Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Dawid 27

Witam ktory zegarek Emporio armani AR 5905 czy Citizen Eco-Drive H 500 złoty na pasku

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak powyżej jaki polecacie za wszyztkie komentarze dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nie znam ani jednego, ani drugiego. Co w ogóle nie przeszkadza mi napisać, że bez żadnych wątpliwości Citizen. I nawet nie pytaj, jaki jest powód takiego wskazania ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zasady zawsze Citizen przed markami modowymi. Citizen także z uwagi na jakość wykonania, zalety w codziennym użytkowaniu i przewagi technologii eco-drive.

O jakim konkretnie modelu Citizena myślisz? H500 to rodzaj mechanizmu, a nie model zegarka.

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że pytasz przed zakupem. To jest właściwa kolejność. 

Armani'ego dobra jest odzież, obuwie, torby itp., ale nie zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zasady zawsze Citizen przed markami modowymi. Citizen także z uwagi na jakość wykonania, zalety w codziennym użytkowaniu i przewagi technologii eco-drive.

O jakim konkretnie modelu Citizena myślisz? H500 to rodzaj mechanizmu, a nie model zegarka.

model citizen Eco-Drive  h 500 s059232 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre zegarki Armani też są dobre i dobrej jakości, nie niższej niż sporo citizenow, seiko czy szwajcarow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem model Emporio Armani AR5905 bardzo dobry zegarek tylko to co mnie wkurzało to gumki na bransolecie po poł roku zaczeły się przecierać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz sobie zadać odwrotne pytanie, czy wolałbyś garnitur od Armaniego czy Citizena? Ja, porównując oba zegarki, wybrałbym Citka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

model citizen Eco-Drive  h 500 s059232 

Ale to chyba używany będzie? Jest to o tyle istotne, że akumulator nie lubi niedbalstwa, jak ktoś go przetrzymał w szufladzie z dala od światła to może być z nim rożnie...

Rozumiem, że co do wyboru chronografu już się zdecydowałeś?

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za przedmówcami. Armaniego kup sobie płaszcz albo garniak. Zegarek od Citizena, SEIKO albo innego producenta zegarków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za wszystkie komentarze Już wybrałem :)  Biorę zegarem marki Citizen H 500 s059232 tak to będzie używka :D nie ma już chyba takich zegarków nówek ? swoją drogą pamiętacie za ile one kosztowały ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za wszystkie komentarze Już wybrałem :)  Biorę zegarem marki Citizen H 500 s059232 tak to będzie używka :D nie ma już chyba takich zegarków nówek ? swoją drogą pamiętacie za ile one kosztowały ?

Chyba wybrałeś już wczoraj:

https://zegarkiclub.pl/forum/topic/172115-citizen-eco-driver-h500/

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/172117-witam-zegarek-do-300-z%C5%82/

...a teraz to sobie trollujesz  ;)

Chyba już nie ma takich Citizenów na rynku. Cena katalogowa jest nieistotna. One mają kilkanaście lat, jeśli nie więcej. Jeśli chodzi o Eco-drive to ma to znaczenie - i technologia się zmieniła, i nie wiadomo, jaki jest stan zegarka.

Jeśli chcesz na niego wydać 500 PLN to Armani może okazać się lepszym wyborem B)

Ale Tudora to Ty szanuj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.