Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

To dlaczego sprzedajesz i kupujesz ciagle gx-56, co z nimi jest nie tak? a moze to z toba jest cos nie tak?

Nie podoba mi się brak smile'a na końcu Twojej wypowiedzi. 

8-)

Z nimi wszystko jest ok, ale: 

1. Długo szukałem nowego GXW-56-1B w sensownej cenie (i udało się !!!)

2. Jest tyle fajnych G, które by się chciało ponosić. 

Staram się mieć jednocześnie 1 lub 2 zegarki (najczęściej jeden), więc rotacja jest duża.

Nie wykluczone więc, że za czas pewien kupię jakiegoś innego G, wtedy sprzedam Króle, potem odezwie się ADHD i znów będę szukał GXW. 

Pozdrawiam, Piowa

BTW: Spadam na WUS-a, bo tam nikt nie pyta "co z tobą jest nie tak" bez smile'a.

8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ożeszty  :o , radio w Kingu  :ph34r:

Mnie to już nie odpowie  :P

Ożeszja, radio w Kingu? Tak.

8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piowa imponujące statystyki :P a zegarek elegancki. Odkąd ja zacząłem nosić Kinga to GD100 zdaje się mi być mały...

I już jestem pewny, że kiedyś kupię sobie Kinga "na wyjście", bo ten aktualnie służy jako roboczy, ewentualnie do biegania.

Edytowane przez wro3000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I już jestem pewny, że kiedyś kupię sobie Kinga "na wyjście", bo ten aktualnie służy jako roboczy, ewentualnie do biegania.

Do wyboru, do koloru, problem w tym, że ceny niektórych wersji zrobiły się astronomiczne...

Family-5j_eqhxrxq.jpg

Nowe GX-56DGK widziałem kiedyś za 640 PLN, teraz na e-Bayu są po 1000 USD... Polecam 1B, czyli pozytyw. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najbardziej trafia do mnie 1A czyli czarny z czerwonym akcentem. I ta wersja jest najtańsza i najbardziej dostępna chyba. U seqndusa za 450zł Ewentualnie ten niżej na zdjęciu pod 1A, a na trzecim miejscu ten z niebieskim akcentem. Pozytyw na pewno czytelniejszy, ale osobiście wolę negatywy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie wszystkie są spoko i chętnie miałbym całą siódemkę. Akurat po jednym na każdy dzień tygodnia. 8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooo jakby mnie było stać, żeby mieć je wszystkie to czemu nie hehe ale mogąc mieć tylko jednego wybrałbym 1A :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ożeszja, radio w Kingu? Tak.

8-)

Chodziło mi o to, że do tej pory, nie wiem dlaczego  scratch_one-s_head.gif, byłem przekonany, że w żadnym Kingu nie ma radyja  :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GX-56 nie ma MultiBandu (jest 6 wersji kolorystycznych), w GXW-56 ma (też jest 6 wersji).

Fioletowy jest tylko GX, niebieski tylko GXW, a pozostała piątka taka i taka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piowa, gratuluję pasji! ;)

Dzięki, teraz (nietypowo) mam 3 zegary, ale jeden już trafił na tutejszy bazarek...

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piowa, już wszystko jasne, dzięki :)

Jakoś umknęła mi seria GWX :)

Nosiłbym ale nadgarstek nie pozwala

:(

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, teraz (nietypowo) mam 3 zegary, ale jeden już trafił na tutejszy bazarek...

pozdrawiam, Piowa

Miałem podobne podejście do Ciebie. Od kilku już lat jednak nie zmieniam często zegarków. ;)

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem podobne podejście do Ciebie. Od kilku już lat jednak nie zmieniam często zegarków. ;)

Myślę, że GXW-56-1B może odmienić moje podejście. Multiband, czytelny wyświetlacz i bardzo wygodnie się układa na moim nadgarstku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przymierzałem go. Nie podszedł mi. Przy tej wielkości jedynie przesunięta koperta Froga zdaje egzamin. Nie lubię, gdy zegarek zawadza o moją dłoń. ;)

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piowa a ile masz w nadgarstku? Ja mam 19 cm i nosi się doskonale. A gdzie do kupienia są Kingi z radiem w ogóle? Bo na allegro i olx nie widzę ani jednego. Nakręcacie mnie z tym Kingiem cały czas i już myślę czy nie pogonić swojego nowego gd100 i kupić Kinga haha... ale niee... jeszcze chyba nie teraz, chciałbym tego z radiem ale to na pewno nie są tanie rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie do kupienia są Kingi z radiem w ogóle? 

Od czasu do czasu pojawiają się na Alle (w ostatnim roku były 3 razy). Ceny zwykle w okolicach 750-800 pln, mi udało się kupić trochę taniej. 

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezel mu zmieniłem, mniej daje po oczach

29o0l1s.jpg

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi