dziadyga 20 #9901 Napisano 22 Czerwca 2014 Na stronie TT znajdziesz do 500pln GW6900, a jeszcze istnieje opcja negocjacji ceny. Moim skromnym zdaniem warto dopłacić do funkcji Tough Solar i Wave Ceptor.http://www.timetrend.pl/sklep-1,2,12335,12363,1102-0-0-GW_6900_1ER.htmlhttp://www.timetrend.pl/sklep-1,2,12335,12363,4411-0-0-GW_6900A_9ER.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #9902 Napisano 22 Czerwca 2014 (edytowane) nalfi, a męskich kolorów nie było?! Jaki masz rozmiar nadgarstka, bo te co zaprezentowałeś, do najmniejszych nie należą...W dzisiejszych czasach co to znaczy męski,szczególnie w przypadku g-shocka,kolorowy zegar to fajny sposób na wyróżnienie się w tym smutnym świecie A jeśli w grę wchodzi taki przedział cenowy to rzeczywiście warto zainwestować w zegar z tough solar i wave ceptor,co noc synchronizacja i dokładny czas na zegarze masz. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez willek777 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nalfi 1 #9903 Napisano 22 Czerwca 2014 W dzisiejszych czasach co to znaczy męski,szczególnie w przypadku g-shocka,kolorowy zegar to fajny sposób na wyróżnienie się w tym smutnym świecie O o o w tym rzecz Zakup będe dokonywał jakoś w wakacje więc można powiedzieć że odrobinę ceny mogą zejść w dół. Mam propozycje orginalnego modelu g7900-a kolor czerwony cene i zdjęcia później podeśle jak coś Od znajomego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #9904 Napisano 22 Czerwca 2014 O o o w tym rzecz Zakup będe dokonywał jakoś w wakacje więc można powiedzieć że odrobinę ceny mogą zejść w dół. Mam propozycje orginalnego modelu g7900-a kolor czerwony cene i zdjęcia później podeśle jak coś Od znajomego Uważaj na ten model,na rynku jest bardzo dużo podróbek,jak zdobędziesz zdjęcia podeślij do oceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #9905 Napisano 22 Czerwca 2014 Poczytajcie o kolorowych g-shockach, jak to się przetarcia i odbarwienia od ciuchów robią i wtedy już nie ma za bardzo czym się wyróżniać... Kiedyś g-shock był do tyrania, a teraz casio wypuściło niektóre wersje modowe i tak, to jest, że im bardziej ,,oczojebny'' kolor tym bardziej cool... Jak już wspominałem, kto co lubi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlum 0 #9906 Napisano 22 Czerwca 2014 A tu niespodzianka polska cena to....? 2499 złhttps://www.facebook.com/G.SHOCK.polska?hc_location=timeline czyli znowu będzie trzeba brać w USAtak sobie teraz myślę - swojego MTG kupiłem za 900$ (cena sugerowana) w USA - tak luźno licząc 2700zł - cena polska 4444zł - czyli ok 65% więcejteraz Gulfmaster ma cenę w USA 500$ - 1500zł - dodać do tego ok 65% i wychodzi 2500złdobrze że na tańszych zegarkach nie narzucają takiej marży - bo wtedy G-Shocki w Polsce byłby dobrem ekskluzywnym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trunqs 0 #9907 Napisano 22 Czerwca 2014 jakby ZIBI chciało to by pewnie było taniej skończy się na tym, że wszyscy będą go sprowadzać zamiast przepłacać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #9908 Napisano 22 Czerwca 2014 W dzisiejszych czasach co to znaczy męski,szczególnie w przypadku g-shocka,kolorowy zegar to fajny sposób na wyróżnienie się w tym smutnym świecie O to to...Tylko warto pamiętać, żeby do torebki i szpilek pasował. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #9909 Napisano 22 Czerwca 2014 Przecież stać nas... Jesteśmy bogatym społeczeństwem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #9910 Napisano 23 Czerwca 2014 Mam 2 biale i pasek żółknie od samego leżenia w szkatule. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #9911 Napisano 23 Czerwca 2014 O to to...Tylko warto pamiętać, żeby do torebki i szpilek pasował.Pamiętaj kolego że kolekcja na trzydziestolecie g-shocka Rising Red jest wlaśnie czerwona,poza tym co to hejting!?!Żyj i pozwól żyć innym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #9912 Napisano 23 Czerwca 2014 Poczytajcie o kolorowych g-shockach, jak to się przetarcia i odbarwienia od ciuchów robią i wtedy już nie ma za bardzo czym się wyróżniać... Kiedyś g-shock był do tyrania, a teraz casio wypuściło niektóre wersje modowe i tak, to jest, że im bardziej ,,oczojebny'' kolor tym bardziej cool... Jak już wspominałem, kto co lubi Teraz,oto link do strony na której zamieszczone są wszystkie g-shocki,w linku zegar m.in z 1995 roku:http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/Code_Name/DW-8500B-4/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #9913 Napisano 23 Czerwca 2014 Pamiętaj kolego że kolekcja na trzydziestolecie g-shocka Rising Red jest wlaśnie czerwona,poza tym co to hejting!?!Żyj i pozwól żyć innym.Oj tam, oj tam... Jak bez emotikonki na końcu to od razu hejting? 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #9914 Napisano 23 Czerwca 2014 Oj tam, oj tam... Jak bez emotikonki na końcu to od razu hejting?spoko,za wcześnie wstałem i to nie jest dobra pora na wpisy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #9915 Napisano 23 Czerwca 2014 Czemu nie moge w żaden sposób dodac zdjęc. Robię upload na róznistych stronach i za każdym razem nie chce wrzucic tu na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #9916 Napisano 23 Czerwca 2014 A nie sa za duze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9917 Napisano 23 Czerwca 2014 Wklej po prostu bezpośredni link do zdjęcia (ten z .jpg na końcu) w ten sposób: [img=http://link-do-pliku.jpg] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #9918 Napisano 23 Czerwca 2014 Ale to chyba dziala tylko jak zdjecie jest w necie a jak jest na dysku to trzeba uploadowac. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9919 Napisano 23 Czerwca 2014 Oczywiście miałem na myśli adres pliku już załadowanego na jakiś hosting. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nalfi 1 #9920 Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Mam zdjęcia Panowie Do tego org. Box Legit ? Edytowane 23 Czerwca 2014 przez nalfi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #9921 Napisano 23 Czerwca 2014 Wlasnie potrzebuje takich czarnych elementow do swojego G. Nie musza byc czarne. Chodzi o te czarne zakladki przy pasku od wewnetrznej strony.Ma ktos cos? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adek2795 0 #9922 Napisano 23 Czerwca 2014 Czerwony G7900 gdyby nie to, że mam czarnego - kupiłbym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #9923 Napisano 23 Czerwca 2014 tak więc chciałem się pochwalić moim nowym choć używanym nabytkiem ;d Aby go kupić sprzedałem ten sam model w wersji z regularnym wyświetlaczem, ale nie żałuje Wkońcu doszedłem do końca drogi poszukiwań mojego idealnego zegarka i nie zmienie go dopóki sie poprostu nie rozsypie ;pa wiem, że to kwestia wielu wielu lat ;D Pytanie tylko czy warto zamówic teraz pasek wraz z bezelem aby w przyszłośći się nie okazało, że nie są już produkowane i czy lata leżenie w szafce nie sprawią, że te częśćie "zdziadzieją"? Mój ojciec ma dw6100 i niestety po ok 15 latach użytkowania wykruszył się bezel, którego nie moge nigdzie dostac i zegarek na obecną chwile jest bezużyteczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #9924 Napisano 23 Czerwca 2014 Musiałeś szybko klikać bo widziałem go na allegro tylko jeden dzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #9925 Napisano 23 Czerwca 2014 tak było ;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach