kiniol 2281 #3151 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) No i bardzo dobrze, przy odklejaniu na siłę można narobić bałaganu... Ale jest jeszcze reologia... Edytowane 2 Maja 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3152 Napisano 2 Maja 2019 No i bardzo dobrze, przy odklejaniu na siłę można narobić bałaganu...Tak ! Na bałagan się zanosiło . By tą szczelinę osiągnąć , to jednak siłowo . Czułem , że granica jest blisko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3153 Napisano 2 Maja 2019 Tak ! Na bałagan się zanosiło . By tą szczelinę osiągnąć , to jednak siłowo . Czułem , że granica jest blisko PM - fajosko! Teraz lifting kosmetyczny i widać wcale nie będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3154 Napisano 2 Maja 2019 PM - fajosko! Teraz lifting kosmetyczny i widać wcale nie będzie No tak Ale co tam jemu do Twoich ..... a mówiłem , że szczęście też się do Ciebie uśmiechnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3155 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) No tak Ale co tam jemu do Twoich ..... a mówiłem , że szczęście też się do Ciebie uśmiechnie PM - bo Cię zdalnie "uduszę"!! Doskonale wiesz, że moje to fajniejsze się okazały po zakupie niż przed ale nie dajmy się zwariować. Borussia i Germania - fajne, Rych to tylko serce ma prawdziwe bezsprzecznie, a Lenz to stuprocentowy, rasowy, firmowy składak - haha!Twój rzadki, wagowy Haller to co niby, hę? O innych nie wspomnę PS. Prawda. Pamiętam, że stosunkowo niedawno mówiłeś, że się uśmiechnie.To teraz proszę o numery do następnego losowania totka Edytowane 2 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3156 Napisano 2 Maja 2019 Faktycznie ! Skreślaj Totka .... najlepiej w ciemno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3157 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) Faktycznie ! Skreślaj Totka .... najlepiej w ciemno W ciemno to ja sobie śliwkę na czole mogę nabić Ty mi numery szczęsliwe wytypuj No i bardzo dobrze, przy odklejaniu na siłę można narobić bałaganu... Ale jest jeszcze reologia...What? Mada-faka-paka! Odkształcenia? Płynięcie materiałów? Że drzewniane deski też? Edytowane 2 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3158 Napisano 2 Maja 2019 Że drzewniane deski też?To się nazywa spływ ... Na ten że przykład - po Dunajcu ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3159 Napisano 2 Maja 2019 To się nazywa spływ ... Na ten że przykład - po Dunajcu ...Taaa..Deski ruczajem, a nawet Dunajem.Tylko co to ma wspólnego z "zaklinowaną" klinem szczeliną w PM-owym sklepieniu zegara.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3160 Napisano 2 Maja 2019 Nie za dawno ktoś skrzynkę naprawiał , bo te gwoździe nie są stare. Tylna deska na długości nic , a z przodu popłynęło . Dół wytrzymał , to górę pociągło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3161 Napisano 2 Maja 2019 Moja była Konkora miała pęknięcie u góry ale z lewej strony. Próbowałam to kleić ale po dobie się "puściło" niestety.Teraz w Borussi jest dokładnie w tym samym miejscu, z lewej.W Rychu to ta czarna ozdobna listwa z lewej puściła po całości. Trzyma się tylko na nadpękniętej lisewce przedniej. Zwisa sobie praktycznie bo już linii nie trzyma. Lewa górna tralka w związku z tym też się "kładzie" w tył.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3162 Napisano 2 Maja 2019 Ważne, że robal nie toczy... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3163 Napisano 2 Maja 2019 Ważne, że robal nie toczy...Borussia ma z tyłu majtki trochę nadgryzione.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3164 Napisano 2 Maja 2019 wstaw zdjęcia , to zaradzimy ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3165 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) wstaw zdjęcia , to zaradzimy !PM - dzięki!Pewnie że będę Was prosić o opinię Tymczasem jesteśmy poza domem to nie ma jak. A dwa zegarowe chłopaki i dwie dziewczyny zostawiliśmy same w domu. Może coś z tego będzie Edytowane 2 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3166 Napisano 2 Maja 2019 PM - dzięki!Pewnie że będę Was prosić o opinię Tymczasem jesteśmy poza domem to nie ma jak. A dwa zegarowe chłopaki i dwie dziewczyny zostawiliśmy same w domu. Może coś z tego będzie Mogą się wymienić drewnojadami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3167 Napisano 2 Maja 2019 Mogą się wymienić drewnojadami Mogą pół biedy..Gorzej jak kołatki moje plecy albo brodę przyatakują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3168 Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) Mogą pół biedy..Gorzej jak kołatki moje plecy albo brodę przyatakują To chyba jakieś zmutowane . Poczarnobylowe - kołatki czarnobylki Edytowane 2 Maja 2019 przez Arek_Win 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3169 Napisano 4 Maja 2019 Hei To już 4. maja , pewnie coś się dzieje ?... no chyba że cisza przed kolejną sensacją A nie, nie Dopiero jutro wracam do moich zegarów. Nic nie działam poza czesaniem Alle - ale nie ma obecnie w ofercie wagi do lenza, wskazówek i wahadła do rycha.. Pierwsze to będzie kąpanie delikwentów i wymiana linek bo są w katastrofalnym stanie. Wag nie podciągam wysoko, żeby nie trachło. A w Boruśce już dwa razy zamotały się żyłki- na gwałt toto wywalić bo mnie zabiją te żyły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3170 Napisano 4 Maja 2019 A nie, nie Dopiero jutro wracam do moich zegarów. Nic nie działam poza czesaniem Alle - ale nie ma obecnie w ofercie wagi do lenza, wskazówek i wahadła do rycha.. Pierwsze to będzie kąpanie delikwentów i wymiana linek bo są w katastrofalnym stanie. Wag nie podciągam wysoko, żeby nie trachło. A w Boruśce już dwa razy zamotały się żyłki- na gwałt toto wywalić bo mnie zabiją te żyły To najlepiej , nie wieszaj wag i niech zegary stoją . Takie żyłki grożą katastrofą .Odnośnie wagi ... tej lżejszej , co ją szukasz , to może skonsultować z kolegami , jakie wymiary powinna mieć ( średnica i długość ) Może być , że pasuje i odcięcie ołowiu , lekkie skrócenie i dorobienie dolnego dekielka , wystarczy . Poszukanie innych elementów w sieci , to trzeba się uzbroić w cierpliwość .Jedne sterczynki , pasujące do mojego zegara , to prawie rok temu kupiłem ( ktoś mnie ubiegł ) no i od roku nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3171 Napisano 4 Maja 2019 (edytowane) Ja bym ten ołów obcięła ale pomimo braku dekielka, wkład ani myśli się wysunąć. A znalezienie takiego zakładanego dekielka to druga sprawa A poza tym to Kinio rzekł, że waga i tak "lewa" Coś nie kumam - rok temu kupione sterczynki i ich nie ma ? PS.Olśniło mnie!Przecież tam haczyk przylutowany. Pewnie dlatego ołów się nie wysuwa. Edytowane 4 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3172 Napisano 4 Maja 2019 (edytowane) Prawie kupione .... licytowałem i ktoś mnie przelicytował ( fakt , trochę słowa przestawiłem i można było odczytać inaczej ) Edytowane 4 Maja 2019 przez PM1122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3173 Napisano 4 Maja 2019 (edytowane) Prawie kupione .... licytowałem i ktoś mnie przelicytował ( fakt , trochę słowa przestawiłem i można było odczytać inaczej )Oj..rok czasu szukać bez rezultatu? To całe lata może upłynąć :/ Dzięki Anansi mam obrazek oryginalnej skrzyni. Jeśli w taśmowej sprzedaży nie znajdę podobnych tralek do Lenza, to jeśli by się uprzeć to może dorobią wg wzoru. Intryguje mnie ten detal u dołu. W swojej mam ślad po tym "zypcysiu".Niestety dokładnie nie widać co to takiego.. Edytowane 4 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3174 Napisano 4 Maja 2019 tak , jakby kto miał zdjęcie... Mam ten sam problem , ale u góry GB i szukam jakiegoś zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3175 Napisano 4 Maja 2019 Zastanawiam się po co ktoś w Holandii tyle energii włożył w te zegary. Może pasjonat i mu się zmarło czy cuś... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach