Radawan 0 #26 Napisano 7 Listopada 2019 Dziekuje z całego serca wszystkim za udzielone rady. Dzięki Waszemu forum nie wkopalem się w dwie miny z wyborem sikora. No i zaryzykuję i wezmę zegarek 39mm. Z kronikarskiego obowiązku nadmienie, że wybór padł na propozycje szuwiego, za co po stokroć dzięki za podrzucenie aukcji. A taki Epos z bazarku: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/180056-epos-3408208201015-originale/?do=findComment&comment=2650137 ? Wprawdzie 39mm, ale na tarczy niewiele się dzieje i przez to wizualnie będzie większy. Cena <2.500, ale warto porozmawiać i może sprzedający trochę opuści.Temat do zamknięcia (jeśli się to tutaj praktykuje). Pozdrowienia dla wszystkich! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol1329 31 #27 Napisano 7 Listopada 2019 Wybór też dobry, a rozmiar optymalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6533 #28 Napisano 8 Listopada 2019 Gratulacje - pamiętaj, żeby wstawić jeszcze foto zegarka na ręce, jak już do Ciebie dotrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radawan 0 #29 Napisano 12 Listopada 2019 Dotarł! Odpowiadając na prośbę szuwiego, oto parę fotek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 65042 #30 Napisano 12 Listopada 2019 I gitarrra. Niech się dobrze nosi! To jest ten na werku Peseux 7001? Głupie pytanie, przecież widać, że to ten werk 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fanfar19 6165 #31 Napisano 12 Listopada 2019 Bardzo fajny garniturowiec.Gratuluję. 0 "Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta." - Stanisław Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6533 #32 Napisano 12 Listopada 2019 I pięknie :-) Niech się dobrze nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radawan 0 #33 Napisano 13 Listopada 2019 I gitarrra. Niech się dobrze nosi! To jest ten na werku Peseux 7001? Głupie pytanie, przecież widać, że to ten werk Oczywiście, na Paseux 7001. Póki co oswajam się z nowym rodzajem zegarka. Jako laik operowałem póki co na kwarcach. To pierwszy naciąg w moim posiadaniu. Póki co leży na półce i już narzeczona zaapelowała, że skoro ma być to zegarek weselny, to do wesela (lipiec 2020) ma spoczywać w bezpiecznym miejscu Czytałem, że chociaż raz w tygodniu powinno się tego typu zegarki nakręcać, więc tym bardziej będę wystawiony na próbę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #34 Napisano 13 Listopada 2019 Dotarł! Odpowiadając na prośbę szuwiego, oto parę fotek: Gratuluje, bardzo dobrze wygląda na Twoim nadgarstku A nakręcaj go ...codziennie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol1329 31 #35 Napisano 13 Listopada 2019 Gdy patrzę na ten zegarek i jego rozmiar to jestem pewny, że wcale nie jest za mały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach