drkadrys 1475 #251 Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Masz racje SBBN043 jest tańszy, pół ceny 1000 m. Rozmiar dla mnie, historia, super wygląd 😍 jest bardzo wysoko na liście 🔝 https://www.ippojapanwatch.com/products/seiko-prospex-sbbn043-marine-master-professional-divers-mens-watch Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez drkadrys 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #252 Napisano 5 Sierpnia 2021 Godzinę temu, drkadrys napisał(-a): Masz racje SBBN043 jest tańszy, pół ceny 1000 m. Rozmiar dla mnie, historia, super wygląd 😍jest bardzo wysoko na liście 🔝 https://www.ippojapanwatch.com/products/seiko-prospex-sbbn043-marine-master-professional-divers-mens-watch Ktoś tu zaraz będzie miał niebieskiego tuńczyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drkadrys 1475 #253 Napisano 5 Sierpnia 2021 25 minut temu, Noodles napisał(-a): Ktoś tu zaraz będzie miał niebieskiego tuńczyka Spokojnie chciałem pomóc rozruszać temat 😏 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15730 #254 Napisano 14 Sierpnia 2021 A ktoś stalowego się nie pozbywa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #255 Napisano 15 Września 2021 Pan, Pani i Tuńczyk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #256 Napisano 15 Września 2021 11 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Pan, Pani i Tuńczyk Dobry browarek i zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #257 Napisano 24 Września 2021 5 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furraan 386 #258 Napisano 25 Września 2021 Mierzony na targach - tytanowy. Po raz pierwszy miałem ,,smoka" na ręku, i muszę przyznać, że zaskakująco dobrze leży na przegubie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #259 Napisano 30 Września 2021 @furraan to nie tuńczyk. Tuńczyk wygląda np. tak: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furraan 386 #260 Napisano 30 Września 2021 Wiem, wiem, zwyczajnie pomyliłem temat 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #261 Napisano 30 Września 2021 Jak pochodnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #262 Napisano 30 Września 2021 4 godziny temu, furraan napisał(-a): Wiem, wiem, zwyczajnie pomyliłem temat 😉 Wiem, że wiesz 😀 To była okazja do wrzucenia mojego spamu Czarnuchem 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #263 Napisano 9 Listopada 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PKS 535 #264 Napisano 20 Listopada 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #265 Napisano 10 Stycznia 2022 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #266 Napisano 18 Stycznia 2022 Jacyś chętni na puchę za 12 koła? Ponoć tylko 10 egzamplarzy w Polsce https://www.timetrend.pl/si-s23635j1.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6704 #267 Napisano 18 Stycznia 2022 Jacyś chętni na puchę za 12 koła? Ponoć tylko 10 egzamplarzy w Polsce https://www.timetrend.pl/si-s23635j1.htmlZ X na tarczy to już nie to samo. No i to przecież nie jest MarineMaster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15730 #268 Napisano 24 Stycznia 2022 Stalowy Tuńczyk dalej poszukiwany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #269 Napisano 26 Stycznia 2022 W dniu 18.01.2022 o 20:39, Noodles napisał(-a): Jacyś chętni na puchę za 12 koła? Ponoć tylko 10 egzamplarzy w Polsce https://www.timetrend.pl/si-s23635j1.html jak się w nim zmienia baterię ? koperta jest niby jednolita wynika z opisu, ja się na Tunach nie znam stąd pytanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #270 Napisano 27 Stycznia 2022 7 godzin temu, ecipeci napisał(-a): jak się w nim zmienia baterię ? koperta jest niby jednolita wynika z opisu, ja się na Tunach nie znam stąd pytanie Wysyłka do Japonii niestety. Parę miesięcy bez zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #271 Napisano 27 Stycznia 2022 2 godziny temu, Noodles napisał(-a): Wysyłka do Japonii niestety. Parę miesięcy bez zegarka. no to lipa, dzięki za info a w takim jak jest z wymianą baterii ? https://www.seikowatches.com/global-en/products/prospex/s23629j1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #272 Napisano 27 Stycznia 2022 5 minut temu, ecipeci napisał(-a): no to lipa, dzięki za info a w takim jak jest z wymianą baterii ? https://www.seikowatches.com/global-en/products/prospex/s23629j1 w tych 300m dekielek się odkręca normalnie. Tylko jest trochę pytań: sama wymiana baterii w nurkach to za mało, trzeba też uszczelki wymienić - majster to ogarnie? Test szczelności 300? Trzeba mieć odpowiednią maszynę aby takowy wykonać... No i taki mały smaczek - w Fabryce Seiko nabijają na deklu kropkę przy dacie kolejnej wymiany baterii - zegarmistrz raczej tego nie zrobi. Dlatego ja swojego raczej będę odsyłał do seiko za parę lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #273 Napisano 27 Stycznia 2022 3 minuty temu, Noodles napisał(-a): w tych 300m dekielek się odkręca normalnie. Tylko jest trochę pytań: sama wymiana baterii w nurkach to za mało, trzeba też uszczelki wymienić - majster to ogarnie? Test szczelności 300? Trzeba mieć odpowiednią maszynę aby takowy wykonać... No i taki mały smaczek - w Fabryce Seiko nabijają na deklu kropkę przy dacie kolejnej wymiany baterii - zegarmistrz raczej tego nie zrobi. Dlatego ja swojego raczej będę odsyłał do seiko za parę lat ponownie dzięki za ciekawe informacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9786 #274 Napisano 27 Stycznia 2022 12 godzin temu, Noodles napisał(-a): Wysyłka do Japonii niestety. Parę miesięcy bez zegarka. Na pewno trzeba wysyłać do Japonii? Niedawno pytałem się w serwisie Zibi czy to ogarną i powiedzieli, że tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #275 Napisano 27 Stycznia 2022 40 minut temu, siomon napisał(-a): Na pewno trzeba wysyłać do Japonii? Niedawno pytałem się w serwisie Zibi czy to ogarną i powiedzieli, że tak. Nawet te bez dekla? Śmiem wątpić w umiejętności patałachów z Zibi. Będą próbowali otworzyć na chama łomem, porysują, stwierdzą że jednak się nie dai się dalej bujaj... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach