Waldzior 3229 #14226 Napisano 2 Czerwca 2015 To jak kurz nazywają śladami użytkowania to coś nie tak jest z nimi.W takim razie wszystkie zegarki np w TT są używane i trzeba wołać minimum 30% zniżki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23254 #14227 Napisano 2 Czerwca 2015 dingo, mam nadzieję że nie odwrócisz się od marki casio bo to dobre zegarki ale niedługo będą mówić o klątwie dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #14228 Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Od casio? w życiu ale od seqndusa tak W sumie do niedawna uważałem, że gwarancja jest nie potrzebna, bo zegarki casio się nie psują Edytowane 2 Czerwca 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #14229 Napisano 2 Czerwca 2015 napisz im na FB, gwarantuje ze szybko sie odezwa z pomoca rozwiazania problemu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #14230 Napisano 2 Czerwca 2015 Tak zrobię, już sobie układam, coby elegancko wyszło Swoją drogą, ciekawi mnie znaczna różnica cen zegarków, pochodzących od tego samego dystrybutora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #14231 Napisano 2 Czerwca 2015 Aż go chyba polubie na FB, żeby przeczytać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #14232 Napisano 2 Czerwca 2015 najpierw napiszę wiadomość, a potem ewentualnie post 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #14233 Napisano 3 Czerwca 2015 dingo - przedzwoń do Rzecznika Praw Konsumenta u siebie w mieście i zapytaj co i jak - może jeszcze w ten sposób Seqndus "przemyśli" sprawę jeszcze raz.Powodzenia ! Trzymam kciuki ! 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7138 #14234 Napisano 3 Czerwca 2015 Mam pytanko do właścicieli Rangemana. Mam problem z synchronizacją zegara, latam po mieszkaniu i wszędzie error. Czy szukać przyczyny gdzie indziej czy jeszcze próbować o innej porze. Do tej chwili wszędzie próbowałem i dupsko. Nawet na balkonie nie łapał 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #14235 Napisano 3 Czerwca 2015 MAsz dobrze ustawione miasto strefy? Postaraj się go zostawić w nocy przy oknie z automatyczną synchronizacją, powinien złapać, u mnie łapie ok 3:02 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7138 #14236 Napisano 3 Czerwca 2015 Do tej pory cały czas miałem na auto. Nawet nie wyskakuje L1 tylko odrazu error 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #14237 Napisano 3 Czerwca 2015 Dziwne, może masz ustawioną złą strefę, sprawdź czy masz ustawione miasto na BER (Berlin) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7138 #14238 Napisano 3 Czerwca 2015 Mam Berlin. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7138 #14239 Napisano 3 Czerwca 2015 Chyba , że u mnie takie gówniana miejscówka. Na początku też trudno łapałem. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #14240 Napisano 3 Czerwca 2015 Możliwe, jak masz szanse to spróbuj jeszcze synchro gdzie indziej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #14241 Napisano 3 Czerwca 2015 Mam pytanko do właścicieli Rangemana. Mam problem z synchronizacją zegara, latam po mieszkaniu i wszędzie error. Czy szukać przyczyny gdzie indziej czy jeszcze próbować o innej porze. Do tej chwili wszędzie próbowałem i dupsko. Nawet na balkonie nie łapałZwyczajnie nie łapie sygnału przez zakłócenia w ciągu dnia. Zostaw na parapecie na noc i napisz jutro jaki rezultat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7138 #14242 Napisano 3 Czerwca 2015 Ok. Tak chyba zrobię. Bo w ustawieniach jest ok. Dzięki, zobaczę rano i napiszę. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #14243 Napisano 3 Czerwca 2015 Tylko ustaw go na noc w odpowiednią stronę. Ja w mieście Łodzi na 4-ym piętrze nie mam problemu z automatyczną synchronizacją bez względu na to, gdzie zostawię zegarek na noc, ale na wsi pod lasem, gdzie aktualnie mieszkam, zauważyłem, że synchronizuje się, gdy ustawię go anteną do góry i w stronę zachodu (czyli tarczą na wschód). W innych lokalizacjach w domu rzadko łapie sygnał. Dodam, że mam dach pokryty blachą i parterowy dom. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #14244 Napisano 3 Czerwca 2015 Na stronie 13 masz opisane rozwiązania: http://support.casio.com/storage/en/manual/pdf/EN/009/qw3410.pdf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #14245 Napisano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Mam pytanko do właścicieli Rangemana. Mam problem z synchronizacją zegara, latam po mieszkaniu i wszędzie error. Czy szukać przyczyny gdzie indziej czy jeszcze próbować o innej porze. Do tej chwili wszędzie próbowałem i dupsko. Nawet na balkonie nie łapał A nie masz przypadkiem włączonego alertu baro?Najzwyczajniej w świecie możesz nie mieć zasięgu ale sprawdź jeszcze ta opcje z alertem barometru, ewentualnie czy w tle nie chodzi stoper, timer.. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #14246 Napisano 3 Czerwca 2015 Taka sytuacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #14247 Napisano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Waldzior dawaj z grubej rury a nie będziesz nam tu dawkować emocje Też bym chciał mieć taka sytuacje Wytrzymasz do 6-ego? W końcu masz inaczej zapakowany zegarek niż zazwyczaj Edytowane 3 Czerwca 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #14248 Napisano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Nie ma szans na sesje, bo muszę czekać do soboty (moja dziewczyna mi go gdzieś schowała do urodzin) ale mogę powiedzieć, że na żywo czerwony miażdży wszystko i mam egzemplarz , który jako pierwszy otwierałem. Nikt przede mną go nie macał.Żadne zdjęcie nie odda jakości wykonania tego cuda i nie zamieniłbym go na żadnego Rolexa no chyba, żeby tego Rolexa sprzedać i kupić sobie takie dwa w obydwu wersjach kolorystycznych. Edyta: No w końcu opakowanie na miarę zegarka a i gadżety dostałem w TT A i nie zapakowali mi go w reklamówkę G-Shock/Edifice tylko torbę z logo TT Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #14249 Napisano 3 Czerwca 2015 Fajnie, poczekamy zatem cierpliwie razem z Tobą nie mamy wyjścia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #14250 Napisano 3 Czerwca 2015 Gadżety 3 sztuki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach