dziadyga 20 #10501 Napisano 1 Sierpnia 2014 Wiem, że istnieje wersja z radiem, chodziło mi o dostępność. W europie nie był oferowany, tylko japan wchodzi w rachubę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 30187 #10502 Napisano 1 Sierpnia 2014 Na sto procent nie jestem pewien ale to tylko oznaczenie producenta tego samego modelu.Znalazłem jeszcze GW-7900B-1JF. Z opisu wynika, że przeznaczony jest na rynek japoński, ale na zdjęciach dekla jest "made in China". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10503 Napisano 1 Sierpnia 2014 9300 bardzo mi się podoba ale jest za duży Abym ja miał takie problemy...U mnie był jeden dzień bo jest za mały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #10504 Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja mam coś 17cm nadgarstek i 9300 będzie za duży. Mój 9000 wydaje mi się idealny. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #10505 Napisano 1 Sierpnia 2014 Na drugim forum właśnie to napisałem przed chwila, to i tu sie powtórzę IMO żaden G nie jest za duży. G-shock musi być duży, bo tak I coby nie byc gołosłownym... Kolekcja się powiększa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10506 Napisano 2 Sierpnia 2014 Z "natury" G są duze. Choć pierwszy G nie reprezentowac nurtu olbrzymów. Niemniej kazdy powinien nosic rozmiar zegarka z jakim czuje sie dobrze i komfortowo, dlatego ja pozbylem sie duzych G bo nie mialem w nich komfortu uzytkowania na dluższą mete. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #10507 Napisano 2 Sierpnia 2014 MMmm fajny ten 9110 szkoda, że cena mnie odstrasza 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #10508 Napisano 2 Sierpnia 2014 goTomek - to teraz kilka fotek w pod temacie ''Frogman'' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krystian71 0 #10509 Napisano 2 Sierpnia 2014 Jeszcze jedno pytanko dotyczące czerwonego G. Może ktoś podrzucić coś tylko z tarczą ze wskazówkami ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #10510 Napisano 2 Sierpnia 2014 Na drugim forum właśnie to napisałem przed chwila, to i tu sie powtórzę IMO żaden G nie jest za duży. G-shock musi być duży, bo tak Naprawdę jesteś pewien? Można więc powiedzieć, że rzeczywiście żaden G-shock nie jest za duży, tylko czasami przeguby są na niego zbyt małe. BTW: gratulacje za Froga. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10511 Napisano 2 Sierpnia 2014 Można więc powiedzieć, że rzeczywiście żaden G-shock nie jest za duży, tylko czasami przeguby są na niego zbyt małe. To ja już wole mieć swoje bochenki...Fajny Frog i kable na łapach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #10512 Napisano 2 Sierpnia 2014 Pierwszy G na ręku. Wrażenia jak na razie dość pozytywne, wstępne ustawianie zaliczone. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10513 Napisano 2 Sierpnia 2014 Pierwszy G na ręku. Wrażenia jak na razie dość pozytywne, wstępne ustawianie zaliczone.Niech się nosi Gratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #10514 Napisano 2 Sierpnia 2014 Mam ten model.Fajnie sie prezentuje na łapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #10515 Napisano 2 Sierpnia 2014 Przy słabszym wzroku jest jednak problem z odczytem, szczególnie gdy zaczyna się robić szarówa, ale poradzimy sobie z tym. Podświetlenie wprawdzie ma ale nie będę pisał do czego chyba że tylko do podświetlania wskazówek w nocy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #10516 Napisano 2 Sierpnia 2014 Przy słabszym wzroku jest jednak problem z odczytem, szczególnie gdy zaczyna się robić szarówa, ale poradzimy sobie z tym. Podświetlenie wprawdzie ma ale nie będę pisał do czego chyba że tylko do podświetlania wskazówek w nocy.Miałem ten sam model i sprzedałem go po jakimś czasie zirytowany podświetleniem i czytelnośćią w wieczory, ale coraz bardziej za nim tęsknie ;p Wizualnie prezentuje się mega dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #10517 Napisano 2 Sierpnia 2014 Naprawdę jesteś pewien? Można więc powiedzieć, że rzeczywiście żaden G-shock nie jest za duży, tylko czasami przeguby są na niego zbyt małe. BTW: gratulacje za Froga. No dobra ale mam nadzieje ze u mnie to aż tak źle nie wygląda Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #10518 Napisano 2 Sierpnia 2014 MMmm fajny ten 9110 szkoda, że cena mnie odstraszaJeśli mówisz o frogu, to jest 8250, bo 9110 to Gulfman i raczej nie odstrasza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10519 Napisano 2 Sierpnia 2014 No dobra ale mam nadzieje ze u mnie to aż tak źle nie wygląda Dzięki Ja to jestem teraz na wycince ale wam do tych frogów to powinni jakies suple na mase dodac Zarcik żarcik...I tak sa zajebi*** 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #10520 Napisano 2 Sierpnia 2014 Miałem ten sam model i sprzedałem go po jakimś czasie zirytowany podświetleniem i czytelnośćią w wieczory, ale coraz bardziej za nim tęsknie ;p Wizualnie prezentuje się mega dobrzeDla mnie podswietlenie nie jest najwazniejsze w zegarku. Wazne jest jakie robi wrazenie na właścicielu i na tych, co sie przygladaja Gdybym przebywał przynajmniej 12h/dobe w totalnych ciemnosciach to moze dopiero wtedy irytowałoby mnie to podswietlenie ale tez watpie, bo wtedy kupilbym sobie latarke 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 30187 #10521 Napisano 2 Sierpnia 2014 Wczoraj przymiarka, pozytywne wrażenia, szybka decyzja i jest taki negatyw. GW7900B. Zegarek nadzwyczaj wygodny i dobrze układający się na nadgarstku, pomimo sporych gabarytów. Czytelność nie najgorsza, chociaż oczywiście nie taka jak na tradycyjnym jasnym wyświetlaczu. Ale coś za coś, dzięki negatywnemu wyświetlaczowi zegarek ma fajny militarny klimat. Nie najłatwiej się fotografuje, ale popracuję nad tym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #10522 Napisano 2 Sierpnia 2014 Bracia G Oczywiscie musialem pozamieniac im bezele Musialem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #10523 Napisano 2 Sierpnia 2014 Ktory zyskał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #10524 Napisano 2 Sierpnia 2014 A ktory stracił? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #10525 Napisano 2 Sierpnia 2014 Dla mnie podswietlenie nie jest najwazniejsze w zegarku. Wazne jest jakie robi wrazenie na właścicielu i na tych, co sie przygladaja Gdybym przebywał przynajmniej 12h/dobe w totalnych ciemnosciach to moze dopiero wtedy irytowałoby mnie to podswietlenie ale tez watpie, bo wtedy kupilbym sobie latarke Może kiedyś do niego wrócę, choć wątpie bo jednak jestem jednozegarowcem, dodatkowo nie pomaga fakt, że model GA100 jest tak polularny, że co druga osoba z G-shockiem posiada własnie ten model ;pObecnie mam ten model i co mnie cieszy wątpie, że kiedyś spotkam kogoś z nim na nadgarstku tym bardziej, że podobno na Polskie Zibi sprowadziło jedynie 30 sztuk ;D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach