longcase1 481 #326 Napisano 20 Grudnia 2018 A ja z półrocznym walczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #327 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Longase1- ojej, a cóż to za zegar? Półroczny? To zlecenie od klienta?A jakie prace? To wiszący..? Wahadło monumentalne aż oczami nie da się ogarnąć..wow Wskazówki cudne!! Mogłabym takie wpinać sobie zamiast broszki choć broszek nie noszę (zdewaluowały się ;-) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #328 Napisano 20 Grudnia 2018 Tak to moja robota z przed lat. Przyszedł na odświeżenie...Około 200 dni rezerwa chodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #329 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) To Twoja robota??O Mamma Mia!! Szczęka mi opadła...Zamówiła bym sobie u Ciebie choćby taką wskazówkę do oprawienia na ścianę ale musiałabym pożyczkę brać i zrezygnować z aukcji... ;-)Gratuluję DZIEŁA! :-D Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #330 Napisano 20 Grudnia 2018 Dzięki;-))Wskazówki to akurat nie moje dzieło:-/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #331 Napisano 20 Grudnia 2018 A ten fikuśny bloczek na wagi to zajefajnisty, jak to kto wymyślił tak sprytnie :-) Coś kiedyś odbiło mi się o uszy że "malujesz tarczę" - wykonujesz też naprawy/ renowację tarcz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #332 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Tak maluję tarczę na szkle opalowym Edytowane 20 Grudnia 2018 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #333 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Kurczę, to Twoje ręce przy takich pracach jak u neurochirurga.. Ciekawe co skłoniło Cię do obrania tej drogi zawodowej:-) O właśnie - chciałam Cię prosić o zdjęcie takiej tarczy ...Jakie piękne! Ładniejsze od tych obiegowych emaliowanych (O papierowych nie wspomnę... ;-) Och.. jak bym mogła taką założyć do swojego to zyskałby na urodzie okrutnie, a na wartości z dziesięć razy :-D Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #334 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Ja zawsze uważałem że żyje trochę we własnym świecie i tak jakoś nie pasuje do dzisiejszego otoczenia. Do takich tematów trzeba być trochę oderwanym od rzeczywistości;-) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #335 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Ooo...Coś jest na rzeczy. Być oderwanym od rzeczywistości...Ja z pewnością jestem trochę "oderwana" i żyję we własnym światku obok rzeczywistości.. :-)W takim razie w drugim wcieleniu będę uczyć się malowania na szkle opalowym. Będę Cię z zaświatów nawiedzać i dręczyć żebyś zdradził parę tajników wiedzy ;-) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #336 Napisano 20 Grudnia 2018 Polecam ten dokument. Jest co prawda o zegarkach ale daje obraz tych ludzi którzy tworzą małe wielkie dzieła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #337 Napisano 20 Grudnia 2018 Obejrzymy! :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #338 Napisano 20 Grudnia 2018 Turbiją.. turbiją z żyroskopem. Zegar w butelce. Tydzień wygładzania 1 elementu...I te ceny..4 mln dolarów za Patka .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #339 Napisano 20 Grudnia 2018 Mnie ten film zawsze bardzo mocno inspiruje;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #340 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Trudne do wyobrażenia dla przeciętnego człowieka. ☺ Zainspirowaliście mnie do kontunuowania aukcji więc zobaczymy czy los będzie sprzyjał. Nie robić mnie konkurencji proszę! Dajcie Małgośce szansę na zegarosa.. ;-) No żesz.. jakiś chętny już podbija.. chyba długo nie utrzymam "żółtej koszulki lidera" ;-) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1791 #341 Napisano 20 Grudnia 2018 Trudne do wyobrażenia dla przeciętnego człowieka. ☺ Zainspirowaliście mnie do kontunuowania aukcji więc zobaczymy czy los będzie sprzyjał.Nie robić mnie konkurencji proszę! Dajcie Małgośce szansę na zegarosa.. ;-)Też sądzę , że ten zegar co masz na niego chrapkę , jest ze Świebodzic . Wskazówki , wszystkie są , jak w mojej Germanii . Ale , wiadomo , że mogły być zmienione . Może też być Willmann , , bo miał często niesygnowane werki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #342 Napisano 20 Grudnia 2018 PM - co Ty mówisz? Wskazówki jak z Germanii? A i Willman wchodzi w rachubę?Fajnie by było, ale ja to mam kiepskie szczęście w "hazardzie" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #343 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Nic się nie martw tą aukcja kończy się w wigilię wieczór , więc większość zapomni o niej;-) będą prezenty oglądać:-)) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #344 Napisano 20 Grudnia 2018 Nic się nie martw tą aukcja kończy się w wigilię wieczór , więc większość zapomni o niej;-) będą prezenty oglądać:-))Faktycznie! Zobaczymy czy się sprawdzi ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1791 #345 Napisano 20 Grudnia 2018 Faktycznie! Zobaczymy czy się sprawdzi ☺Odczekaj i pod koniec aukcji ..do dzieła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #346 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Odczekaj i pod koniec aukcji ..do dzieła.Strasznie trudno będzie. Wigilia, kolacja i caała familia u mnie się gości. Zrobiłabym piorunujące wrażenie gdybym pod stołem zaczęła "bójkę" w licytacji.. Goście by uciekli ;-) Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #347 Napisano 20 Grudnia 2018 Dasz radę cel uświęca środki;-) na bok sentymenty:-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #348 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Oj Wy... Wy kusiciele! Nakręcą, zwrócą w głowie :-PCiekawe tak zaprawdę - kto kogo jabłkami nęcił w raju... hę? Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3477 #349 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Ty nie licytuj tylko użyj snajpera - teraz rozpętujesz spiralę ceny ... użyj :https://www.snajper.net/ Ps. za snajpera piwo się należy ... u mnie 100% skuteczności. Edytowane 20 Grudnia 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #350 Napisano 20 Grudnia 2018 Snajper powiadacie, hoho...Pomiędzy garami postaram się rozpoznać ów wynalazek :-)Ostatnią szansą nawet w snajperze pewnie jest maksymalna cena. Może być drugi snajper i ustrzeli ☺Dziękuję - piffo mogę zaraz nadać helikopterem, ino adres do Waszej bajkowej chatki na kórzej stopce potrzebny ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach