Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Rekomendowane odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez dennyk
Poszukuję fajnej koperty pod Unitasa 6498. Dla utrudnienia nie chińczyka
Muszę pomieścić tarczę o średnicy 39 mm
pozdrawiam
-
Przez MichalD
Hej,
Dzisiaj niestety zauważyłem, ze mój niedawno kupiony EPOS ma defekt - zarysowanie, lekko wyszczerbioną kopertę - czuć to pod palcem, delikatny odprysk.
Pokazuję na zdjęciu. Wydaje m się, ze musiałem gdzieś zahaczyć w ostatnich dniach
Czy można to naprawić? wypolerować? Niby to niewielki defekt, ale mocno mnie to irytuje, bo zegarek został kupiony 2 miesiace temu i już taka przykra historia...
Czy taki zabieg robią zegarmistrzowie w Warszawie? Pan z Ząbkowskiej lub Pieknej czy do tego potrzebny jest inny specjalista? Jaki może być orientacyjny koszt takiej usługi?
Dziękuję z góry za pomoc.
-
Przez Bugajov
Witam,
jestem w posiadaniu zegarka G-Shock GA-150 w kolorze białym. Jednak zegarek bardzo szybko zżółkł i nie da się go niczym doczyścić, nie chcę znowu mieć tego problemu po paru miesiącach i chciałem wymienić pasek oraz bazel na kolor czarny. Jednak nie mogę nigdzie znaleźć tarczy, ani niczego o możliwości jej wymiany, wiecie coś na ten temat?
Jeśli tarczy nie da się wymienić to chciałbym poznać Waszą opinię nt. wyglądu tego zegarka w czarnym kolorze, jedynie z białą tarczą. Ponieważ wydaję mi się, że będzie wyglądać to tandetnie, ale może tylko mi się wydaje.
Pozdrawiam
-