sanik 81293 #1 Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Rzucam pomysł, zamieszczania w tym wątku zdjęć zegarków (i nie tylko) z Waszych wypraw wakacyjnych.Na pierwszym planie plaża w Estoril, dalej Lizbona. Edytowane 6 Lipca 2019 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2 Napisano 29 Czerwca 2019 Fajny pomysł! Sam się przyłączę, choć wyjazd dopiero za kilka dni. Ale na pewno coś w tym temacie wrzucę :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #3 Napisano 30 Czerwca 2019 Za miesiąc jadę do Berlina. Pozwolę sobie zmieścić zdjęcia z miejskich spacerów tamże. Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81293 #4 Napisano 30 Czerwca 2019 Za miesiąc jadę do Berlina. Pozwolę sobie zmieścić zdjęcia z miejskich spacerów tamże.Świetnie, wrzucajcie jak najwięcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3738 #5 Napisano 1 Lipca 2019 Zeszłoroczne ale wakacyjne Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7096 #6 Napisano 6 Lipca 2019 Pomysł świetny. Proponuję jeszcze dodawać gdzie wykonane;) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81293 #7 Napisano 6 Lipca 2019 Plaża w Cascais. To wyjątkowo udany czas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8 Napisano 6 Lipca 2019 Trwaj chwilo, jakże jesteś piękna :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7096 #9 Napisano 6 Lipca 2019 Hehehe... herbatka? 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81293 #10 Napisano 6 Lipca 2019 Hehehe... herbatka?Tapas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11 Napisano 6 Lipca 2019 Al Mahdia, Tunezja :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #12 Napisano 6 Lipca 2019 Al Mahdia, Tunezja :-)Zazdraszczam U nas na Mazurach wiosna minęła i od razu zrobiła się jesień BTW wykupiłeś dodatkowy roaming, czy korzystasz z tych, no jak im tam, hotspotów ... no tych punktów dostępowych ? ps. a miałeś wyłączyć internet i wypoczywać 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13 Napisano 6 Lipca 2019 Zazdraszczam U nas na Mazurach wiosna minęła i od razu zrobiła się jesień BTW wykupiłeś dodatkowy roaming, czy korzystasz z tych, no jak im tam, hotspotów ... no tych punktów dostępowych ? ps. a miałeś wyłączyć internet i wypoczywać 1. Wypoczywam, bez dwóch zdań :-)2. Telefon dual sim i w związku z tym karta (pre paid) lokalnego operatora, z limitem danych 27GB na 30 dni, więc net "hula" ;-)Tu jest ponad 30 stopni w cieniu, ale lekka bryza od Morza Śródziemnego, więc spoko :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7096 #14 Napisano 6 Lipca 2019 Tapas Dzięki. ...I na zdrowie:) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81293 #15 Napisano 6 Lipca 2019 Dzięki. ...I na zdrowie:)A dziękuję Dziś też były grane tapasy i plażing, ale zdjęcie bardziej marynistyczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7096 #16 Napisano 6 Lipca 2019 Odpoczywaj... zdjęcia - bajka. Wakacje dopiero przede mną 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #17 Napisano 7 Lipca 2019 (edytowane) Widzę że Grube Ryby chyba pozamykane w sejfach. A na plaży jakiś plankton Ale w końcu liczy się słońce i woda A piękne fotki przywołują miłe wspomnienia Edytowane 7 Lipca 2019 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7096 #18 Napisano 7 Lipca 2019 Trafne spostrzeżenie! 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40462 #19 Napisano 7 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #20 Napisano 7 Lipca 2019 Ja już niestety wróciłem do domu i zostały tylko zdjęcia i wspomnienia z wakacji Widok z dachu Bazyliki Mariackiej w Gdańsku I plaża w Sobieszewie 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #21 Napisano 7 Lipca 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7096 #22 Napisano 7 Lipca 2019 A to gdzie? 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81293 #23 Napisano 7 Lipca 2019 Ja już niestety wróciłem do domu i zostały tylko zdjęcia i wspomnienia z wakacji Ładne zdjęcia.Ja niestety jutro wracam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #24 Napisano 7 Lipca 2019 Ładne zdjęcia.Ja niestety jutro wracam Dzięki Marcinie. Miałem pogodę pół na pół. 4 dni pięknej pogody by leżeć na plaży i 4 dni ciepłe bez deszczu praktycznie ale wiatr i noc chłodna, to czas na zwiedzanie miasta i okolic. Po powrocie do domu można dostać depresji, że ten czas tak szybko leci Miałem natomiast okazję poznać w końcu forumowego kolegę Kubę (smycel), którego pozdrawiam i dziękuję za spotkanie 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #25 Napisano 7 Lipca 2019 A to gdzie?Al Mahdia, Tunezja, jeszcze 11 dni :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach