Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
clusca

OKAZJE ZEGARKOWE CASIO

Recommended Posts

14 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Cena dobra, ale kolor dyskusyjny. 

Dodałem pierwszy lepszy bo za dużo tego żeby wrzucać, są casio i g shock poprzeceniane do 70%. Trzeba przeglądać samemu. 

Zamierzam kupić gbd h2000. Wersja obojętnie jaka prócz zielonego paska  czy te sklepy są ok? Nie śledziłem wcześniej cen i nie wiem czy bywało taniej. 

https://www.watchexclusive.eu/pl/g-shock/3076-casio-g-shock-move-gbd-h2000-1aer-zegarek-4549526334207.html - 1606zl wychodzi. sklep zza zagranicy. Nie odpisali na moje pytanie. Nie znam ich. Gwarancja?

https://www.crazytime.pl/product-pol-35546-Zegarek-meski-CASIO-G-SHOCK-GBD-H2000-1AER-G-Squad.html?query_id=2&_gl=1*8z6m8x*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwydSzBhBOEiwAj0XN4Ki3AlglJ7fjaWC-6hs6QKFmi0Xs5QBDJLmdkPQwaBN-Y2CoH8an0xoCnIUQAvD_BwE - 1810zl (200zl wiecej).

Może ktoś poleci inny sklep?

Crazytime ok. Mam od nich kilka zegarków różnych marek. Tylko to nie oficjalny dystrybutor, więc gwarancja jest od sklepu.

Tutaj poniżej 1300 https://www.amazon.fr/dp/B0BZJRF3TT ale zielony pasek, no i pisze że wysyłka w ok 6 miesięcy ale w praktyce wysyłają znacznie szybciej. Przykładowo jakieś 2 tygodnie temu zamawiałem opony do rowera które miały orientacyjną wysyłkę w Grudniu a już są u mnie. ;) Sprzedaje i wysyła francuski Amazon więc sprzedawca i gwarancja pewne.

Edit:

GW-M5610U-1ER - 395,46 zł. po zapisie do newslettera. https://www.brandfield.pl/g-shock-the-origin-mezczyzni-gw-m5610u-1er

Edited by k3lt

Nowy Rangeman GPR-H1000-9ER za 2 008,85 zł, dostawa ze Słowacji. Kod zniżkowy CASI10. Znalezione dziś na Pepperze.

Czarny już niedostępny, żółty jeszcze jest.

https://www.watchexclusive.eu/pl/g-shock-pro/3403-casio-g-shock-rangeman-gpr-h1000-9er-zegarek-4549526368165.html?SubmitCurrency=1&id_currency=5

Edited by Conway

46 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Jak myślicie warto 🤔🤔🤔

Screenshot_2024-06-29-10-40-35-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

W opisie jest, że ma coś urwane?

Edited by eM_

11 minut temu, eM_ napisał(-a):

W opisie jest, że ma coś urwane?

Niby pasek 🤔🤔 tak to wygląda 🤔🤔

Screenshot_2024-06-29-11-38-29-02_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Edited by TomcioMiki

Nie widzę tego na zdjęciu. W opisie jest, że urwane ucho paska - pytanie czy urwane w pasku, czy w kopercie (różnie ludzie mają na myśli)? 

Jeśli w kopercie to nie wiem czy da się to naprawić, pomijając wymianę koperty.

Edited by eM_

Godzinę temu, eM_ napisał(-a):

Nie widzę tego na zdjęciu. W opisie jest, że urwane ucho paska - pytanie czy urwane w pasku, czy w kopercie (różnie ludzie mają na myśli)? 

Jeśli w kopercie to nie wiem czy da się to naprawić, pomijając wymianę koperty.

Wiem będę szukał dalej 🤗🤗

6 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a):

Wiem będę szukał dalej 🤗🤗

Nie kupuj Tomek ogryzka. Pasek bezel nie ma sensu. Lepiej poszukać w granicach 800zl w super stanie. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Nowe od 999 zł. Czasem ceny używanych w dobrym stanie, po doliczeniu opłat są mało mniejsze.

49 minut temu, eye_lip napisał(-a):

A dziękuję:)

20240716_211257.jpg

Cieszę się, że pomogłem. Jak zauważyłem "prostokąty", to Twoje ulubione zegarki. :) 

Gdybym wcześniej nie kupił wersję tiffany blue (trochę drożej), to też bym wziął. 

IMG_20240715_083610.jpg

Możemy się zamienić!

Instagram.com/horlobby.watches

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By MichalWPR
      Sprzedam pochodzący z mojej kolekcji zegarek Casio DBF-50W. Zegarek w stanie zbliżonym do nowego - na żywo wygląda na nieużywany. Jedyne ślady pochodzą z wieloletniego przechowywania (rysy na deklu, to, co wygląda na rysę na obudowie na zdjęciu, na żywo jest prawie niewidocznym cienkim wybłyszczeniem).
      Przycisk nawigacyjny w stanie idealnym (nie był malowany), niewybłyszcony - powierzchnia ma oryginalną strukturę.
      Szkiełko idealne. Podświetlenie działa. Dźwiek (alarm) głośny. Pamięć działa.
      Pasek  nowy, Casio ale dobrany od innego modelu (przycięty przy mocowaniu do 15mm, bo tyle zegarek ma między uszami), gdyż nie udało mi się znaleźć oryginalnego, dedykowanego do tego modelu. Dokładam oryginalny, który że starości zaczał się już delaminować (ostatnie zdjęcia).
      Nowa bateria

STAN 9/10
      CENA 379PLN z wliczoną przesyłką InPost Paczkomaty. Lub odbiór osobisty w Pruszkowie pod Warszawą. Można negocjować. Rozważę wymianę np. na jakiegoś G-Shocka.

#casiovintage #databank #nos #casio #zegarek #lcd

• By Zaratsu
      Na sprzedaż NOWY XS.3135 Pacific Diver.

SPECYFIKACJA:
      - Marka: Luminox
      - Kolekcja: Pacific Diver
      - Model: XS.3135
      - Mechanizm: Kwarcowy, szwajcarska Ronda 515
      - Koperta: Ze stali szlachetnej 316L, zakręcana koronka i dekiel
      - Pasek: Czarna guma naturalna. Szerokość mocowania 24 mm.
      - Szkiełko: Szafirowe z warstwą antyrefleksyjną
      - Klasa wodoszczelności: WR 200 m
      - Wymiary koperty: szerokość 44 mm (mierzona bez koronki), grubość: 12 mm, wysokość (L2L): 51 mm
      - STAN: NOWY
      - W zestawie: Zegarek, pudełko, karta gwarancyjna

Cena katalogowa: $999, czyli okolice 4000 PLN
      Moja cena: 1149 PLN + wysyłka (bez negocjacji proszę)

• By Zaratsu
      Na sprzedaż NOWY Epos Sportive 3505.132.20.52.55 z polskiej dystrybucji.   SPECYFIKACJA:
      Marka: Epos
      Kolekcja: Sportive
      Model: 3505.132.20.52.55
      Mechanizm: Automatyczna Sellita SW200
      Koperta: Stal szlachetna Pasek: Kauczukowy ze stalowym zapięciem motylkowym
      Szkiełko: Szafirowe z wewnętrzną warstwą AR
      Klasa wodoszczelności: WR 100 m
      Wymiary koperty: szerokość 41 mm (mierzona bez koronki), grubość: 11 mm
      STAN: Zegarek NOWY, poekspozycyjny. W stanie idealnym.
      W zestawie: Zegarek, pudełko, karta gwarancyjna producenta (gwarancja 24 miesiące od 14.02.2025) Moja cena: 3990 3750 PLN (do drobnej negocjacji)
      (Cena katalogowa to 7700 PLN) BIORĘ POD UWAGĘ ZAMIANY                          
    • By pnie
      Witam,

Oferuję poszukiwany model Seiko - SARB 033.

Zegarek w stanie 9/10 - u mnie noszony może w sumie przez tydzień Praktycznie bez śladów użytkowania - stan starałem się pokazać na zdjęciach.

Pełen komplet - zegarek, bransoleta (na nadgarstek około 18-19cm plus komplet dodatkowych ogniw), pudełko, karton zewnętrzny, instrukcja, karta gwarancyjna, zawieszki.

Zapasowy, fabrycznie nowy bezel do tego modelu.

Ponadto dodatkowe dwa paski - krokodyl i skóra licowa - ten zegarek bardzo ładnie gra z różnymi paskami. Piękna, grafitowa tarcza.

Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie i okolicach. Możliwa wysyłka InPostem - szczegóły do domówienia.

Cena PLN 3590 - zapraszam do negocjacji.

• By pnie
      Oferuję bardzo rzadką, kolekcjonerską Vratislavię Chrono Royale S. 9

Wersja brązowa tego eleganckiego klasyka.

Limitowana tylko do 100 sztuk!

Zegarek praktycznie nienoszony. Stan dla porządku 9/10. Nowa bateria.

Tu opis na stronie producenta:
      https://vratislavia-watches.com/produkt/chrono-royale-s-9/

Widoczna na zdjęciach bransoleta nie wchodzi w skład oferty.

Cena PLN 1390 - zapraszam do negocjacji! Na innych ogłoszeniach pozostałe Vratislavie Chrono z mojej likwidowanej kolekcji do kompletu 🙂 - dla chętnego na całość ISTOTNA obniżka plus pudełko na komplet gratis! 👍

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.