murcins 35472 #34826 Napisano 28 Grudnia 2016 Spoko, ale co to ma wspólnego z G?Oj ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #34827 Napisano 28 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #34828 Napisano 28 Grudnia 2016 Wskazówki są idealnie z indeksami ? bo no foto wygląda jak by ten też trochę nie równo uderzał ? ( był już temat na forum a oglądałem ostatnio też w TT i też nie było idealnie więc już nie wiem co myśleć ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #34829 Napisano 28 Grudnia 2016 To tylko kwarc... Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #34830 Napisano 28 Grudnia 2016 To tylko kwarc... TapaltakTo nie jest powód do tego że może nie równo uderzać , tym bardziej że tani nie jest jak by to Ga100 było to można przymknąć oko ( być może tutaj to tylko foto ale na żywo też widziałem , dla mnie to wada i wiem że by mi przeszkadzało ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #34831 Napisano 28 Grudnia 2016 Za tą cenę od kwarca nie oczekiwałbym trafiania w indeksy. Owszem, zdarzą się egzemplarze, które będą trafiać idealnie ale nie wszystkie. Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5743 #34832 Napisano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Artur weź pod uwagę to że na zdjęciu zegarek nie jest "na wprost" i to może obraz przekłamywać.Co do ceny... kumpel ma Victorinoxa Master Diver'a - chyba 3k kosztuje i na dodatek swiss made (czyli prestige i lepsza jakość :D ) a potrafi w minutę zrobić 59 "tyknięć" sekundnikiem to się dopiero nazywa "nietrafianie" w indeksy... oczywiście to nie świadczy o tym że proste Casio za 2,5k też ma nie trafiać, ale w moim GPW sekunda ziała idealnie - wiec nie widzę powodu żeby w MTG było inaczej. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #34833 Napisano 28 Grudnia 2016 A która wskazówka wyglada na taką co by nie trafiała w indeks. Pytam bo też posiadam taki zegar i nie zastanawiałem się nad tym nigdy, co pozwoliło mi być szczęśliwym posiadaczem i użytkownikiem tego modelu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #34834 Napisano 28 Grudnia 2016 No chyba normalne, że o sekundówce mowa Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #34835 Napisano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Trafia napewno, miałem kilka 'swiss made' i żaden z nich nie trafiał w indeksy...żenujące. A casio GW 4000 wszystkie giezy trafiają idealnie, nie wspomnę o oceanusach ale to oczywiste. I nie rozumiem "to tylko kwarc" a co mechanik ma uderzać w indeksy ??? Edytowane 28 Grudnia 2016 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5743 #34836 Napisano 28 Grudnia 2016 No chyba normalne, że o sekundówce mowa TapaltakNo ale sekunda na powyższym zdjęciu, moim zdaniem jest idealnie na środku indeksu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #34837 Napisano 28 Grudnia 2016 A która wskazówka wyglada na taką co by nie trafiała w indeks. Pytam bo też posiadam taki zegar i nie zastanawiałem się nad tym nigdy, co pozwoliło mi być szczęśliwym posiadaczem i użytkownikiem tego modelu.I co teraz ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #34838 Napisano 28 Grudnia 2016 W pytaniu są wskazówki a to liczba mnoga, wiec zapytałem grzecznie o którą chodzi. Sam nie widzę na zdjęciu przesunięcia względem indeksu a chciałem zweryfikować własny egzemplarz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5743 #34839 Napisano 28 Grudnia 2016 I co teraz ? Jak to "co?" - sprzeda za połowę ceny :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #34840 Napisano 28 Grudnia 2016 W pytaniu są wskazówki a to liczba mnoga, wiec zapytałem grzecznie o którą chodzi. Sam nie widzę na zdjęciu przesunięcia względem indeksu a chciałem zweryfikować własny egzemplarz.Nie stresuj się Najważniejsze ze zegar Cię cieszy. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #34841 Napisano 28 Grudnia 2016 Zawsze chodzi o sekundową Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #34842 Napisano 28 Grudnia 2016 Tak wiem a stresu też nie mam z tym i daleki jestem od szukania wszelkich wad w czymś co nabyłem i używam już od kilku miesięcy. Z ciekawości wpatrywałem się w zamieszczone zdjecie jak i własny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34843 Napisano 28 Grudnia 2016 Na zdjęciu wzkazówka jest na środku indeksu. Nawet cień wskazówki to pokazuje. A dziury w całym zawsze szukają ci, co nie mają danego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #34844 Napisano 28 Grudnia 2016 Nawet cień wskazówki to pokazuje. LOL Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #34845 Napisano 28 Grudnia 2016 pechagto, proszę nie zmieniaj się w trolla Walcz z tym póki możesz. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #34846 Napisano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Na zdjęciu wzkazówka jest na środku indeksu. Nawet cień wskazówki to pokazuje. A dziury w całym zawsze szukają ci, co nie mają danego zegarka.Bzdura bo jak wiesz jest temat o tym że ktoś już 2 sztukę oddał bo nie trafiała w indeks i to w droższym MTG ( sam tam zabrałeś głos ) , mnie by to osobiście drażniło dlatego pytam bo jak mam kupić i coś ma mnie drażnić wolę odpuścić a sam zegarek nie jest ani drogi ani tani ale skoro to półka premium w Casio fajnie by było gdyby jednak uderzał w indeks ( jak widać jednym trafia idealnie u innych nie bardzo ) I nie chodzi mi o ten konkretny egzemplarz dlatego zapytałem czy tak wyszło na foto , ogólnikowo pytałem o MTG Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Arthoor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34847 Napisano 28 Grudnia 2016 Bzdura bo jak wiesz jest temat o tym że ktoś już 2 sztukę oddał bo nie trafiała w indeks i to w droższym MTG ( sam tam zabrałeś głos ) , mnie by to osobiście drażniło dlatego pytam bo jak mam kupić i coś ma mnie drażnić wolę odpuścić a sam zegarek nie jest ani drogi ani tani ale skoro to półka premium w Casio fajnie by było gdyby jednak uderzał w indeks ( jak widać jednym trafia idealnie u innych nie bardzo )To jaki jest sens pytania na forum czyj trafia a czyj nie trafia skoro już sam wywnioskowałeś, że jeden trafia a drugi nie.Chcesz kupić i chcesz żeby tafiał to idz do sklepu, sprawdź czy tafia i kupuj lub poproś aby Ci ściągneli taki, który trafia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #34848 Napisano 28 Grudnia 2016 pechagto, proszę nie zmieniaj się w trolla Walcz z tym póki możesz.500+ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #34849 Napisano 28 Grudnia 2016 Marcin dla rozładowania emocji pokaż swój nowy nabytek bo znając życie coś pewnie znalazłeś pod choinką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #34850 Napisano 28 Grudnia 2016 w przypadku MTG tylko sklep i właśnie oglądał bym każdy aż bym znalazł idealny ( z tego co mi kobieta w TT powiedziała oddać nie można po zakupie tylko wymienić w cenie ) , a sens pytania taki że wg mnie trochę za często to się zdarza w MTG i chciałem wiedzieć czy w tym też to występuje czy właśnie na foto tak wyszło ( i nie chodziło tylko o sekundową wskazówkę ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach