Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Wojt91

Multiband 6 Waveceptor

Recommended Posts

Witajcie.

Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna g-shocka z multiband 6, przekopując kolejne tematy, fora, recenzje itp., natknąłem się na informacje/plotkę, jakoby stacje nadające sygnał miałyby być wyłączne. W takiej sytuacji wydawanie dość poważnych pieniędzy na zegarek mija się z celem, skoro jedna z jego flagowych funkcji na zostać zlikwidowana. Czy jest na forum ktoś, kto mógłby zweryfikować te plotki? 

Możesz podać jakieś zródło?

Niestety nie. To była dyskusja na FB w grupie fanów, żadne poważne źródło o tym nie mówi, dlatego traktuję to jako plotkę. Być może ktoś wie coś więcej.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Matej mówił o tym w nowym filmiku, że w USA ludzie petycją przegłosowali żeby nie wyłączać tych stacji radiowych.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

No to polecą ceny 3/4 citizenów i połowy casio

Ale czemu mieli by wyłaczać?

Może w ramach rekompensaty za pozostawienie chemitrails ;)

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By chrapo
      Dzień dobry. 

Jakiś czas temu nabyłem w częściach moduł casio 5054 który pracuje w zegarku g-shock gw-3500. Mam problem z trzema sprężynkami ktore były osobno. Czy ktoś jest w stanie wskazać gdzie powinny sie znajdować?

• By Jogi
      Czołem, na sprzedaż dwa zegarki, moje osobiste. Od lat już leżą w szafie nieużywane, niech zaczną cieszyć kogoś innego.
      Za wymiany dziękuję - wyjątek mogę zrobić dla Hanharta Preventora (czarny) lub jakiegoś fajnego Damasko.
      Odbiór osobisty możliwy do końca miesiąca na Podkarpaciu, w najbliższy weekend prawdopodobnie będę w okolicach Nowego Targu.

1. Casio G-Shock DW-5900TH
      Zegarek kupiłem używany tutaj na forum. Jest to limitowana "świąteczna" edycja, praktycznie już niedostępna. Nigdy go nie otwierałem i nie widzę śladów, które mogłyby świadczyć o tym, że ktoś to kiedyś robił. Szkło czyste, na plastikowym bezelu lekka przycierka / wybłyszczenie na godzinie "9" oraz wybłyszczenie na pasku od klamerki (taki urok plastikowych zegarków), normalnie prawie niezauważalne. Na ręce miałem go ledwie kilka razy przez ostatnie 2 lata. Jest do niego cały fabryczny zestaw z japońskimi papierkami, puszką i kartonikiem. Poza tym najładniejszym zdjęciem, wszystkie zostały zrobione dzisiaj. W razie potrzeby mogę coś pstrykać w świetle dziennym.

- stan techniczny: 10 / 10
      - stan wizualny: 8 / 10
      - gwarancja: brak

Cena: 600 500 PLN + 20 PLN przesyłka (paczkomat lub kurier) - nie wysyłam za pobraniem.

2. SPRZEDANY
      ...
    • By Walle
      Hej , do sprzedania tym razem nowy, topowy, żywiczny Casio G-Shock GW-5000U-1ER. Solar, multiband 6 i wszystko, co tylko można mieć w kultowej kostce.

Jakość wykonania premium, niektórzy twierdzą, że to jedyny zegarek, którego potrzebujesz. 

Zakup z 17.06.2025 w niemieckim sklepie (jest rachunek) za kwotę 245,90 Euro. 

Nowy, nie był noszony - czyli 10/10.

Cena 885 zł z Inpostem. Możliwy odbiór osobisty

Płatność przelew, blik, PP FF.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.