Maro66 60 #1101 Napisano 9 Stycznia 2007 :shock: Bardzo mi się podobają!Super - klimatyczne fotki 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jw_amigowiec #1102 Napisano 9 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #1103 Napisano 10 Stycznia 2007 Witam ja troszeczke z innej beczki ale pomyslalem ze tutaj bedzie ok i bedzie mialo oddzwiek, a konkretnie. Stałem sie posiadaczem aparatu fotograficznego kiev 35a co sadzicie o tym aparacie. Zastanawiam sie nad sprzedaza, ile moze byc warte takie cudo( stan idealny) podobno przeszly przez niego 3 klisze. Czy moze sobie zostawic, hmmm??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #1104 Napisano 10 Stycznia 2007 A i zamieszcze jedną fotke chyba jedyna moja która mi sie podoba.(zrobiona hp 635 ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1105 Napisano 14 Stycznia 2007 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 444 #1106 Napisano 14 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #1107 Napisano 15 Stycznia 2007 Zbyszek, ładna kompozycja !Jakubos, czy to Twoja córeczka ? Ładna, ale przynajmniej ze zdjęcia widać że ma charakterek :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #1108 Napisano 15 Stycznia 2007 jakieś wygrzebane: oraz gołąb (na szczęście nie Stanisław :wink:) i na koniec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1109 Napisano 15 Stycznia 2007 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #1110 Napisano 15 Stycznia 2007 W końcu postanowiłem, że i ja coś dodam Pstryknięte na spacerze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #1111 Napisano 15 Stycznia 2007 za tym tęsknie w tym roku ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1112 Napisano 15 Stycznia 2007 ślicznie drzewa oszroniło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 444 #1113 Napisano 16 Stycznia 2007 Jakubos, czy to Twoja córeczka ? Ładna, ale przynajmniej ze zdjęcia widać że ma charakterek :wink: Emilka nie jest moją córką. Co do charakteru zdjęcia (charakterku?) to ugryzł ją w ucho pies i płakała. Dlatego ma taki wyraz twarzy. Do zdjęcia poprosiłem ją aby stanęła bokiem bo nie chciałem aby było widać zaklejone plastrem ucho. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1114 Napisano 16 Stycznia 2007 ugryzł ją w ucho pies i płakałaZnacie moje zdanie o psach? :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 444 #1115 Napisano 16 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 444 #1116 Napisano 16 Stycznia 2007 Jazzband te nocne zdjęcie to Ci wyszły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #1117 Napisano 16 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1118 Napisano 16 Stycznia 2007 świetne ujęcie a ja dzis skóra i troche metalu: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 343 #1119 Napisano 16 Stycznia 2007 feleksc, nie chciałbym Ciebie spotkać w ciemnej uliczce, jeśli z tym wszystkim wychodzisz z domu :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1120 Napisano 17 Stycznia 2007 z tym wszystkim-to pewnie chodzi Tobie o szybkiego Miga :?: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1121 Napisano 17 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #1122 Napisano 19 Stycznia 2007 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1123 Napisano 19 Stycznia 2007 Świetna fota, Dominik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #1124 Napisano 19 Stycznia 2007 Jesli ktos ma czas, to moze sobie ogladnac moja galerie: http://plfoto.com/29670/autor.html Spotka tam miedzy innymi: Czasy, kiedy trzeba bylo wybrac miedzy lepszym jedzeniem a kupnem kliszy fotograficznej wspominam jako najlepsze w moim zyciu Dzis juz nie mam czasu ani werwy tworczej, na zlosc mam akurat kase na jedzenie i klisze 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #1125 Napisano 19 Stycznia 2007 Coś pięknego :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach