Lawnowerman 927 #76 Napisano 3 Grudnia 2007 RIP :cry: :cry: :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6408 #77 Napisano 3 Grudnia 2007 ['] 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_2004 6 #78 Napisano 3 Grudnia 2007 Jezusie słodki, miejże litość!Szczere kondolencje dla rodzin obu naszych kolegów. 0 Sex, drags & rock-n-roll ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lorus #79 Napisano 3 Grudnia 2007 :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #80 Napisano 3 Grudnia 2007 nawet nie wiem co napisać ['] piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ossomac 0 #81 Napisano 3 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #82 Napisano 3 Grudnia 2007 Znowu nie wiem co napisać... Nie poznałem go osobiście, ale noszę z dumą paski, które wyszły spod jego ręki...Spoczywaj w pokoju Darku :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pawel Frątczak #83 Napisano 3 Grudnia 2007 Szczere kondolencje dla rodziny. Bardzo mi przykro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #84 Napisano 3 Grudnia 2007 Bardzo mi przykro. Szczere kondolencje dla rodziny. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #85 Napisano 3 Grudnia 2007 ['] :cry: przykra wiadomość... :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sir mass pl #86 Napisano 3 Grudnia 2007 Pogrzeb odbędzie się w piątek o godz 11 na cmentarzu w podgórzu.(dz Krakowa) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #87 Napisano 3 Grudnia 2007 :cry: ['] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #88 Napisano 3 Grudnia 2007 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #89 Napisano 3 Grudnia 2007 ...a nie tak dawno sie poznalismy... brak mi slow... :cry: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #90 Napisano 3 Grudnia 2007 Wyrazy współczucia dla rodziny. Żegnaj Kolego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #91 Napisano 3 Grudnia 2007 Najszczersze kondolencje dla rodziny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #92 Napisano 3 Grudnia 2007 Wyrazy współczucia dla rodziny. 0 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Władek Meller 296 #93 Napisano 3 Grudnia 2007 "Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie..."- słowa, które mam teraz na ustach.Władek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.T 0 #94 Napisano 3 Grudnia 2007 Odszedł tam, gdzie czas nie przemija... Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. [*][*][*] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grant #95 Napisano 3 Grudnia 2007 Wyrazy współczucia dla rodziny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommybox 0 #96 Napisano 3 Grudnia 2007 strasznie smutno . Tez umawiałem się z mrow@ na nowy pasek...jeszcze parę dni temu....Kondolencje dla rodziny.Niech spoczywa w pokoju. 0 PAM 312 | FC 345X5 | Longines Admiral ***** 1951r | Atlantic Worldmaster | G-Shock Riseman | Emporio Armani AR-0513 | kilka innych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatek 0 #97 Napisano 3 Grudnia 2007 ['] Czas się zatrzymać i zastanowić. 0 Sowy nie są tym, czym się wydają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stani.swiss 0 #98 Napisano 3 Grudnia 2007 Wyrazy współczucia dla rodziny. Żegnaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chorrigan 0 #99 Napisano 3 Grudnia 2007 Brak mi słów. 0 Zdrówka!w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Antykwariusz #100 Napisano 3 Grudnia 2007 Niezmiernie jest nam wszystkim przykro :-( :-(:-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach