lalus 0 #1126 Napisano 19 Stycznia 2007 Świetna fota, Dominik. Dzieki Fota sprzed 6 lat. Tylko troche sie zepsula przy zmianie rozdzielczosci :? 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruś 0 #1127 Napisano 19 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1128 Napisano 19 Stycznia 2007 gibberte widoczki ---cuda czym robione? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruś 0 #1129 Napisano 19 Stycznia 2007 pierwsze CANON EOS 400Ddrugie Panasonic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #1130 Napisano 19 Stycznia 2007 No to moze cos samochodowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1131 Napisano 21 Stycznia 2007 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aaronek 0 #1132 Napisano 21 Stycznia 2007 Fajne te zdjęcia wodospadu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #1133 Napisano 21 Stycznia 2007 Piekne skalne miasto! I zdjecia :shock: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruś 0 #1134 Napisano 21 Stycznia 2007 Cuda cuda cuda ..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #1135 Napisano 21 Stycznia 2007 @Temption3 i 5 fotka Mega Onośnie skalnych miast (Turcja/Kapadocja): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1136 Napisano 22 Stycznia 2007 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #1137 Napisano 22 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1138 Napisano 22 Stycznia 2007 Moze komu sie spodoba co do miejsca: Francja...pozdrawiam 8) 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_mada 3 #1139 Napisano 22 Stycznia 2007 Hej Zbyszek (Temption)!Gdzie to jest (mam na myśli ostatnie zdjęcia które zamieściłeś) :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #1140 Napisano 22 Stycznia 2007 Skalne Miasto w Adrszpachu i Teplicach nad Metui w Czechach. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1141 Napisano 22 Stycznia 2007 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1142 Napisano 22 Stycznia 2007 Fajne, ale widzę, że masz taki sam problem jak ja. Zdjęcia są krzywo kadrowane. Staram sie jak mogę i często wychodzą mi tak samo. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #1143 Napisano 22 Stycznia 2007 Fajne, ale widzę, że masz taki sam problem jak ja. Zdjęcia są krzywo kadrowane. Staram sie jak mogę i często wychodzą mi tak samo. Też to mam.Jedynie "statywowcom" tak nie wychodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1144 Napisano 22 Stycznia 2007 Zauważyłem, że u mnie problem ten dotyczy tylko cyfrówek (kompaktów). Może to kwestia opóźnienia migawki? Sam nie wiem... Ciekawe jakby było z lustrem cyfrowym. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1145 Napisano 22 Stycznia 2007 oooo.... odkryłem nowy temat może i ja się pochwalę jak uda mi się odszukać starsze zdjęcia (te sprzed 6 lat, robione lustrzanką analogową) to także umieszczę Spitfire CW Huey dawać dalej ? pozdrawiam, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #1146 Napisano 22 Stycznia 2007 Zauważyłem, że u mnie problem ten dotyczy tylko cyfrówek (kompaktów). Może to kwestia opóźnienia migawki? Sam nie wiem... Ciekawe jakby było z lustrem cyfrowym.Wiesz ze aż z ciekawości sprawdziłem i... to samo!Stare zdjęcia z Zenitha proste ( w większości )a z cyfrówki zawsze trochę leci .Moze faktycznie elektroniczny spust migawki poźniej reaguje niż prosty mechaniczny... :roll: Z lustrem cyfrowym za mało miałem do czynienia żeby zwrócić na to uwagę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1147 Napisano 22 Stycznia 2007 Temption, te fotki były zrobione w Chorwacji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #1148 Napisano 23 Stycznia 2007 Peacemaker ładny pyszczek tego Spita. UH też bardzo ładny. "Galop Walkirii" można zanucić. Tylko te krzyżyki Luftwaffe... jakoś tak się dziwnie kojarzą. 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1149 Napisano 23 Stycznia 2007 dawać dalej ? Dawać, dawać. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #1150 Napisano 23 Stycznia 2007 Czy to fotki z zeszlorocznych pokazow w Radomiu? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach