Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Radical

Revue Thommen- czy ta marka nadal istnieje?

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawi mnie jak powyżej. Szukałem na własną reke. Są informacje o nowej kolekcji z 2015 roku.Są też informacje o reaktywacji marki nieco wcześniejsze. Dotarłem też do tekstu źródłowego zamieszczonego w niemieckojęzycznej wiki opisującego miejsce w którym wznowiono działalność.

Strona firmy jednak nie działa Revue Thommen na bank wycofany został z oferty Dolinski.pl. Jak to jest zy ktoś może coś wie?

Road-Racing.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak myślałem, że się raczej na ten temat nie rzucicie. Może jednak ktoś coś wie bo jak nie tu to gdzie...

Road-Racing.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na massdropie sprzedają jakiegoś nurka, więc coś chyba działa.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest sporo ofert na Revue Thommeny ale obawiam się że to wyprzedaż tego co wyprodukowali.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Road-Racing.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem, zaprzestali produkcji zegarków koło roku 2015. Pozostał jakiś dział produkujący elektronikę lotniczą.

Szkoda, te produkowane już pod skrzydłami Grovany były całkiem przyzwoite i sprzedawano (czy raczej wyprzedawano) je w okazyjnych cenach.

Pilota  B-uhr z tarczą typu A, na ETA 2824, o średnicy 55 mm, kupiłem za jakieś 800 złotych. Z gwarancją.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem, zaprzestali produkcji zegarków koło roku 2015. Pozostał jakiś dział produkujący elektronikę lotniczą.

Szkoda, te produkowane już pod skrzydłami Grovany były całkiem przyzwoite i sprzedawano (czy raczej wyprzedawano) je w okazyjnych cenach.

Tak podejrzewałem wiem o ich dziale produkującym urządzenia do aeronautyki, szkoda że nie dali rady się utrzymać. Dzięki Tarant za odp.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Road-Racing.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze. Pamiętam, że fajne piloty robili.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dane podane w wikipedii są prawdziwe. Nowa kolekcja wprowadzona przez Rolanda Busera nie została niestety przyjęta przez rynek. Zegarki były paskudne i abstrakcyjnie drogie.

post-774-0-42069900-1545820686.jpg

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś na Linkedin widziałem że Roland Buser wcześniej zajmował się marką Chopard od strony handlowej  w azji. Może stąd ta wtopa. Revue Thommen to marka o zupełnie innych korzeniach. Autentycznie mocno związana  z lotnictwem.

jak zawsze  w takich sytuacjach szkoda. Dziki za wszystkie odpowiedzi

Road-Racing.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.