Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, kornel91 napisał(-a):

Chyba udało się znaleźć jeszcze w niezłym stanie?? 

Stan bardzo dobry, zdjęcia były nie do końca wyraźne, ale jestem pozytywnie zaskoczony 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, markali napisał(-a):

Pilnuje żebym się nie zasiedział.

IMG_20240105_223303314_HDR~2.jpg

Ooo widzę Honda się składa 🤗🤗🤗

Godzinę temu, revolta4 napisał(-a):

Kiedyś ……..podobna fota 

1176.jpeg

Muszę moje też wystawić, tylko u mnie szaro buro 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a):

Ooo widzę Honda się składa 🤗🤗🤗

Muszę moje też wystawić, tylko u mnie szaro buro 🤔🤔🤔

Nie wazne 

wystawic zawsze można 😀😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bezobsługowe solary hehe
Solary są bezobsługowe, ale jak się je normalnie nosi. A w kolekcji, gdzie dany zegar jest zakładany raz na jakiś czas, to niestety, ale trzeba dodatkowo zadbać o ładowanie.

Ja na codzień z małymi wyjątkami noszę GWG-1000 i aku ma cały czas na H, zaś inne zegary, które zakładam raz na ruski rok to już zjechały mi na M, a niektóre to nawet jeść zaczęły wołać wyświetlając L, CHARGE, albo radośnie przeskakując sekundnikiem co dwie sekundy.

Ale jak się postawi te bezobsługowe zegary w skrzyneczce z szybą przy oknie, to jest spora szansa, że pozostaną bezobsługowe. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.01.2024 o 20:00, TomG80 napisał(-a):

Solary są bezobsługowe, ale jak się je normalnie nosi. A w kolekcji, gdzie dany zegar jest zakładany raz na jakiś czas, to niestety, ale trzeba dodatkowo zadbać o ładowanie.

Ja na codzień z małymi wyjątkami noszę GWG-1000 i aku ma cały czas na H, zaś inne zegary, które zakładam raz na ruski rok to już zjechały mi na M, a niektóre to nawet jeść zaczęły wołać wyświetlając L, CHARGE, albo radośnie przeskakując sekundnikiem co dwie sekundy.

Ale jak się postawi te bezobsługowe zegary w skrzyneczce z szybą przy oknie, to jest spora szansa, że pozostaną bezobsługowe. ;)

Zimą łatwo nie jest, jak zegarek jest schowany przed słońcem pod rękawem. Nawet jak to jeden, codziennie używany zegarek, trzeba pamiętać o tym, żeby go wystawiać do światła... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Mój jest u @TomG80 🤗🤗🤗

Na pogaduchach z moim BB Kingiem😀. Bawiłem się nim dzisiaj na nocce oglądając filmiki Tomka na You tubie i jakoś niechcący przesunąłem wykres barometru poza okienko, nie bardzo wiem jak to teraz wrócić🙁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Artur74 napisał(-a):

Na pogaduchach z moim BB Kingiem😀. Bawiłem się nim dzisiaj na nocce oglądając filmiki Tomka na You tubie i jakoś niechcący przesunąłem wykres barometru poza okienko, nie bardzo wiem jak to teraz wrócić🙁

Ale jak poza okienko 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wcześniejszych zdjęciach widać w tym okrągłym okienku wykres barometru, a po moich zabawach, ręcznych ustawieniach ciśnienia widać już tylko jeden punkcik w prawym górnym rogu. Nie wiem, czy to wróci samo do swoich ustawień? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Artur74 napisał(-a):

Na wcześniejszych zdjęciach widać w tym okrągłym okienku wykres barometru, a po moich zabawach, ręcznych ustawieniach ciśnienia widać już tylko jeden punkcik w prawym górnym rogu. Nie wiem, czy to wróci samo do swoich ustawień? 

A o to chodzi, wróci, u mnie też czasami nie ma ładnej wykresówki, jest jeden albo dwa punkciki 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

A o to chodzi, wróci, u mnie też czasami nie ma ładnej wykresówki, jest jeden albo dwa punkciki 🤗🤗🤗

No to mnie uspokoiłeś, dzięki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.01.2024 o 06:47, TomcioMiki napisał(-a):

Wróciły wskazania 👍

Wyrwany dzisiaj z paczkomatu 😀😊

20240109_100841.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Artur74 napisał(-a):

Wróciły wskazania 👍

Wyrwany dzisiaj z paczkomatu 😀😊

20240109_100841.jpg

Ładny ładny, to ten za 2 stówki 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Ładny ładny, to ten za 2 stówki 🤔🤔🤔

Dokładnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wrzucę ku przestrodze, jakby komuś przyszło do głowy nieopatrznie kliknąć tego "GWG-1000":

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi