Bartheck 7 #1276 Napisano 7 Maja 2007 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1277 Napisano 7 Maja 2007 < 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1278 Napisano 8 Maja 2007 W celu odstresowania, pofociłem sobie. Gość wpadł mi w oko po miesiącu patrzenia. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1279 Napisano 8 Maja 2007 14-54 czy 50? PS: Świetne 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1280 Napisano 8 Maja 2007 Piećdziesiątka. Teraz myśle jak ją zmiękczyć. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zulek 0 #1281 Napisano 8 Maja 2007 Piećdziesiątka. Teraz myśle jak ją zmiękczyć. Mydłem mydłem! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1282 Napisano 8 Maja 2007 Za 30 lat to raczej będę miec ten problem z głowy. Poza tym mydło uczula. Myślałem raczej o wazelinie. Kiedyś modnej pośród fotografów :twisted: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zulek 0 #1283 Napisano 8 Maja 2007 (...) Myślałem raczej o wazelinie. Kiedyś modnej pośród fotografów :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1284 Napisano 8 Maja 2007 Fajny psiejski nosek A zmiękczanie chyba opanuję. Gimpa-rozwalić na kilka warstw-potraktować jakim zmiękczaczem w różnym stopniu_spłaszczyć i gotowe. Jak opanuję technologię to wkleję coś. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zulek 0 #1285 Napisano 8 Maja 2007 Dzięki :wink: moja kotka to by się pewnie obraziła za ten psiejski nosek :wink: Teraz żyleta w modzie, a jak już koniecznie zmiękczać np. przy akcie i świecach to znam takich co chuchają w obiektyw :roll: :twisted: :wink: heheh tylko nie wiem czy specjalnie czy z wrażenia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1286 Napisano 8 Maja 2007 Dmuchają specjalnie, z wrażenia. Żeby odwrócić wzrok 8) Modelki, nie swój. Miau-Miau niech sie nie gniewa. Nie obracałem kompa i tak jakoś mi się wydawało :roll: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #1287 Napisano 9 Maja 2007 Fajny psiejski nosek A zmiękczanie chyba opanuję. Gimpa-rozwalić na kilka warstw-potraktować jakim zmiękczaczem w różnym stopniu_spłaszczyć i gotowe. Jak opanuję technologię to wkleję coś. Nic nie zastąpi starego UV zasmarowanego wazeliną J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1288 Napisano 9 Maja 2007 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #1289 Napisano 11 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #1290 Napisano 13 Maja 2007 Wiktor, w takim ujęciu ten "prick enlarger" wygląda nawet niczego sobie :twisted: Jeżeli już przedłużać, to minimum do Ma=0,95 i w odpowiednim luksusie: J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #1291 Napisano 13 Maja 2007 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1292 Napisano 13 Maja 2007 Eee no, widzę, że D80 poszedł w ruch :wink: A gdzie Ten przeciwnik cyfrówek? :twisted: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #1293 Napisano 13 Maja 2007 Zdjęcia na konkurs czyli bardziej ambitne są w 100% analogowe, odbijane w ostatni piątek w nocy 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1294 Napisano 13 Maja 2007 Eee no, widzę, że D80 poszedł w ruch :wink: A gdzie Ten przeciwnik cyfrówek? :twisted: Chyba sam już nie wie dlaczego tak. A fota kapitalna. Gdzie takie roboty drogowe są? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1295 Napisano 13 Maja 2007 Przecież to... hotel "Rzeszów" 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1296 Napisano 13 Maja 2007 :shock: Powiedz ile jeszcze pokoje kosztują a całkiem mi układ trawienny padnie 8) 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1297 Napisano 13 Maja 2007 Nie wiem, ale z pewnością za drogo 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #1298 Napisano 14 Maja 2007 Nie wiem, ale z pewnością za drogo Teraz to chyba rezerwacje tylko dla Tupamaros A obsługa jaka oblatana była; technologia porannego spuszczania pijaków do pierwszego autobusu na lotnisko - czysta perfekcja J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #1299 Napisano 16 Maja 2007 Naprawdę warte obejrzenia:http://wiadomosci.onet.pl/38952,21,0,pokaz.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #1300 Napisano 16 Maja 2007 Mi ostatni szczęka opadła przy:http://andrzejdragan.com/ 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach