Gość G-MAN #51 Napisano 23 Lipca 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #52 Napisano 23 Lipca 2005 LukasS i feleksc- rozbawiliście mnie, śmieję się przez łzy, a to na kacu trudne, dzięki :!: PozdrawiamMarcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #53 Napisano 23 Lipca 2005 No i jeszcze żeby moje wypowiedzi nie tylko były off topic...Postanowiłem- kupię sobie Frogman'a Koniecznie Brazilian'a :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #54 Napisano 23 Lipca 2005 o jest ten tylko w innym kolorze: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #55 Napisano 23 Lipca 2005 Co za ekstrawagancki kształt koperty :shock: Czysty futuryzm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #56 Napisano 23 Lipca 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #57 Napisano 23 Lipca 2005 Wiem! To zegareczek Batmana :wink: albo Supermana :!: W każdym razie kogoś nadzwyczajnego :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #58 Napisano 23 Lipca 2005 a teraz coś dla ufoludków a tu jeszcze ten co sie nie podoba LucasS-owi: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #59 Napisano 23 Lipca 2005 LukasS i feleksc- rozbawiliście mnie, śmieję się przez łzy, a to na kacu trudne, dzięki Marcin dzisiaj ja mam impreze-prosze o jakieś humorystyczne akcenty pod koniec dnia 8) POZDRAWIAM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #60 Napisano 23 Lipca 2005 Coś dla G-MAN-a.http://www.countycomm.com/milshock.htm czyli militarna wersji modelu 5600. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #61 Napisano 23 Lipca 2005 a tu rozrywkowy G-shock z funkcjami forestera(fazy księżyca itp...) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #62 Napisano 23 Lipca 2005 o a to jakie ładne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #63 Napisano 23 Lipca 2005 a tu też coś z SHOCK-iem SHOCK SENSOR 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #64 Napisano 23 Lipca 2005 To już przesada. Może jeszcze wskazuje skalę Richtera? :wink: 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #65 Napisano 23 Lipca 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #66 Napisano 23 Lipca 2005 WYCHODZĘ I ZAKŁADAM ŻE JAK MNIE ZAMKNĄ TO COŚ PRZYNAJMNIEJ PO MNIE TU POZOSTANIE dziś panowie bez uścików i pozdrowień................................ 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #67 Napisano 23 Lipca 2005 Felek udanej zabawy- conajmniej tak jak mojej wczorajszej Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nadir 169 #68 Napisano 23 Lipca 2005 Nie sądziłem że kiedykolwiek to powiem,ale chyba wolałbym nosić tego żółtego G-Shocka niż pewnego Seamastera :? :shock: http://www.pmwf.com/cgi-bin/Forum/webbbs_c...cgi?read=695712I jeszcze te piękności dla estetycznego troglodyty-Daytona Leopard.Po prostu musiałem,wybaczcie :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #69 Napisano 23 Lipca 2005 Ja dziś mam jakoś zajefajny humor- nadir nie jesteś sam :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #70 Napisano 23 Lipca 2005 tak tak panowie! widzicie co moze uczynic z człowiekiem prosty elektronik! :wink: ja to nazywam mania G-SHOCK'A!Jeszcze troche i po fanach mechaników nie będzie tu śladów!( A TO DZIĘKI TEORII G-SHOCK'A) :wink: Prawda ze śliczne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #71 Napisano 23 Lipca 2005 a co sądzicie o tym modelu?godny uwagi!i kto wie czy rusztowanie jest stalowe czy jakie? no i co wy o nim sądzic! no i kto wie jakie jest to jego rusztowanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #72 Napisano 23 Lipca 2005 pewnie stal-badziewia by nie zrobili 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #73 Napisano 23 Lipca 2005 Prawda ze śliczne! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Tak!!! Najbardziej ten z prawej! :evil: feleksc, a myślałem, że ten który Ty pokazałeś jest najbrzydszy. A tu proszę... konkurencja. Tracę nadzieję, że Was jeszcze można ucywilizować. 8) Żartuję. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #74 Napisano 23 Lipca 2005 O kuuuuurde!! Toż to mój kochany kazio, którego mam odkąd sięgam pamięcią! Na moim starł się napis "200 m" ale wciąż wygląda nieźle - na ekranie żadnych rys! Genialny interfejs i donośny budzik czynią z niego obowiązkowego towarzysza każdej podróży! Chip, łezka się w oku kręci! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #75 Napisano 23 Lipca 2005 po pierwsze -nie:,,feleksc napisał'':tylko wkleił zdjęcie-bo mojego tekstu nie przytoczyłeś..po drugie -co ja Ci poradze że Ty kochasz jakiegoś Kazika :? :shock: :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach