Yurrek 1 #751 Napisano 26 Sierpnia 2006 Muszę Cię Jerzy zmartwić... to nie Wrocek tylko Wa-wa 8) Tyz piknie. I wcale się nie martwię bo zdjątka ze stolycy też super a i Wawka memu sercu bardzo bliska .Znaczy pająk taki sympatyczny, bo słowiańską gębę zaposiada, a na odwłoku ma Krzyż Walecznych a nie Eisernes Kreutz.Co mi z tym Wrockiem odbiło? Ten kościół mnie zmylił.Pewnie trzeba będzie znowu odwiedzić te stare piastowskie ziemie i pooddychać tym samym powietrzem co Lassalle i M. von Richthofen. :wink: A co do stolicy i Krzyży Żelaznych, to właśnie niedawno stolicę odwiedzała wycieczka z niemieckiego biura turystycznego "Wehrmacht" : 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #752 Napisano 3 Września 2006 Za długo leżała w pokoju... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #753 Napisano 3 Września 2006 A ja sobie dzisiaj cyknąłem widok zza okna, w ten pochmurny i deszczowy dzień... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #754 Napisano 3 Września 2006 Teraz już wiem, dlaczego jesteś taki drażliwy. Z takim ogrodzeniem to nie dziwota... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #755 Napisano 3 Września 2006 Teraz już wiem, dlaczego jesteś taki drażliwy. Z takim ogrodzeniem to nie dziwota... :wink: Ostatnio jestem drażliwy jakby trochę mniej 8) . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 #756 Napisano 3 Września 2006 Ładny hydrant masz za płotem, jabyś miał chwilke to zrób fotke, zbieram zdęcia hydrantów. :idea: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #757 Napisano 3 Września 2006 55 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #758 Napisano 3 Września 2006 w fajnych miejscach bywałeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #759 Napisano 3 Września 2006 55 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #760 Napisano 3 Września 2006 Dla odmiany, coś z francuskiej kuchni :wink:... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #761 Napisano 3 Września 2006 Dla odmiany, coś z francuskiej kuchni :wink:... Tia! Jadłem i bardzo mi smakowały. Ale drugi raz tego nie zrobię, bo czułem się jakbym był kanibalem a ponadto rodaka zjadał. Poczciwe sympatyczne polskie winniczki! :wink: 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #762 Napisano 3 Września 2006 Tak, poczciwy szkodnik. :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #763 Napisano 3 Września 2006 Tak, poczciwy szkodnik. :wink:Człowiek to też szkodnik i bardzo często niepoczciwy :evil: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #764 Napisano 3 Września 2006 Temption: To Chorwacja czy Macedonia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #765 Napisano 3 Września 2006 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #766 Napisano 3 Września 2006 zdjęcia niesamowite! czułem się jakbym był kanibalem :?: :?: :?: :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #767 Napisano 3 Września 2006 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #768 Napisano 3 Września 2006 Twoja E1 jest na sprzedaż? :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #769 Napisano 3 Września 2006 Chciałbym teraz popływać na takim "szczególe" po takich okolicznościach przyrody! [/url] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #770 Napisano 3 Września 2006 Stara fota, z 2003.Wszystkie drogi prowadzą do Domu Śląskiego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #771 Napisano 4 Września 2006 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #772 Napisano 4 Września 2006 To drugie jest wspaniałe! Szkoda, że ludzie i parasol odbierają mu nieco klimatu. Ale to niebo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #773 Napisano 4 Września 2006 Jak zwykle super foty. Daj jeszcze parę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #774 Napisano 4 Września 2006 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #775 Napisano 4 Września 2006 < 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach