tomirek 9 #1 Napisano 7 Października 2007 Czyli partyjka z moim nowym Orientem w tle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2 Napisano 7 Października 2007 fajne ciemnie foty pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #3 Napisano 7 Października 2007 Fotki świetne i zegarek ładny. Jakby tak jeszcze choć skrawek sweterka... 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #4 Napisano 7 Października 2007 Extra fotki !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #5 Napisano 7 Października 2007 Zegarek jak i fotki rewelacja! Szczerze gratuluję 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #6 Napisano 7 Października 2007 zdjęcia robią wrażenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomirek 9 #7 Napisano 7 Października 2007 dziekuje za mile slowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #8 Napisano 7 Października 2007 Lubię szachy, a zegarek mi się podoba. Ładne zdjęcia 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1616 #9 Napisano 8 Października 2007 :shock: super fotkiGratuluję zegarka 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcichosz 2 #10 Napisano 10 Października 2007 Bardzo udane zdjęcia -- zarówno pomysł, jak i wykonanie. No i zegarek wyraźnie się uszlachetnia na takim tle. Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas 263 #11 Napisano 10 Października 2007 Nie sądziłem że orient zrobi na mnie takie wrażenie. Dotychczas miałe BARDZO mylne wyobrażenie o tej marce. Zdjęcia miodzio. 0 pozdrawiam Darek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomirek 9 #12 Napisano 12 Października 2007 Bo i wsrod Orientow jest kilka perelek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #13 Napisano 12 Października 2007 Piękne foty i zegarek 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach