Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

nie biorę tego czarnego OP36, zbyt duży kontrast do jasnej karnacji - zastanawiam się teraz nad zielonym albo srebrnym? doradźcie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie biorę tego czarnego OP36, zbyt duży kontrast do jasnej karnacji - zastanawiam się teraz nad zielonym albo srebrnym? doradźcie...

Zielony jest na pewno bezpiecznym wyborem. Acz do jasnej karnacji srebrny będzie świetny. Nie uważam go za zegarek na formalne okazje. 

4adf5d0221836b5debfda35e5875ec87.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, dsz napisał(-a):

Nie rozumiem, to co - Suby to tylko ciemnoskórzy mogą nosić? 

Czarny i srebrny pasują każdemu , zawsze i do wszystkiego, w przeciwieństwie do zielonego i innych kolorowych.

Jedyny plus zielonego to to że to firmowy kolor Rolexa, niestety ten w OP szczególnie ładny nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Bugs napisał(-a):

Czarny i srebrny pasują każdemu , zawsze i do wszystkiego, w przeciwieństwie do zielonego i innych kolorowych.

Jedyny plus zielonego to to że to firmowy kolor Rolexa, niestety ten w OP szczególnie ładny nie jest.

Podzielam Twoje zdanie, ta Rolexowa zielen jest dla mnie zbyt mocna. Natomiast nowy oliwkowy, na zywo, wyglada bardzo interesujaco. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z kolorowych OP najbardziej podoba mi się żółty, niestety już wyszedł z oferty. Czarny i srebrny to klasyka, więc można brać w ciemno (z zastrzeżeniem, że żółte złoto w srebrnym trzeba lubić). Reszta to jak dla mnie fajny wybór na kolejny zegarek w kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

rybki moje kochane :) zapomnieliście o jednym fajnym i sportowym kolorku - niebieski, świetnie kontrastuje z jasną karnacją i nie jest tak odcinający mocno jak czarny, ma sportowy styl i co najlepsze oczy mam koloru niebieskiego więc to mój ideał ;) 😳 a trzeba przyznać że ten niebieski w rolku jest mega...

51 minut temu, Paweł Bohacz napisał(-a):

Podzielam Twoje zdanie, ta Rolexowa zielen jest dla mnie zbyt mocna. Natomiast nowy oliwkowy, na zywo, wyglada bardzo interesujaco. 

Paweł ta zieleń jest pastelowa ale zbyt żywa, szkoda że nie wypuścili takiej troszkę ciemniejszej ala butelkowej ;) to byłby hicior i nie oliwka tylko pistacja ;) 

Godzinę temu, Bugs napisał(-a):

uwierz mi jak ktoś ma bardzo jasną karnację, czarny za bardzo się odcina, np. niebieski bedzie dużo lepszym i bezpieczniejszym wyborem...

Edytowane przez dsz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, Paweł Bohacz napisał(-a):

Mnie się w Rolexie podoba taka zieleń jaką ma tarcza w Hulku, Daytonie John Mayer albo bezel Kermita ( ale nie oliwkowy ). Wypłowiały oliwkowy jak w DJ niekoniecznie, ten świerkowy w OP też nie. Zielonas ceramika też im nie wyszła chociaż w Sprite jest jakby mniej plastikowa niż w Subach.

16 minut temu, dsz napisał(-a):

uwierz mi jak ktoś ma bardzo jasną karnację, czarny za bardzo się odcina, np. niebieski bedzie dużo lepszym i bezpieczniejszym wyborem...

Uwierz mi że nawet jak jesteś emo to połączenie bały/czarny zawsze się broni a zegarek nie musi znikać. Czarne buty, pasek, okulary też nie? No c'mon...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w czarnym i niebieskim zrezygnowali z Sunray i będzie teraz lakierowany - jak myślicie to dobry ruch?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale męczysz bułę ;) Dla jednego dobry, dla innego niedobry. Dla mnie dobry. Chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, PKS napisał(-a):

Ale męczysz bułę ;) Dla jednego dobry, dla innego niedobry. Dla mnie dobry. Chyba.

To który kolor tarczy zamówiłeś? 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, mario1971 napisał(-a):

Raczej niebieski OP36 ten lakierowany.

Musze przespać się z tematem przez święta...

Ciekawe ile będę czekał? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem Szymona. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Bugs napisał(-a):

Mnie się w Rolexie podoba taka zieleń jaką ma tarcza w Hulku, Daytonie John Mayer albo bezel Kermita ( ale nie oliwkowy ). Wypłowiały oliwkowy jak w DJ niekoniecznie, ten świerkowy w OP też nie. Zielonas ceramika też im nie wyszła chociaż w Sprite jest jakby mniej plastikowa niż w Subach.

Pistacja jest ladna na zywo:

IMG_2356.thumb.jpg.644cdc97eb29b64146c557ce9812b6b6.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ty jesteś finansistą (doradcą?), z pewnością przeglądasz dokładnie co podpisujesz, a dodatkowo robisz fotkę dla świętego spokoju. Wrzuć zapis oświadczenia, które podpisałeś. 

Nie robiłem zdjęcia, bo po co ? Podczas odbioru poinformowano mnie, że nie ma zwrotów po odbiorze i zapłaceniu. Jedynie reklamacja na gwarancji, bo mieli już dziwne przypadki i zwroty. Nie pamiętam, czy przy wszystkich było oświadczenie, ale na pewno przy jednym w lutym albo marcu podpisywałem
nie mam zdjęcia ale o ile dobrze pamietam odbiór to byly to glownie zgody rodo plus potwierdzenie że to co mi wydali jest zgodne z zamówieniem i bez uszkodzeń 

No to jest właśnie to oświadczenie, o którym mówię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, dsz napisał(-a):

Raczej niebieski OP36 ten lakierowany.

Musze przespać się z tematem przez święta...

Ciekawe ile będę czekał? 

Hmmm pytanie czy będziesz jeszcze mógł sie zapisać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, mario1971 napisał(-a):

Czarny. Myślałem o niebieskim, ale czerń to evergreen.

Ale gdybym mógł, to brałbym żółtka.

Edytowane przez PKS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mariusz1986 napisał(-a):

Hmmm pytanie czy będziesz jeszcze mógł sie zapisać...

mogą być jakieś problemy? limity?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, PKS napisał(-a):

Czarny. Myślałem o niebieskim, ale czerń to evergreen.

Ale gdybym mógł, to brałbym żółtka.

Bober średnio mi się podoba, a gdybym nie te zęby, brałbym piaskową tarczę.  

5 minut temu, dsz napisał(-a):

mogą być jakieś problemy? limity?

Już po zapisach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to po zapisach? 

jakaś pula się skończyła i kiedy będzie następna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, dsz napisał(-a):

jak to po zapisach? 

jakaś pula się skończyła i kiedy będzie następna?

Za rok, jesli beda nowe modele. Najlepiej idz do Kruka i zapytaj czy i na co mozesz sie zapisac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Paweł Bohacz napisał(-a):

Za rok, jesli beda nowe modele. Najlepiej idz do Kruka i zapytaj czy i na co mozesz sie zapisac.

jak byłem na początku tego tygodnia to chcieli zapisać mnie na listę, ale nie chciałem bo myślałem że wezmę tego czarnego OP36 (ale jednak wziąłbym niebieski).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Bober średnio mi się podoba, a gdybym nie te zęby, brałbym piaskową tarczę. 

Też tak miałem, jak tylko się pojawił, dlatego nigdy go nie brałem pod uwagę. Dużo bardziej podobał mi się 39 z indeksami jak w DJ, ale po latach zacząłem doceniać bobra - moim zdaniem pojedyncze indeksy są nudne w tak symetrycznym układzie, a dodanie podwójnych wprowadza ożywienie i tarcza ma w sobie to coś. Natomiast nie podobają mi się proporcje indeksów i wskazówek w 41 - indeksy są za duże względem korony, a wskazówki za długie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, PKS napisał(-a):

Też tak miałem, jak tylko się pojawił, dlatego nigdy go nie brałem pod uwagę. Dużo bardziej podobał mi się 39 z indeksami jak w DJ, ale po latach zacząłem doceniać bobra - moim zdaniem pojedyncze indeksy są nudne w tak symetrycznym układzie, a dodanie podwójnych wprowadza ożywienie i tarcza ma w sobie to coś. Natomiast nie podobają mi się proporcje indeksów i wskazówek w 41 - indeksy są za duże względem korony, a wskazówki za długie.

Zamówiłeś 36?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Zamówiłeś 36?

Tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, PKS napisał(-a):

Tak.

W końcu odpowiedni rozmiar dobrałeś.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi