PM1122 1785 #3026 Napisano 24 Kwietnia 2019 Wyregulowany maluszek .... jutro ewentualne małe poprawki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3027 Napisano 24 Kwietnia 2019 Klimat...uwielbiam...Ja też Niedawno jeszcze tak było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3028 Napisano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) Pamiętam... Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3029 Napisano 25 Kwietnia 2019 Wyregulowany maluszek .... jutro ewentualne małe poprawki Piękny maluch, oj piękny on!Gratuluję efektu. Nie napatoczyłam się na takiego jeszcze Ja też Niedawno jeszcze tak było Klimaty bud z piwskiem? Niech je diabli..Nie znoszę ich "klimatu" niestety. Dzień dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3030 Napisano 25 Kwietnia 2019 Chodzi o klimat tamtych lat ogólnie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3031 Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Chodzi o klimat tamtych lat ogólnie... Ogólny klimat to tak, tak Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3032 Napisano 25 Kwietnia 2019 Odnoszę wrażenie, że wtedy było mniej bezinteresownej zawiści... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3033 Napisano 25 Kwietnia 2019 Odnoszę wrażenie, że wtedy było mniej bezinteresownej zawiści...Wrażenie?Ja jestem o tym święcie przekonana.To były inne czasy, inni ludzie, okoliczności. I nie tylko zawiści było mniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3034 Napisano 25 Kwietnia 2019 Kto wie czy właśnie nie nadchodzą czasy kiedy to trzeba będzie być bardziej życzliwym , lojalnym wobec siebie jako rodaków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3035 Napisano 25 Kwietnia 2019 Mam wrażenie, że zbliżają się czasy, w których nasza życzliwość i lojalność wobec siebie jako rodaków, ale też obcokrajowców, bedzie zanikać jeszcze bardziej. Pesymistka jestem w tym zakresie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3036 Napisano 25 Kwietnia 2019 Mam wrażenie, że zbliżają się czasy, w których nasza życzliwość i lojalność wobec siebie jako rodaków, ale też obcokrajowców, bedzie zanikać jeszcze bardziej. Pesymistka jestem w tym zakresie.Ja pozostanę zachowawczy i nie będę rozwijał tego tematu. Lepiej popsuć jakiś zegar ;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3037 Napisano 25 Kwietnia 2019 Zachowawczość to jedno, a psucie zegara to drugie Swoją drogą, choć wyobraźnię mam całkiem, całkiem - nie umiem sobie wyobrazić, że kolega longase1 PSUJE jakiś zegar. Wolne żarty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3038 Napisano 25 Kwietnia 2019 No jakiś ostatnio nic nie zepsułem;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3039 Napisano 25 Kwietnia 2019 Piękny maluch, oj piękny on!Gratuluję efektu. Nie napatoczyłam się na takiego jeszcze Klimaty bud z piwskiem? Niech je diabli..Nie znoszę ich "klimatu" niestety. Dzień dobryhmm Chodziło mi o klimat przeszłych czasów i przeszłych już pokoleń. W większości to byli bardzo mili i życzliwi ludzie. Teraz proporcje się zmieniły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3040 Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) hmm Chodziło mi o klimat przeszłych czasów i przeszłych już pokoleń. W większości to byli bardzo mili i życzliwi ludzie. Teraz proporcje się zmieniły.Tak, już Kinio uściślił wypowiedźZ tym się akurat zgadzam, to były też i po częsci moje czasy Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3041 Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) No jakiś ostatnio nic nie zepsułem;-) No ja wytoczyłem wałek naciągowy do Minervy chronograph i zrobiłem za małą średnicę pod polbeczke i naciag strzela. Więc od nowa... Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3042 Napisano 25 Kwietnia 2019 No ja wytoczyłem wałek naciągowy do Minervy chronograph i zrobiłem za małą średnicę pod polbeczke i naciag strzela. Więc od nowa...No to też nic nie zepsułeś.... to jest tylko błąd w sztuce;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3043 Napisano 25 Kwietnia 2019 No to też nic nie zepsułeś.... to jest tylko błąd w sztuce;-))Miałam dokładnie to na myśli - zepsuć to znaczy zepsuć Ciekawe czy jakiemuś zawodowemu zegarmistrzowi zdarzyło się zepsuć (uszkodzić) zegar tak żeby nie dało się naprawić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3044 Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Miałam dokładnie to na myśli - zepsuć to znaczy zepsuć Ciekawe czy jakiemuś zawodowemu zegarmistrzowi zdarzyło się zepsuć (uszkodzić) zegar tak żeby nie dało się naprawić?No pewnie.... ja w drugim tygodniu nauki zawodu zniszczyłem klienta zegarek :-))To było Casio z pewexu za dolary;-)) Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3045 Napisano 25 Kwietnia 2019 No pewnie.... ja w drugim tygodniu nauki zawodu zniszczyłem klienta zegarek :-))Drugi tydzień nauki - odpada To musiałoby być np. drugi rok od uzyskania tytułu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3046 Napisano 25 Kwietnia 2019 Drugi tydzień nauki - odpada To musiałoby być np. drugi rok od uzyskania tytułu. Ale to był dla mnie szok wtedy. Do dziś to pamiętam wrzesień 1987rPo uzyskaniu tytułu to się nie wolno przyznawać:-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3047 Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Ale to był dla mnie szok wtedy. Do dziś to pamiętam wrzesień 1987rPo uzyskaniu tytułu to się nie wolno przyznawać:-))Ja w pierwszy tydzień w swojej pierwszej pracy też przeżyłam szok Ogromny bilans sprzedaży "nie chciał" mi się zgrać - też będę to pamiętać na zaś-zaś Po roku robiłam swój raz-dwa, i jeszcze za starsze, leniwe koleżanki, które mnie wykorzystywały i jeszcze musiałam im latać do sklepu po zakupy na śniadanie Było się tym kotem, a raczej kocicą Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3491 #3048 Napisano 25 Kwietnia 2019 Miałam dokładnie to na myśli - zepsuć to znaczy zepsuć Ciekawe czy jakiemuś zawodowemu zegarmistrzowi zdarzyło się zepsuć (uszkodzić) zegar tak żeby nie dało się naprawić? Proszę. Przerypana do "gołej blachy" tarcza zegarka naprawianego przez zegarmistrza z dużą renomą, autora publikacji naukowych itd Nadto popaprane paluchami wskazówki, źle osadzona wskazówka rezerwy chodu. Tarcza nie do naprawienia, nie da się też wymienić. Producent nie ma żadnej w zapasie, aczkolwiek szuka Nie reklamowałem nawet. Kiedy zobaczyłem to w domu, wrzuciłem zegarek do pudełka i wcisnąłem na dno szafy. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3049 Napisano 25 Kwietnia 2019 Hmm... M.B. ? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3050 Napisano 25 Kwietnia 2019 Upsss.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach