arek1a2b 127 #1 Napisano 28 Lipca 2020 Jako że wpadł w moje ręce to zostawię po nim ślad zanim zniknie gdzieś na następne dekady. Dużo pisać nie będę bo " koń jaki jest każdy widzi" Jako ciekawostkę dodam tylko że mam drugi zegar w identycznej formie jak ten, nawet bloczki się zgadzają, tyle że P64 na dwie wagi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1785 #2 Napisano 28 Lipca 2020 No tak, ale dlaczego on ma sekundnik w środku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #3 Napisano 28 Lipca 2020 5 minut temu, PM1122 napisał: No tak, ale dlaczego on ma sekundnik w środku Jakiś majster w zaciszu własnego garażu dorobił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1194 #4 Napisano 28 Lipca 2020 Piękny zegar. Rengjord z norweskiego znaczy czyścić, wyczyścić - tyle znalazłem, ale żadnego Urmakera F. Frida nie znalazłem. Może z tyłu skrzyni są jakieś adnotacje... Nie potrafię wytłumaczyć czemu, ale zegar ten zalatuje mi Willmannem, podobno też robił centralną sekundę. Pozdrawiam Jacek PS Myślę, że to jednak jest Willmann. W bazie Tatyany jest zegar z numerem o jeden niższym niż ten. 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5 Napisano 28 Lipca 2020 Też obstawiam Willmanna. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1194 #6 Napisano 28 Lipca 2020 Zegar z bazy Tatyany jest identyczny z tym pokazanym tutaj. Tu są zdjęcia : https://cloud.mail.ru/public/ohLt/5mSYsWNcJ/15_076/7623358b-617a-44b2-b2ed-4fa324f89bee.jpg Kurczę, jaki ten świat jest mały. Niedawno wypłynęły Eppnery z kolejnymi numerami, a tu proszę dwa Willmanny, też kolejne numery i do tego identyczne, i to jeszcze centralna sekunda... Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerims 101 #7 Napisano 28 Lipca 2020 Ooo! Kolejny Willmann (chyba inny numer?) z centralną sekundą. Zazdraszczam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #8 Napisano 28 Lipca 2020 Bracia z dobrej fabryki Składane przez tego samego fachurę oszczędzającego klej pod listewki Nie mam nawet gdzie go powiesić półtora roczny syn za bardzo się interesuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #9 Napisano 28 Lipca 2020 Ile kosztuje? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #10 Napisano 28 Lipca 2020 Teraz, kiniol napisał: Ile kosztuje? jest poza twoim zasięgiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #11 Napisano 28 Lipca 2020 Miły jesteś... Słyszałem, że nieźle przepłaciłeś... buchachacha... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #12 Napisano 28 Lipca 2020 Rozdać łopatki? Piaseczek macie? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #13 Napisano 28 Lipca 2020 No nie no, aż tak poważnie to nie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #14 Napisano 28 Lipca 2020 11 minut temu, kiniol napisał: Miły jesteś... Słyszałem, że nieźle przepłaciłeś... buchachacha... Za to bólu 4 liter nie mam 17 minut temu, tarant napisał: Rozdać łopatki? Piaseczek macie? Łopatka z rękach gówno burzowca na punkcie handlarzy mogła by być niebezpieczną bronią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #15 Napisano 28 Lipca 2020 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1785 #16 Napisano 28 Lipca 2020 Ja też zazdraszczam.... ale kiedyś też utrafię .... coś mi Willmanny, po głowie chodzą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach