GitBit 655 #15576 Napisano 13 Lipca 2015 Doszedł bezel, moje ulubione połączenie kolorów Wyglada bardzo fajnie muszę przyznać. Biały bezel bardzo dobrze komponuje się z tymi białymi ramkami i napisami na szybce. A ja kupiłem 5 zegarków na raz.Jeden koleś postanowił sprzedać całą swoją kolekcję bo potrzebował pieniądze na wakacje,a ja takich okazji nie marnuję Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Simp niezły dill, gratuluje zakupu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simp25 1 #15577 Napisano 13 Lipca 2015 Dzięki:) Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #15578 Napisano 13 Lipca 2015 Dzięki:) Ja też go nie rozumiem Waldzior,ale tak szczerze to interesowała mnie tylko dobra cena. Sprzedam kilka z nich bo tak szczerze interesował mnie frog i kwadrat reszta to tylko bonus:) Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu TapatalkaTo kiedy wylądują na bazarku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #15579 Napisano 13 Lipca 2015 Radość z posiadania tego zegara cały czas psuje mi niepewność czy nie mam pozostałości po zaparowaniu pod szkłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simp25 1 #15580 Napisano 13 Lipca 2015 Przykro mi bardzo kolego ale nigdy,range i gw 4000 zostały już sprzedane:) Został już tylko ten czerwony ale on mi za bardzo nie przeszkadza:)frog jest odlotowy a kwadrat to klasa sama w sobie:) Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #15581 Napisano 13 Lipca 2015 Rozmnażanie przez pączkowanie 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simp25 1 #15582 Napisano 13 Lipca 2015 Zajefajne zdjęcie:) Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #15583 Napisano 13 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki, kupiłem dzieciakom zabawkę za 19 pln i sam się bawię. Edytowane 13 Lipca 2015 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #15584 Napisano 13 Lipca 2015 Rozmnażanie przez pączkowanie 8-) Piowa fajne zdjęie, skojarzyło mi się z plastrami miodu w ulu.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #15585 Napisano 13 Lipca 2015 Pozytywny Król ma wysoką miodność, więc skojarzenie jak najbardziej na miejscu.8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #15586 Napisano 14 Lipca 2015 Kalejdoskop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #15587 Napisano 14 Lipca 2015 Przykro mi bardzo kolego ale nigdy,range i gw 4000 zostały już sprzedane:) Został już tylko ten czerwony ale on mi za bardzo nie przeszkadza:)frog jest odlotowy a kwadrat to klasa sama w sobie:) Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka;( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #15588 Napisano 14 Lipca 2015 Oddałem właśnie zegarek na gwarancje w związku z ta smuga po parze w moim gdf i zapowiadają sie najdłuższe 3 tygodnie mojego życia ;o Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #15589 Napisano 14 Lipca 2015 Ciekawe jak podejdą w Zibi w Sochaczewie. Bardzo dawno nie reklamowałem niczego u nich. Daj znać po. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #15590 Napisano 14 Lipca 2015 Ja oddałem we Wrocławiu. Mam nadzieje ze nie narobią większych szkód niż były przed oddaniem bo na dostanie ewentualnie nowego egzemplarza nie ma szans przez zaprzestanie produkcji tego modelu wiec nie powiem lekkie obawy mam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #15591 Napisano 14 Lipca 2015 (edytowane) Nic bym im nie dawał do naprawy Edytowane 14 Lipca 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #15592 Napisano 14 Lipca 2015 Dzięki za pocieszenie ja jednak sam sie nie podejmę rozbierania zegarka mając zerowe doświadczenie. Swoją droga po co lidzie przedłużają gwarancje na 6 lat skoro taki strach im dawać zegarek na gwarancje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #15593 Napisano 14 Lipca 2015 Oddałem właśnie zegarek na gwarancje w związku z ta smuga po parze w moim gdf i zapowiadają sie najdłuższe 3 tygodnie mojego życia ;oWysłane z iPhone za pomocą TapatalkOtworzy go taki sam zegarmistrz od wymiany bateryjek, jak każdy inny, przetrze smuge i złoży zegarek.Ciekaw jestem czy zrobią z automatu test szczelniści i dodadzą Ci wydruk, bo jak kupowałem MT-G to takiego wydruku nie było a jak o niego zapytałem to odpowiedzieli mi w salonie, że po co jak to nowy zegarek z fabryki (do Anchara np taki wydruk był dołączony) Potem jedna z Pań w salonie powiedziała do mnie: "prosze pana, to G-Shock. Może pan nim o ziemie rzucić i nic się nie stanie". Zamilkła, jak ją zapytałem iloma G-Shockami rzuciła o ziemię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #15594 Napisano 14 Lipca 2015 Dzięki za pocieszenie ja jednak sam sie nie podejmę rozbierania zegarka mając zerowe doświadczenie. Swoją droga po co lidzie przedłużają gwarancje na 6 lat skoro taki strach im dawać zegarek na gwarancje Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa przedłużam z uwagi na ewentualne pojawienie się takiej usterki, która wymagałaby wymiany modułu lub drogiej naprawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #15595 Napisano 14 Lipca 2015 Tak jak Waldzior napisał, ja też przedłużałem zawsze tylko w tych z sensorami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #15596 Napisano 14 Lipca 2015 Jeżeli nie zrobią testy szczelności i zegarek sie zaleje to jednak dalej oddaje na gwarancje niestety nie wiadomo co wtedy mi oddadzą... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #15597 Napisano 14 Lipca 2015 Może podczas oddawania zaznacz, że ma być wykonana próba szczelności potwierdzona wydrukiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #15598 Napisano 14 Lipca 2015 Bedzie lipa, jak zalejesz zegarek i z uwagi na to, że nie wymienią Ci go na nowego, każą Ci wybrać coś w takiej cenie z dostępnych.Ale to najgorszy scenariusz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #15599 Napisano 14 Lipca 2015 No lipa bo nie chciałbym nawet żadnego nawet 2 razy droższego. Dzis oddałem i nie pytałem o test szczelności. Ale w uwagach jest m.in ze zegarek parował wiec może w takich przypadkach robią ten test. Zreszta sami mówicie ze taka zmiana bateryjki to bulka z masłem i chyba większość z was sama zakręca dekiel spowrotem wiec nawet taki "specjalista" od wymiany baterii z zibi nie bedzie umiał skręcić to porządnie w serwisie ?:> Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecin 8 #15600 Napisano 14 Lipca 2015 Niedawno dotarł, zdjęcie z telefonu bo ciągle w pracy jestem, ale jest mega. Na żywo wygląda jeszcze fajniej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach