Yodek 2548 #1101 Napisano 16 Stycznia 2019 Tak, wiem - LES już wyjaśnił mi, że na niedźwiedzie idzie się z dubeltówką, a nie widelczykiem do ciasta:-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1102 Napisano 16 Stycznia 2019 Dokładnie , choć tłumnie tam... Ustaw celownik , czasami tak bywa że strzelasz a wiatr nosi kule ... Skrzynia ładna i warta grzechu , choć jak widzę takie sito to mam ciarki na plecach ... (wiem co piszę ) 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1103 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Że jednak sito...Kurczę może przeliczam siły.Kto jak kto, ale ja dziurek ze sto może zalepiłam, a Ty ze 100 tysięcy.Chyba trzeba przemyśleć to, z lodem na głowie.. PS. Kupić jak się uda i zostawić z poszatkowaną skrzynką, performersa na ścianie.. W każdą dziurkę wtyknę szpilkę.. :-D Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1104 Napisano 16 Stycznia 2019 Dasz radę, tylko trzeba je dobrze zabezpieczyć , a to w zimie śmierdzi , dwa tygodnie w worku z trutką , potem paraloid - też śmierdzi, na koniec wypełnienia otworów ... Ja to wywalam na poddasze, żeby nie zginąć od pierwszego "strzału" z ręki żony ... ( to te ciarki ) ... Ciebie maż kocha 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1105 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Pewnie że kocha! Dlatego bez mrugnięcia okiem pozwoli się inhalować strychniną, paraloidem a nawet zjeść zupę ze "żwirkiem i muchomorkiem"... I zaprzeczy, że była za słona ;-) Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1106 Napisano 16 Stycznia 2019 Nie za wysoko ! By nie żałować, że za to , były by dwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1107 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Nie za wysoko ! By nie żałować, że za to , były by dwa.PM - Słońce - Prawda najprawdziwsza!Tylko ile to jest "za wysoko" :-)A Ty na ile byś określił - za ile ten się sprzeda? :-)Bukmacherka ;-) Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowe 736 #1108 Napisano 16 Stycznia 2019 Dasz radę, tylko trzeba je dobrze zabezpieczyć , a to w zimie śmierdzi , dwa tygodnie w worku z trutką , potem paraloid - też śmierdzi, na koniec wypełnienia otworów ... Ja to wywalam na poddasze, żeby nie zginąć od pierwszego "strzału" z ręki żony ... ( to te ciarki ) ... Ciebie maż kocha Można spróbować bez smrodu duży przemysłowy ozonator powinien załatwić szybko wszelkie robale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1109 Napisano 16 Stycznia 2019 Tyle co jest, to tak. Max do talara . Ale jak Tobie się podoba......to jak chcesz. Pamiętaj ile przy nim pracy !!! Ale zajęcia Ci nie zabraknie na długo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1110 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Można spróbować bez smrodu duży przemysłowy ozonator powinien załatwić szybko wszelkie robale.Piec chlebowy z temperaturą 65 stopni przez ~1h też wybije wszystko co żywe oprócz wirusów ... tylko kto później chce jeść chleb z takiego pieca. Metodę wypróbowałem na zjedzonej brodzie GERMANII w domowym piekarniku - skuteczna.Tak straciłem pierwsze "życie" w tej grze ... może nawet dwa ... Edytowane 16 Stycznia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1111 Napisano 16 Stycznia 2019 Ja to na większej prowincji mieszkam, nie wiem czy nasz przemysł słyszał o ozonatorach :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1112 Napisano 16 Stycznia 2019 Starsze piece hartownicze. Tylko żeby nastawić małą temperaturę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1113 Napisano 16 Stycznia 2019 Tyle co jest, to tak. Max do talara . Ale jak Tobie się podoba......to jak chcesz. Pamiętaj ile przy nim pracy !!! Ale zajęcia Ci nie zabraknie na długo.Na tak właśnie myślałam że do tatara max.. A potem wola nieba :-) W domowym piekarniku? Takim zwykłym?Kuchnia 50 cm to skrzynkę chyba trza przerąbać najsamprzód.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1114 Napisano 16 Stycznia 2019 Pisałem - sama BRODA ze skrzynki . W tym to potrzebujesz - musisz w całości - czyli trza chlebowego ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1115 Napisano 16 Stycznia 2019 Piłką włosową przeciąć, a potem równo skleić ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1116 Napisano 16 Stycznia 2019 Pisałem - sama BRODA ze skrzynki . W tym to potrzebujesz - musisz w całości - czyli trza chlebowego ... Ano - szkoda że się nie pomieści :-/Ale tam.. co dywagować nad zupą jak muchomor jeszcze w lesie przyszłorocznym ;-)Piłką włosową przeciąć, a potem równo skleić ! PM - GENIALNY POMYSŁ!! I gdyby nie to że dostałabym "KS-a" od palestry to kto wie..kto wie :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1117 Napisano 16 Stycznia 2019 Trochę pracy wymaga.... więc może nie będą się tak bili o niego;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1118 Napisano 16 Stycznia 2019 A rozebrane części skrzynki po długości też nie wlezą? Taki termoobieg z opiekaczem - piękna sprawa, chrupiąca skórka :-DTrochę pracy wymaga.... więc może nie będą się tak bili o niego;-)Tam pewnie też takie gorące głowy jak i ja to kto wie.. co strzeli;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1119 Napisano 16 Stycznia 2019 Naprawa przynosi za to satysfakcję ... wszystko da się naprawić 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1120 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Da się, da.. Ty z związanymi oczyma możesz naprawiać. One te Twoje ładniejsze niźli z fabryki wyszły.. takie sery szwajcarskie nawet, ehh ○|○. Ja za to popłakać miałabym okazję z raz czy dwa..Ale Koledzy potrafią zaryczane oczęta osuszyć.. ;-) Nie podbijać! Nie podkopywać! Oferty wycofywać!! Uwaga - Małgośka startuje do lotu! Konkurencja- a psik! :-D Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1121 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) I mój, kochający mąż zbił mnie! :-/Zbił mnie z tropu.. wywiera naciski, presję, uporczywie zaczął nękać.Że stojaka już lepiej..że ładniejszy niż takie zszatkowane coś, że d*y nie urywa.. pffff :-O Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1122 Napisano 16 Stycznia 2019 Dobry stojak nie jest zły:-) jeśli jest miejsce. Ja lubię stojące zegary...Teraz jest spory wybór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1123 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Longase1- z miejscem cieniutko;-) chyba mebelek jeden trzeba by wyciepać:-)Wybór spory prawda tylko ja już mam pękajacą głowę i odwieczny dylemat "być albo nie być" czyli stojący kontra wiszący.Od nadmiaru pomysłów boli głowa ;-) Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1124 Napisano 16 Stycznia 2019 Longase1- z miejscem cieniutko;-) chyba mebelek jeden trzeba by wyciepać:-)Wybór spory prawda tylko ja już mam pękajacą głowę i odwieczny dylemat "być albo nie być" czyli stojący kontra wiszący.Od nadmiaru pomysłów boli głowa ;-)No , ale jak mąż kochający , to trzeba go uhonorować !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1125 Napisano 16 Stycznia 2019 Też tak uważam ,druga okazja moze sie nie powtórzyć;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach