Yodek 聽聽 2549 #5151 Napisano 16 Listopada 2019 Tu u nas w Polszy 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Anansi 聽聽 3648 #5152 Napisano 16 Listopada 2019 OLX? 0 Tolerancja musi by膰 nietolerancyjna wobec nietolerancji. N臎mec z Kr谩lovce Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5153 Napisano 16 Listopada 2019 Yes.. 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1800 #5154 Napisano 16 Listopada 2019 Yes..A gdzie ? .... jakie艣 has艂o , czy c贸艣 ? 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5155 Napisano 16 Listopada 2019 (edytowane) Zegar jak zegar Zepsuty 聽Ale co艣 mam na pami膮tk臋 Edytowane 16 Listopada 2019 przez Yodek 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6524 #5156 Napisano 16 Listopada 2019 Jak przeczytawszy w historyii to Twoj ulubiony typ tarczy 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5157 Napisano 16 Listopada 2019 (edytowane) Jak przeczytawszy w historyii to Twoj ulubiony typ tarczy Heh, nie odwzajemni艂am, odrzuci艂am t臋 mi艂o艣膰 (papierow膮) 聽Nie wiem czy nasza Mi艂o艣ciwa Wysoka Kapitu艂a Zegarowa pami臋ta zabawn膮 procedur臋 zakupu tego zegara w Szczecinku Sprzedawca do dzi艣 cierpi na syndrom stresu pourazowego 聽Dzi艣 uszkodzony zegar jest dro偶szy ni偶 rok temu sprawny przy kupnie! Takie jaja.. Edytowane 16 Listopada 2019 przez Yodek 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5158 Napisano 16 Listopada 2019 (edytowane) Do powy偶szego za艣piewa艂a bym tak:(kocham to wykonanie ) 聽 Edytowane 16 Listopada 2019 przez Yodek 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Anansi 聽聽 3648 #5159 Napisano 16 Listopada 2019 0 Tolerancja musi by膰 nietolerancyjna wobec nietolerancji. N臎mec z Kr谩lovce Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5160 Napisano 16 Listopada 2019 (edytowane) Pi臋knie - musz臋 si臋 zabi膰.. PS. Uwaga na lataj膮ce wagi. Edytowane 16 Listopada 2019 przez Yodek 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6524 #5161 Napisano 16 Listopada 2019 NAZATETHNo tak,,, Jak to dawno by艂o... ale fajne 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5162 Napisano 19 Listopada 2019 Zepsuty zegar ju偶 znik艂 z og艂oszenia. W sumie d艂ugo nie wisia艂, mo偶e kto艣 kupi艂 albo w艂a艣ciciel naprawi艂 i pojawi si臋 z now膮 cen膮 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1800 #5163 Napisano 19 Listopada 2019 Zepsuty zegar ju偶 znik艂 z og艂oszenia. W sumie d艂ugo nie wisia艂, mo偶e kto艣 kupi艂 albo w艂a艣ciciel naprawi艂 i pojawi si臋 z now膮 cen膮 Miejmy nadziej臋 , bo tyle pracy .......... to mo偶na si臋 wkurzy膰 . 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
JASI 聽聽 1218 #5164 Napisano 19 Listopada 2019 Zepsuty zegar ju偶 znik艂 z og艂oszenia. W sumie d艂ugo nie wisia艂, mo偶e kto艣 kupi艂 albo w艂a艣ciciel naprawi艂 i pojawi si臋 z now膮 cen膮 Nie wiem jaka by艂a r贸偶nica w cenie, ale jak tak bardzo Ci go szkoda i za nim t臋sknisz... Ja bym si臋 zastanawia艂 nad powt贸rnym kupnem.I jak by si臋 fajnie czyta艂o, drug膮 renowacj臋... Pozdrawiam Jacek 0 "Na 偶adnym zegarze nie znajdziesz wskaz贸wek do 偶ycia"聽 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5165 Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) JASI - bez namys艂u bym odkupi艂a i jeszcze si臋 potargowa艂a, ale jak na z艂o艣膰 bilet贸w narodowego banku polskiego brak bo pilniejsze potrzeby wyskoczy艂y, a zasadniczo to ci膮gle jakie艣 wyskakuj膮 Na moje j臋ki i aluzje - Dyrektor Banku Gospodarstwa Domowego nawet wzroku od telewizora nie oderwa艂, hehe.. Edytowane 19 Listopada 2019 przez Yodek 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
JASI 聽聽 1218 #5166 Napisano 19 Listopada 2019 To niestety odwieczny problem, a akurat jak nie ma bilet贸w to s膮 do kupienia najlepsze pere艂ki, nieraz d艂ugo wyczekiwane...A co Dyrektor taki niewzruszony, to trzeba Go odpowiednio podej艣膰. Wy kobiety macie na to r贸偶ne pomys艂y i swoje sposoby. 0 "Na 偶adnym zegarze nie znajdziesz wskaz贸wek do 偶ycia"聽 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5167 Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) To prawda - co艣 ciekawego si臋 pojawia to problem z si艂膮 nabywcz膮 聽Dyrektor, par臋 nieprzewidzianych (w zr贸wnowa偶onym bud偶ecie) wydatk贸w uwzgl臋dni艂, po uprzednim zastosowaniu przeze mnie metod operacyjnych Ponowne oddzia艂ywanie w kr贸tkim czasie nie skutkuje, na dodatek Dyrektor potyka si臋 o g贸ry cz臋艣ci robionych zegar贸w, o zajumaniu z gara偶u narz臋dzi ju偶 nie wspomn臋 Edytowane 19 Listopada 2019 przez Yodek 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6524 #5168 Napisano 19 Listopada 2019 No popatrz, a ja mam odwrotnie Mnie opierniczaj膮 za zajmowanie nowych powierzchni i kupowanie jakiego艣 czego艣 ( czytaj narz臋dzia) i zagracanie szafek.聽Dlatego "przerzuci艂em" si臋 na zegarki,bo mam szlaban na kolejn膮 jak膮艣 wiekow膮 gewer臋 np XIXw. No totalny brak zrozumienia...聽Ale znalaz艂em spos贸b... dalem farbki, kleje, karteczki i inne takie badziewie do tworzenia kartek 艣wi膮tecznych, czy innych dekupa偶y... 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1800 #5169 Napisano 19 Listopada 2019 No popatrz, a ja mam odwrotnie Mnie opierniczaj膮 za zajmowanie nowych powierzchni i kupowanie jakiego艣 czego艣 ( czytaj narz臋dzia) i zagracanie szafek.聽Dlatego "przerzuci艂em" si臋 na zegarki,bo mam szlaban na kolejn膮 jak膮艣 wiekow膮 gewer臋 np XIXw. No totalny brak zrozumienia... 聽Ale znalaz艂em spos贸b... dalem farbki, kleje, karteczki i inne takie badziewie do tworzenia kartek 艣wi膮tecznych, czy innych dekupa偶y...Spos贸b , to podstawa 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5170 Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) Mojego Dyrektora nie za bardzo jest czym rzeczowym zan臋ci膰, mo偶e poza jednym wyj膮tkiem ale to mog艂oby si臋 otrze膰 o problem uzale偶nie艅 Edytowane 19 Listopada 2019 przez Yodek 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1800 #5171 Napisano 19 Listopada 2019 Skrzynka , ju偶 w艂a艣ciwie jest .... tylko musz膮 zdoby膰 ma艂e 艣rubki do zawias贸w B艂yszczy si臋 , 偶e ........ no za mocno A teraz , mechanizm p贸jdzie na ,, st贸艂 ,, ( st贸艂 , niby roboczy )聽 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5172 Napisano 19 Listopada 2019 "Nie wszystko z艂oto co si臋 艣wieci" Czy b艂yszczy si臋 za mocno? Chyba nie. Troch臋 kurzu i b臋dzie po temacie.艁adnie si臋 prezentuje skrzynka.聽PM dokumentuj prace przy mechani藕mie - jak przyjdzie moja kolej to poratujesz jak ugrz臋zn臋 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1800 #5173 Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) "Nie wszystko z艂oto co si臋 艣wieci" Czy b艂yszczy si臋 za mocno? Chyba nie. Troch臋 kurzu i b臋dzie po temacie.艁adnie si臋 prezentuje skrzynka.聽PM dokumentuj prace przy mechani藕mie - jak przyjdzie moja kolej to poratujesz jak ugrz臋zn臋 OK 聽 Przy podobnym mechanizmie du偶o robi艂em , to i tu porobi臋 M贸j jest taki ... jego zdj臋cia . Jak robi艂a艣 zdj臋cia , to mo偶esz por贸wna膰 , czy ten sam .聽A skrzynka , par臋 dni niech dochodzi , a p贸藕niej zobaczymy AAaaaaaa , no i u mnie tarcza papierowa . A speca od renowacji papierowej tarczy , to ni widu ni s艂ychu聽 聽 Edytowane 19 Listopada 2019 przez PM1122 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2549 #5174 Napisano 19 Listopada 2019 Dzi臋ki.No zdj臋膰 nie zrobi艂am jeszcze ale Twoje skopiuj臋 sobie do por贸wnania bo za jaki艣 czas nie da si臋 ich odkopa膰 bo w tym naszym brazylijskim serialu trzebaby strona po stronie szuka膰. 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1800 #5175 Napisano 19 Listopada 2019 Dzi臋ki.No zdj臋膰 nie zrobi艂am jeszcze ale Twoje skopiuj臋 sobie do por贸wnania bo za jaki艣 czas nie da si臋 ich odkopa膰 bo w tym naszym brazylijskim serialu trzebaby strona po stronie szuka膰. No tak , stron prawie tyle co w kalendarzu ..... prawie strona na dzie艅 wychodzi 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach