Daito 9419 #63326 Napisano Niedziela o 20:39 49 minut temu, Darecki napisał(-a): Co się dzieje z jakością... Jest nas tutaj sporo - większość z nas ma więcej niż jednego "G", sam mam kilka, historia którą opisałeś nie jest tutaj codziennością. Casio wypuszcza na rynek delikatnie mówiąc sporo produktów i jasne że w takiej skali może się zdarzyć że coś pójdzie nie tak, może jakiś składnik w polimerze był źle dobrany w jakiejś partii... czy coś w tym stylu... choć nieco trudno mi w to uwierzyć. Czy kupiłeś zegarek jako nowy? Jak dawno to było? Masz co najmniej 3 lata gwarancji, chyba że wykupiłeś dodatkowe świadczenie - reklamuj u sprzedawcy. Mój GW-5000 jest u mnie prawie 6 lat i nic takiego się nie dzieje, sporo dłużej mam GW-M5610 też nic złego powiedzieć nie mogę - wcześniej miałem sporo kostek i nie tylko, nigdy nic takiego się nie zdarzyło jak opisałeś. Jedyny problem z bezelami i paskami o jakim słyszałem występuje w przypadku pierwszych "G" gdzie paski i bezele utleniają się pod wpływem czasu i mogą się "rozsypać" - ale w przypadku polimeru to normalne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 705 #63327 Napisano Niedziela o 21:17 Nie ma reguły. Mój pierwszy Instinct wyłącza się podczas próby szukania satelitów GPS. Ponieważ jest to konstrukcja nierozbieralna, nie jest możliwa naprawa. Tactix7 czasem resetuje pojedyncze wskazania, ale tłumaczę sobie, że takie są cechy delikatnej elektroniki. W Luminox Navy Seal wymieniałem mechanizm. Protrek kiedyś umarł po banalnym upadku na posadzkę. Jednynymi na 100% pewnymi zegarkami, które bym zabrał na apokalipsę są Rangeman 9400 oraz mój ulubiony DW-6900. 1 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 1157 #63328 Napisano Poniedziałek o 07:28 Garmin jest mocny, ale… czasem łapie się na tym, że za dużo ma. Wiem niby, że można ustawić oszczędzanie baterii, i że latarka już zaczyna być niezastąpiona przy byle jakich czynnościach wieczorem, ale czasem czuje ulgę i spadek ciśnienia jak założę zwykłego G-Shocka, który tylko pokazuje w miarę dokładny czas i datę. W moim GA-2100 plastik trzyma się dobrze mimo wieku. Wyblyszczyl się, jak to zwykle, ale póki co nie odstaje. Loteria znaczy się. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 44387 #63329 Napisano Poniedziałek o 09:45 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5909 #63330 Napisano Poniedziałek o 16:44 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 44387 #63331 Napisano wczoraj o 08:05 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radomadre 5330 #63332 Napisano wczoraj o 08:30 Na tropie zwierza... 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5909 #63333 Napisano 23 godziny temu Taka ciekawostka. Podobno tylko w Ameryce dostępny. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 9419 #63334 Napisano 16 godzin temu 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 52339 #63335 Napisano 6 godzin temu 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 44387 #63336 Napisano 3 godziny temu 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach