958 #63214 Napisano 25 Sierpnia 8 godzin temu, BM6 napisał(-a): A możesz napisać gdzie go znalazłeś? Na OLX. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1432 300 #63215 Napisano 26 Sierpnia W dniu 13.05.2026 o 15:50, Artur74 napisał(-a): 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1432 300 #63216 Napisano 26 Sierpnia 20 godzin temu, BM6 napisał(-a): Szacunek. Udalo Ci się trafić. Niech się nosi. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42988 #63217 Napisano 26 Sierpnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1432 300 #63218 Napisano 26 Sierpnia W dniu 15.07.2026 o 15:59, TomcioMiki napisał(-a): Ile tego masz 🤔🤔🤔 Nie liczyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5819 #63219 Napisano Środa o 12:07 4 godziny temu, adam1432 napisał(-a): Ładne pudełko. Casio takie robi? Witam. Mam pytanie. Macie jakieś doświadczenia z zegarek.net ? Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 1958 #63220 Napisano Środa o 12:33 Taki: Tylko w innym kolorze mi się marzy. Podobno marzenia czasami się spełniają... 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 8577 #63221 Napisano Środa o 12:53 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1432 300 #63222 Napisano Środa o 13:49 Godzinę temu, Klincz napisał(-a): Taki: Tylko w innym kolorze mi się marzy. Podobno marzenia czasami się spełniają... 😜 Czarny pasuje do wszystkiego 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 1958 #63223 Napisano Środa o 14:48 51 minut temu, adam1432 napisał(-a): Czarny pasuje do wszystkiego A najbardziej na pogrzeb i stypę. Zegarek to nie T-shirt, koszula, spodnie, czy buty. Owszem, niektóre zegarkowe klasyki w czarnym maja się wizualnie wyśmienicie. Ale ja już jestem na etapie kobiety, która dobiera kolczyki i bransoletki do koloru butów i łachów na grzbiecie Giez sam w sobie jest ewenementem. Giez w kolorze innym niż czarny, to razi po oczach i drapie po sercach zazdrośników 😜 I właśnie na Gzika bardziej awangardowego (jakby sam w sobie był za mało...) kolorystycznie poluję. W zasadzie jest już prawie w sieci. Musi się tylko przestać szamotać i wierzgać. Jeszcze z dwa tygodnie i przypełznie mi do chałupy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42988 #63224 Napisano Środa o 14:48 (edytowane) Edytowane Środa o 14:49 przez Mirosuaw 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1432 300 #63225 Napisano Środa o 16:01 Godzinę temu, Klincz napisał(-a): A najbardziej na pogrzeb i stypę. Zegarek to nie T-shirt, koszula, spodnie, czy buty. Owszem, niektóre zegarkowe klasyki w czarnym maja się wizualnie wyśmienicie. Ale ja już jestem na etapie kobiety, która dobiera kolczyki i bransoletki do koloru butów i łachów na grzbiecie Giez sam w sobie jest ewenementem. Giez w kolorze innym niż czarny, to razi po oczach i drapie po sercach zazdrośników 😜 I właśnie na Gzika bardziej awangardowego (jakby sam w sobie był za mało...) kolorystycznie poluję. W zasadzie jest już prawie w sieci. Musi się tylko przestać szamotać i wierzgać. Jeszcze z dwa tygodnie i przypełznie mi do chałupy No to gratulacje. O gustach się nie dyskutuje. W czasie gdy kupowałem Gieza wyboru nie było. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach