Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Recommended Posts

Witam ślicznie. Czy wie ktoś może jak ustawić sygnał godzinowy w Gravitymasterze GR-B300? Dzisiaj zegarek przyszedł i za cholerę nie mogę znaleźć w instrukcji jak to uruchomić, a i moje grzebanie niewiele dało :( 

25 minut temu, remimar napisał(-a):

Witam ślicznie. Czy wie ktoś może jak ustawić sygnał godzinowy w Gravitymasterze GR-B300? Dzisiaj zegarek przyszedł i za cholerę nie mogę znaleźć w instrukcji jak to uruchomić, a i moje grzebanie niewiele dało :( 

Jasne, już spieszę z pomocą: ten model nie ma sygnału godzinowego.

Cholera. Zawsze coś sknocą Ci kolesie od Casio, heh. Szkoda, bo wbrew wszystkiemu, to jest przydatna funkcja. Dziękuję TomG80 za szybką odpowiedź. Pozdrawiam :)

Cholera. Zawsze coś sknocą Ci kolesie od Casio, heh. Szkoda, bo wbrew wszystkiemu, to jest przydatna funkcja. Dziękuję TomG80 za szybką odpowiedź. Pozdrawiam
W żadnym modelu G-Shock o wskazaniach stricte analogowych (tylko wskazówki, bez wyświetlacza) nie ma funkcji sygnału godzinowego.

6 minut temu, mirek 1969 napisał(-a):

Jakby ktoś chciał  to taki fajny mały nożyk mogę zamienić na pieniądze😀 Za dużo mi się tego nazbierało.

IMG_20241218_180758_263.jpg

Igła.

Chyba nie ten dział 🤗🤗🤗

3 minuty temu, mirek 1969 napisał(-a):

No rzeczywiście. Nie wiem jak to sie stało. Dzięki za oświecenie mnie.

Proszę 👍👍👍

Gdzie i za ile? ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Zerknalem sobie na artykuly nt. tego 5000R i zabawnie sie czyta o super czytelnym, nowoczesnym podswietleniu LED w porownaniu do starego EL :)  Jak patrze na to podswietlenie to przypominaja mi sie te najtansze kwarce z dawnych lat, gdzie jedna dioda lekko podswietlala ekran =D

Gratulacje Marcin! 😍 💪🏻 
Ja też mam zaklepany jeszcze sprzed "przedpremierowo", ale ciągle nie dotarł. Gdzieś swojego dorwał?

Edited by p.r.p.

6 godzin temu, Sol napisał(-a):

Gdzie i za ile? ;)

TimeTrend w przedsprzedaży tydzień temu :) 900pln. Mają sie od poniedziałku pojawić w sklepach stacjonarnych TT. Ale ile tego będzie to nie wiem.

4 godziny temu, fonfelinni napisał(-a):

Zerknalem sobie na artykuly nt. tego 5000R i zabawnie sie czyta o super czytelnym, nowoczesnym podswietleniu LED w porownaniu do starego EL :)  Jak patrze na to podswietlenie to przypominaja mi sie te najtansze kwarce z dawnych lat, gdzie jedna dioda lekko podswietlala ekran =D

I to jest akurat na plus :D Według mnie nieświadomie im wyszło z tym ledem- taki retro klimacik

https://i.ibb.co/FxzwPN6/1000055590.jpg

1 godzinę temu, p.r.p. napisał(-a):

Gratulacje Marcin! 😍 💪🏻 
Ja też mam zaklepany jeszcze sprzed "przedpremierowo", ale ciągle nie dotarł. Gdzieś swojego dorwał?

Dzięki :) wyżej napisałem 

Edited by murcins

2 godziny temu, murcins napisał(-a):

TimeTrend w przedsprzedaży tydzień temu :) 900pln. Mają sie od poniedziałku pojawić w sklepach stacjonarnych TT. Ale ile tego będzie to nie wiem.

I to jest akurat na plus :D Według mnie nieświadomie im wyszło z tym ledem- taki retro klimacik

https://i.ibb.co/FxzwPN6/1000055590.jpg

Dzięki :) wyżej napisałem 

Ja wciąż czekam na telefon..😉 Oby nie przegapili..😂 Dawaj więcej fot! Jak kąty widzenia? Szybko robią się ósemki, w senie wersja bardziej na prawą czy lewą rękę?😁 

Edited by p.r.p.