Gość feleksc #126 Napisano 26 Sierpnia 2005 i na dobranoc: wgrać na dysk i oglądać w slideshow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #127 Napisano 27 Sierpnia 2005 ...felo tamto twoje zdjecie (emblemat) było bardziej przyjemniejsze - to się jakos nie podoba - sieje niepokoj 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #128 Napisano 27 Sierpnia 2005 sieje strach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #129 Napisano 27 Sierpnia 2005 acha jutro ZDJĘCIE nastepnego słupa :wink: specjalnie dla TSUKIEGO :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #130 Napisano 28 Sierpnia 2005 jako że temat zamiera,to cosik wkleje(za co pewnie bedzie mial mi za złe kol.Tsuki )temat niezobowiązujący: i tytuł tego dzieła to ,,PLECKI SPOD KIECKI''a jeśli się Ktoś spyta czemu?to odpowiadam -a czemu nie :wink: :twisted: 8) ps.sory Tsuki ale słupy mi się pokończyły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #131 Napisano 28 Sierpnia 2005 Prawdziwe nieszczęście to że Ci się klisza nie skończyła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #132 Napisano 28 Sierpnia 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #133 Napisano 30 Sierpnia 2005 Hmm, więc i ja coś zapodam od siebie ;-) tu widoczny jest Hel ze Wzgórza Św. Maksymiliana w Gdyni Skwer Kościuszki kontenerowiec przy wejściu do portu yellow submarine ;-) świta nad bulwarem w Gdyni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 12 #134 Napisano 30 Sierpnia 2005 Efekt zakupu cyfrzaka Zabawa fajna, ale muszępopracować nad warsztatem :oops: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #135 Napisano 30 Sierpnia 2005 Piękna fotka, Marcin. Tu coś na temat: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #136 Napisano 30 Sierpnia 2005 Coś temu domi38 nie wyszło - nie można odczytać cyfr na zegarku :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 223 #137 Napisano 30 Sierpnia 2005 śliczne Marcinie ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 13 #138 Napisano 30 Sierpnia 2005 ok jak bede w tych okolicach to pstrykne a teraz dalej z drogi : [/url]FelekCzyżbyś meszkal gdzieś w okolicy Pereca? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #139 Napisano 30 Sierpnia 2005 ...a tu chciałbym zaprezentowac zdjecie trikowe - czyli jak za pomoca jednego organu potrafie zrobic innny - zdjecie słabej jakosci bo robiłem sam za pomocą ust ...co to wam przypomina? ...a tu mam zdjecie tego co mozna zobaczyc z mojego balkonu w pokoju moim - to element "muzeum maszyn wszelakich" jakie posiada moj sasiad (2 takie samochody, 3 duze fiaty i 2 mercedesy - starocie) 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #140 Napisano 30 Sierpnia 2005 Fuj! To Twój brzuch? Cholera! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #141 Napisano 30 Sierpnia 2005 ...takie origami 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #142 Napisano 30 Sierpnia 2005 Robisz bardzo ostre zdjęcia i nie rozumiem dlaczego robisz je w czerni i bieli. Po co wyrzucać kolory? Mi się to nie podoba - zuboża to zdjęcie i wygląda quasi-artystycznie (no offence Twoje zdjęcia są OK) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #143 Napisano 30 Sierpnia 2005 ...to te akurat w czerni są bo testowałem mozliwsoci mojego apratka - zwykle robie w kolorze.... ....jaki to kwiatek ? 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #144 Napisano 30 Sierpnia 2005 Czyżbyś meszkal gdzieś w okolicy Pereca? ......koło stadionu ( WKS )Śląska.......pozdr. 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #145 Napisano 30 Sierpnia 2005 jaki to kwiatek Gdyby nie pajęczynka powiedziałbym, że to jakiś sztuczny... Ale co to za kropelki na każdym kwiatku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #146 Napisano 31 Sierpnia 2005 ...jest to rodzaj pnączy - od dziecka było to u mnie w domu i pozniej u babbci - bardzo łatwo rozmanażać szybko rośnie - ładnie i obficie kwitnie (ma imponuący zapach)a kropelki to jest nektar.... u mnie zawsze na to mówiono "HOJA" ...nie moge znaleść informacji w internecie o tym pnączu 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #147 Napisano 31 Sierpnia 2005 MYSZ NOCA ...wczoraj sie nudziło i kombinowałem a co mnie wkurza w nocy - że nie ma dziennego swiatła ale zdjecie mzna robic nawet i w wtedy ... ...nie za centralne ???? 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 13 #148 Napisano 31 Sierpnia 2005 Czyżbyś meszkal gdzieś w okolicy Pereca? ......koło stadionu ( WKS )Śląska.......pozdr. 8)To prawie jesteśmy sąsiadami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #149 Napisano 31 Sierpnia 2005 To prawie jesteśmy sąsiadami. :twisted: FAJNIE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #150 Napisano 31 Sierpnia 2005 kiedy jazzband piwo pijemy?????? :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach