TomG80 9142 #62326 Napisano 20 Czerwca 16 godzin temu, eustechy napisał(-a): Pudełko pasuje do Casio G-SHOCK MT-G Golden Armor Divine Dragon Edition ale mogę się mylić. Nie mylisz się - to MTG-B3000CXD-9APFL, czyli wersja tego zegara na rynek chiński. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 54309 #62327 Napisano 20 Czerwca 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65001 #62328 Napisano 22 Czerwca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8419 #62329 Napisano 22 Czerwca 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eustechy 439 #62330 Napisano 23 Czerwca Odebrałem książkę, bardzo ładnie wydana, książka szyta, piękne zdjęcia. Z braku czasu tylko ją przejrzałem. Wrzucam kilka zdjęć, ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, pokazanych jest bardzo dużo ciekawych modeli, w tym limitek itd, reklamy itp. Gdy już ją przeczytam za jakiś bliżej nieokreślony czas (w kolejce jeszcze równie ciekawe jak m.in. Greubel Forsey - The Art of Invention czy też De Bethune - The Art of Watchmaking) to napiszę kilka słów. 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38614 #62331 Napisano 23 Czerwca 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #62332 Napisano 24 Czerwca W dniu 23.06.2025 o 09:46, eustechy napisał(-a): Odebrałem książkę, bardzo ładnie wydana, książka szyta, piękne zdjęcia. Z braku czasu tylko ją przejrzałem. Wrzucam kilka zdjęć, ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, pokazanych jest bardzo dużo ciekawych modeli, w tym limitek itd, reklamy itp. Gdy już ją przeczytam za jakiś bliżej nieokreślony czas (w kolejce jeszcze równie ciekawe jak m.in. Greubel Forsey - The Art of Invention czy też De Bethune - The Art of Watchmaking) to napiszę kilka słów. Zrób mi ksero! To oczywiście żart, ale nawiązujący do epoki kostek, bo tak się kiedyś powielało trudno dostępne książki Zazdroszczę! 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65001 #62333 Napisano 24 Czerwca 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9142 #62334 Napisano 24 Czerwca Dziś wskazówki. 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 54309 #62335 Napisano 24 Czerwca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eustechy 439 #62336 Napisano 24 Czerwca 5 godzin temu, Sol napisał(-a): To oczywiście żart, ale nawiązujący do epoki kostek, bo tak się kiedyś powielało trudno dostępne książki Zazdroszczę! Na ten moment jak patrzyłem na przeglądarce to jest do kupienia lekko ponad 200 zł. Z tego co pamiętam to głównie kserowano książki do szkół ponadpodstawowych głównie ze względu tak jak napisałeś słabej dostępności. Gdy ja uczęszczałem do szkoły podstawowej to książki były przechodnie i za darmo. Potem w latach 90-tych nastąpił wysyp książek tak jakby odkryli nowy księżyc i trzeba było co roku aktualizować niemal wszystkie podręczniki. W tamtych czasach jakiekolwiek Casio na ręce to było coś, może przeglądając tę książkę coś wpadnie w oko z minionej epoki i w miarę możliwości kupię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35537 #62337 Napisano 24 Czerwca (edytowane) Edytowane 24 Czerwca przez murcins 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shuriken 524 #62338 Napisano 24 Czerwca Próbował ktoś zmienić oryginalne zapięcie w gw-9500? Mam możliwość sprawdzenia tylko z gd-350 niby sprzączka pasuje ale "języki" mają wysoko poprzeczkę i nie wchodzą. Drugi to GW-9110 niby pasuje ale trochę wąskie i ciężko wchodzi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65001 #62339 Napisano 24 Czerwca Była przymiarka 😁😁😁 Ale leży na ręce świetnie co by nie mówić 🤗🤗🤗 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65001 #62340 Napisano 25 Czerwca 😁😁😁 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38614 #62341 Napisano 25 Czerwca 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131461 #62342 Napisano 25 Czerwca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #62343 Napisano 25 Czerwca 16 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Była przymiarka 😁😁😁 Ale leży na ręce świetnie co by nie mówić 🤗🤗🤗 Wygląda jak by cię dopadł obcy Lepiej sprawdź czy nie masz na ręce śladów wskazujących, że się przyssał. No chyba, że pobiera energię... 4 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65001 #62344 Napisano 25 Czerwca 4 minuty temu, Sol napisał(-a): Wygląda jak by cię dopadł obcy Lepiej sprawdź czy nie masz na ręce śladów wskazujących, że się przyssał. No chyba, że pobiera energię... Na lato zajewafajny, zwraca uwagę jak mało co , mimo że duży świetnie leży na nadgarstku 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #62345 Napisano 25 Czerwca Ale mogli mu dać jakieś wskazówki, albo chociaż wyświetlacz... 4 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35537 #62346 Napisano 25 Czerwca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65001 #62347 Napisano 25 Czerwca 2 godziny temu, Sol napisał(-a): Ale mogli mu dać jakieś wskazówki, albo chociaż wyświetlacz... Tu nie o to w tym chodzi, on ma wyglądać, a wygląda świetnie, młodemu podoba się fioletowy 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6466 #62348 Napisano 25 Czerwca Tu nie o to w tym chodzi, on ma wyglądać, a wygląda świetnie, młodemu podoba się fioletowy Z tym świetnie wygląda to już przegiąłeś TomekTo karykatura G Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65001 #62349 Napisano 25 Czerwca 1 minutę temu, pbozek75 napisał(-a): Z tym świetnie wygląda to już przegiąłeś Tomek To karykatura G Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Widzisz on może nie jest skierowany do Ciebie ale uwierz mi że znajdzie się grono chętnych właśnie dlatego że jest inny, to jest taki G Shock modowy 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #62350 Napisano 25 Czerwca 7 godzin temu, murcins napisał(-a): Jaki to ref? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach