revolta4 15387 #226 Napisano 8 Marca 2023 Chyba zostawię s2+ ,że sprzedaży żadne pieniądze. A w sumie to fajna mocna latarka z trybami do ciorania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 18880 #227 Napisano 8 Marca 2023 Godzinę temu, revolta4 napisał(-a): Z jaką dioda ? ponownie SST40 (1800 lumenów) 0 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #228 Napisano 8 Marca 2023 O ja mam to samo .😀 wcześniej miałem XML 900lm ciepła. Też była ok nie wiem czy nie lepsza nawet jeżeli chodzi onorad o długość pracy na aku itd .ta ma większy wygar 😀 Zostawię ja ,przyda się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #229 Napisano 8 Marca 2023 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #230 Napisano 8 Marca 2023 Czołówka na spacery z psem i do tyrania.Prosta w obsłudze, bateria ok, można ładować zwykłym kablem, wytrzymała i tania Wysłane z mojego IN2023 przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #231 Napisano 13 Marca 2023 A tak zostało i zostanie mam nadzieję na długo 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 90647 #232 Napisano 13 Marca 2023 7 godzin temu, revolta4 napisał(-a): A tak zostało i zostanie mam nadzieję na długo I jak Jacek wrażenia i ja mam tego convoya a do tego nitecore tup. Mówię o tej nowej?? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #233 Napisano 13 Marca 2023 3 minuty temu, kornel91 napisał(-a): I jak Jacek wrażenia i ja mam tego convoya a do tego nitecore tup. Mówię o tej nowej?? Hymm .jeżeli mam być szczery myślałem że będzie większe wow jak ja odpaliłem względem convoy s2+ , sst40 1800lm. Ale na spokojnie pojechałem do lasu i sprawdziłem na polach 😂🤣 i jest dużo lepiej od convoy Dłuższy czas działania z racji większego aku 21700 , 5000pojemnosci Funkcja power banku przydatne jak dla mnie w różnych sytuacjach ,jazda rowerkiem telefon na wykończeniu..... Magnes w dupce , ładowanie usb ,lepsze tryby od conwoy w sensie ilość światła na danym trybie , no i turbo 4500 lm to jest ściana światła. Klips .No jest dobrze .szeroko daleko jak lubię. Ale convoy s2+ nadal uważam że jedna z lepszych latarek za ta kasę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50428 #234 Napisano 14 Marca 2023 Hej! Którą z poniższych byście wybrali ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #235 Napisano 14 Marca 2023 18 minut temu, Londek napisał(-a): Hej! Którą z poniższych byście wybrali Jako ? Będziesz świecił w ogrodzie ma spacerze z psem ? Nosił w kieszeni? W plecaku .? Do czego to ma być. Każda jest inna jedna większą od drugiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50428 #236 Napisano 14 Marca 2023 Kieszeń i auto. W dużej mierze doświetlanie strychów przy inspekcji i innych ciemnych zakamarków, mam już dość dźwigania mojego Bosch’a z osiemnasto voltową baterią, co prawda swieci to szataństwo piekielnie (4k) ale strasznie nie wyjściowe jest i do tego nie można skupić wiązki w punkt. Mam też kilka mniejszych sztuk takich breloków do kluczy od Ledlenser i Nitecore, swieci nieźle… ale stanowczo nie wystarczająco. Wakacyjnie dużo chodzę po lasach i innych odludziach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27081 #237 Napisano 14 Marca 2023 To kup np Olight Baton 3. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50428 #238 Napisano 14 Marca 2023 Z tym Olight będę musiał zawsze pamiętać a żeby mieć ten kabel na podorędziu, co może być problematyczne. Szukam, oglądam… ale jest tylko gorzej z wyborem teraz👀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #239 Napisano 14 Marca 2023 No to standardowo .convoy s2+ , do takich rzeczy jak potrzebujesz idealnie się nadaje ref OP będzie szerzej świecić masz tryby można tyrać nie szkoda jak zgubisz, dwa aku w torbie narzędziowej czyvxo tam z sobą nosisz i po kłopocie nieduża latarka robi robotę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50428 #240 Napisano 14 Marca 2023 Convoy s2+ jest dostępny w Chinach i stanach, na Amazonie też nie ma… szukam czegoś najlepiej na lokalnym rynku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #241 Napisano 14 Marca 2023 Alledrogo .olx .jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50428 #242 Napisano 14 Marca 2023 Nie w UK😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #243 Napisano 14 Marca 2023 3 minuty temu, Londek napisał(-a): Nie w UK😜 Ok .wszystko jasne 🤣😂🤣😂👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4459 #244 Napisano 15 Marca 2023 15 godzin temu, Londek napisał(-a): Z tym Olight będę musiał zawsze pamiętać a żeby mieć ten kabel na podorędziu, co może być problematyczne. Szukam, oglądam… ale jest tylko gorzej z wyborem teraz👀 To jest akurat "dziwny" problem. Z telefonem też masz problem z ładowaniem? Kabel w domu i awaryjny w aucie i po Twoim problemie 🤝 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50428 #245 Napisano 15 Marca 2023 Wszelkiego typu złącza USB czy też lighting znajdziesz dosłownie wszędzie w tych czasach, czego nie można powiedzieć o tym magnetycznym złączu, a jak wiadomo często się zdarza że zapominamy o w miarę podstawowych rzeczach przy pakowaniu się😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #246 Napisano 15 Marca 2023 9 godzin temu, Londek napisał(-a): Wszelkiego typu złącza USB czy też lighting znajdziesz dosłownie wszędzie w tych czasach, czego nie można powiedzieć o tym magnetycznym złączu, a jak wiadomo często się zdarza że zapominamy o w miarę podstawowych rzeczach przy pakowaniu się😉 Dlatego polecam latarki ładowane USB C - problem z głowy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50428 #247 Napisano 15 Marca 2023 Właśnie zamówiłem Sofirn SC18, budżetowo ale może zrobi robotę👀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #248 Napisano 15 Marca 2023 22 minuty temu, Londek napisał(-a): Właśnie zamówiłem Sofirn SC18, budżetowo ale może zrobi robotę👀 No i git - będziesz Pan zadowolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #249 Napisano 17 Marca 2023 Właśnie dojechała nowa zabawka. W skrócie - jest dobrze... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50428 #250 Napisano 20 Marca 2023 Dotarła, całkiem fajny rozmiar do kieszeni. Zobaczymy jak sobie poradzi. A teraz czas na pierwsze ładowanie. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach