wierny 13 #1 Napisano 25 Lutego 2020 Zbliżają się moje 35 urodziny i pomyślałem, że fajnym prezentem byłby zegarek wyprodukowany w tym właśnie roku Wasza wiedza na pewno jest szersza od mojej i jestem ciekaw waszych propozycji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeno 319 #2 Napisano 25 Lutego 2020 Budżet? Na początek poszukaj na chrono24 zegarków datowanych na ten rok. 1985, to rok Swatcha i zegarków Montana z melodyjkami 0 Ale Tudora to Ty szanuj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wierny 13 #3 Napisano 25 Lutego 2020 Budżet? Na początek poszukaj na chrono24 zegarków datowanych na ten rok. 1985, to rok Swatcha i zegarków Montana z melodyjkami +/- 2 k 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krist-off 4969 #4 Napisano 25 Lutego 2020 Nie ograniczaj się do jednego. To też premiera kultowego filmu, w którym wystąpił nie mniej kultowy zegarek, który możesz mieć za grosze i jeszcze zostanie Ci na parę innych... https://kaktus24.pl/product-pol-12459-Zegarek-Meski-Casio-CA-53W-1-Kalkulator-Retro-Vintage.html?zwykle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1928 #5 Napisano 25 Lutego 2020 Diver TAG Heuer 844.5 (zwany też mniej precyzyjnie "Professional 1000"), automat, wersja brandowana nową nazwą marki (uzupełnioną o "TAG") datuje się właśnie od 1985 roku. Kosztuje jeśli ma się szczęście jakieś 1500 EUR (ja za mniej więcej tyle kupiłem) i lepiej nie dawać kilkunastu tysięcy, jakich żądają niektorzy sprzedawcy. BARDZO stylowy zegarek z historią. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 1073 #6 Napisano 25 Lutego 2020 Zegarek z Ghostbusters https://www.fratellowatches.com/tbt-seiko-voice-note-m516-4009/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekJ 57 #7 Napisano 25 Lutego 2020 Bardzo ciekawy temat, bede sledzil.. jestem z tego samego roku i tez juz myslalem o jakims prezencie dla siebie z okazji 35. urodzin Gesendet von iPhone mit Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wierny 13 #8 Napisano 26 Lutego 2020 Diver TAG Heuer 844.5 (zwany też mniej precyzyjnie "Professional 1000"), automat, wersja brandowana nową nazwą marki (uzupełnioną o "TAG") datuje się właśnie od 1985 roku. Kosztuje jeśli ma się szczęście jakieś 1500 EUR (ja za mniej więcej tyle kupiłem) i lepiej nie dawać kilkunastu tysięcy, jakich żądają niektorzy sprzedawcy. BARDZO stylowy zegarek z historią.TAG heuer.jpg Bardzo fajna propozycja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach