Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Tewes

"Patek" oryginał czy śmieć

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Znalazłem dzisiaj w piwnicy zegarek "Patek Philippe", niestety kompletnie nie znam się na zegarkach i potrzebuje pomocy z oceną tego oto zegarka :)

Dzięki z góry za wszelką pomoc!

Witajcie!

Znalazłem dzisiaj w piwnicy zegarek "Patek Philippe", niestety kompletnie nie znam się na zegarkach i potrzebuje pomocy z oceną tego oto zegarka :)

Dzięki z góry za wszelką pomoc!

75593842_421443842137509_36666041316671470144239_561270584448452_426430297326328

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość hubex

Całkiem niezły stan jak na piwniczne znalezisko. Ile dałbyś mu lat i jak mógł się znaleźć w Twojej piwnicy tak znamienity zegarek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez liczne przeprowadzki moja piwnica skrywa jeszcze wiele tajemnic :) 

Myślę że ma 10 lat +, domyślam się że to jest moje dziadka, choć ręki nie dam sobie uciąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość hubex

No, jak piwnica i dziadek na dokładkę, to jest jednak szansa że to oryginał  ;)

Pasek w całkiem niezłym stanie jak na 10 lat w piwnicy - nawet jedna dziurka nie jest "wybita" do końca. Dziadek chyba dość rzadko go nosił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, jak piwnica i dziadek na dokładkę, to jest jednak szansa że to oryginał  ;)

Pasek w całkiem niezłym stanie jak na 10 lat w piwnicy - nawet jedna dziurka nie jest "wybita" do końca. Dziadek chyba dość rzadko go nosił.

bo dziadek był dumny i byle czego nie nosił :) 

Pozdrawiam, Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z modnej zabawy; kamień, papier czy nożyce  - wybierasz najpierw papier. Dobrze owijasz i prosisz o kamień. Dalej wiesz, co robić  ;)

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zegarek który miał opis "Zegarek Patek, bardzo wysoka jakość"  Takie rzeczy się nie dzieją w realnym życiu  :D i raczej od rolexa wzwyż nikt nie trzyma w piwnicy, tudzież innych wiadrach  <_<   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam takie zapytania. Zawsze jest dziadek, piwnica albo strych. Na końcu pytanie o wartość. Tyle lat a schemat zawsze ten sam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość hubex

Bo ludzie / społeczeństwo to schemat - można to urabiać jak glinę, lub sami Cie urobią jeśli rozumu nie posiadasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.