Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gekkou

Szukam koperty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam koperty o średnicy 27,8cm, od strony mechanizmu.

Średnica od strony tarczy wynosi 29cm.

post-97048-0-46991800-1581443171_thumb.jpg

post-97048-0-24171200-1581443192_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez dennyk
      Poszukuję fajnej koperty pod Unitasa 6498. Dla utrudnienia nie chińczyka
      Muszę pomieścić tarczę o średnicy 39 mm

pozdrawiam
    • Przez pepco
      Witam, kupię kopertę do zegarka marki Błonie model Kurant.
      Pozdrawiam Piotr.

• Przez MichalD
      Hej,
      Dzisiaj niestety zauważyłem, ze mój niedawno kupiony EPOS ma defekt - zarysowanie, lekko wyszczerbioną kopertę - czuć to pod palcem, delikatny odprysk.
      Pokazuję na zdjęciu. Wydaje m się, ze musiałem gdzieś zahaczyć w ostatnich dniach

Czy można to naprawić? wypolerować? Niby to niewielki defekt, ale mocno mnie to irytuje, bo zegarek został kupiony 2 miesiace temu i już taka przykra historia...
      Czy taki zabieg robią zegarmistrzowie w Warszawie? Pan z Ząbkowskiej lub Pieknej czy do tego potrzebny jest inny specjalista? Jaki może być orientacyjny koszt takiej usługi?

Dziękuję z góry za pomoc.

• Przez Bugajov
      Witam,

jestem w posiadaniu zegarka G-Shock GA-150 w kolorze białym. Jednak zegarek bardzo szybko zżółkł i nie da się go niczym doczyścić, nie chcę znowu mieć tego problemu po paru miesiącach i chciałem wymienić pasek oraz bazel na kolor czarny. Jednak nie mogę nigdzie znaleźć tarczy, ani niczego o możliwości jej wymiany, wiecie coś na ten temat? 

Jeśli tarczy nie da się wymienić to chciałbym poznać Waszą opinię nt. wyglądu tego zegarka w czarnym kolorze, jedynie z białą tarczą. Ponieważ wydaję mi się, że będzie wyglądać to tandetnie, ale może tylko mi się wydaje. 

Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.