Gość feleksc #76 Napisano 23 Sierpnia 2005 ponawiam prosbe o pomoc co to jest: na małym wyświetlaczu ciekłokrystalicznym: (przyciskając guzik)5-3-1 gwiazdka? co to jest? ---------------------- malutkie kwadraciki ? albo gdzie przestawic na mniejszy format adjecia?(ponoc ma dwa) ??? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 3 #77 Napisano 23 Sierpnia 2005 A "Cwał Walkirii" Wagnera puszczałeś? 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 223 #78 Napisano 23 Sierpnia 2005 A "Cwał Walkirii" Wagnera puszczałeś? rzeczywiście taki "apokalipsowy" widoczek :wink: piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #79 Napisano 23 Sierpnia 2005 to bardziej by chyba "the End" pasował 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 12 #80 Napisano 23 Sierpnia 2005 No to krajobraz Roztocza: Mój rumak się narowi I szumy na Tanwi Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_mada 5 #81 Napisano 23 Sierpnia 2005 Taka mała propozycja: żeby nie wklejać całych zdjęć tylko ich miniatury na które klikając otwieramy duży rozmiar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #82 Napisano 23 Sierpnia 2005 No właśnie........................ Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #83 Napisano 23 Sierpnia 2005 ja juz nic nie bede wklejał :twisted: :twisted: :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #84 Napisano 24 Sierpnia 2005 Jerzy Chackiewicz napisał:A "Cwał Walkirii" Wagnera puszczałeś?Nie, nie za bardzo lubię takie "klimaty" :wink: A apokalipse to ja miałem cały czas w "górze" :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 3 #85 Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja tylko żartowałem. A że "Apocalypse Now" jest moim ulubionym filmem choćby ze względu właśnie na genialne zdjęcia, to mi się skojarzyło.Pozdrawiam. 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #86 Napisano 24 Sierpnia 2005 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #87 Napisano 24 Sierpnia 2005 Panowie popatrzcie na swoje cyfraki i pomocy:na małym wyświetlaczu ciekłokrystalicznym: (przyciskając guzik)5-3-1 gwiazdka? co to jest? ---------------------- malutkie kwadraciki ? albo gdzie przestawic na mniejszy format adjecia?(ponoc ma dwa) to chwila,niech kazdy spojrzy i napisze swoje uwagi z instrukcji obsługi swojego cyfraka :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #88 Napisano 24 Sierpnia 2005 Felek, a jaki masz aparat :?: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #89 Napisano 24 Sierpnia 2005 ZOLID inna nazwa TRACER albo TRACERT jak macie jakies linki(pomysly?)szukam Pdf przynajmniejpozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #90 Napisano 24 Sierpnia 2005 ZOLID sd dc2070TRACER dc2070sTRACERT dc2070S 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #91 Napisano 24 Sierpnia 2005 dobra Panowie rozgryzłem tego chińskiego aparata(ja to mam pecha do tego kraju ) :gwiazdki-malejąco to jakość zdjątkakwadraciki-malejąco to format zdjęciateraz będą foty 800x600 i to bez obrabiania- znowu polecimy po Wrockui coś wkleimy :wink: acha jak się daje tą miniature zdjęcia na naszym forum????????pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #92 Napisano 24 Sierpnia 2005 Instrukcja wg. Mariusza_w : Teraz w zależności od tego czy chcesz wstawić mniejszą fotkę czy pełny wymiar, kopiujesz do pisanej przez siebie wiadomości odpowiedni link. Tak więc, mniejszy wymiar zdjęcia (podczas oglądania każdy może je powiększyć klikając na fotkę) wstawiasz adres URL opisany jako Thumbnail for forums (1), to ten drugi od góry. Pełny wymiar zdjęcia, tutaj znowu wstawiasz do swojego posta adres URL opisany jako Hotlink for forums (1) .... i tyle. Zdjęcie powinno pojawić się w Twojej wiadomości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #93 Napisano 24 Sierpnia 2005 Jak wklejasz zdjęcia normalnie to sobie poradzisz. W imageshacku zaczynasz normalnie, wybierasz zdjęcie dajesz "host it", jak wyskoczy nowa strona to poszukaj linka opisanego jako thumbnails. Będą dwa, skopiuj ten wyżej. A jak nie wyjdzie to skopiuj ten nizej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #94 Napisano 24 Sierpnia 2005 ok :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #95 Napisano 24 Sierpnia 2005 czy da sie na taniej cyfrówce zrobic dobre zdjęcia w nocy???czy regulować tym CONPENSATION(to nasycenie???)bo pstrykam z różnymi opcjami lampy i wybucha i wybucha -po pare błyskówa... i tak nic nie widać :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #96 Napisano 24 Sierpnia 2005 a Jan mój druch serdeczny to zyje???a :idea: :!: ślub blisko?i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia :zdrowej pociechy i dużo następnych :wink: a przede wszystkim dobrego startu(zawsze to lżej)pozdrawiamPaweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #97 Napisano 25 Sierpnia 2005 ...kurde mam mieszkanko ma pieniendze - mam wiele mozliwosci i bede mial prace - i mam pasje zegarkowa a slub 17 wrzesnia - dzisiaj mi sie sniło że spiesyzłem się do odmu bo za godizne ślub o 15 - a otoczenie było jak w nocy i sobie uświadomiłem ze nie mam garnituru kupionego ale jak przyszedłęm do domu to mi powiedizeli że ślub dopiero jutro ===> chyba przeżywam... pozdrawiam 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #98 Napisano 25 Sierpnia 2005 a propo zdjec noca to wczoraj wykonałem - w kolorze gorzej moze... dlatewgo czarnobiałe to moje ZŁotoryjskie ośiedle widziane z mojego balkonu w nocy 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #99 Napisano 25 Sierpnia 2005 ładna okolica 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #100 Napisano 25 Sierpnia 2005 ...a jesli chodzi o owady i pajeczaki - to świezutkie zrobione przed chwilą - pewnie jeszcze zyją ..tu po chwili znowu - chyba lepsze zdjecie... nie znam sie na pająkach ale to jest chyba krzyżak (ogromny - dodam) 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach