creaz24 1 #1 Napisano 31 Stycznia 2021 Dzień dobry, mam pewien problem, kupiłem stary stojący zegar i nic o nim nie wiem, na tarczy nie ma nic napisane, tak samo w środku, szukałem w Internecie i nie znalazłem podobnych zegarów. Może ktoś mógłby pomóc i powiedzieć jakiej jest produk cji lub rok powstania. Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek informację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #2 Napisano 31 Stycznia 2021 Styl zaiste trudno jednoznacznie określić, coś z art deco i art and crafts. Może to był indywidualny projekt, cały komplet mebli. Zdjęcie mechanizmu od tyłu i gongów coś może pomóc. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creaz24 1 #3 Napisano 31 Stycznia 2021 Przesyłam zdjęcia mechanizmu i gongów : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #4 Napisano 31 Stycznia 2021 gdzieś ze Szwarcwaldu? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tatyana 618 #5 Napisano 31 Stycznia 2021 6 godzin temu, creaz24 napisał: Присылаю фото механизма и гонгов : Z przodu twojego ruchu znajduje się królik. Ten zegary został wyprodukowany przez PHS (Philipp Haas & Sons): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creaz24 1 #6 Napisano 1 Lutego 2021 11 godzin temu, Tatyana napisał: Ten zegary został wyprodukowany przez PHS (Philipp Haas & Sons) Czy można ustalić choć przybliżony rok produkcji tego zegara? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #7 Napisano 1 Lutego 2021 Tak 1905-1925, dokładnie się nie poważę. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creaz24 1 #8 Napisano 1 Lutego 2021 Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cronos33 0 #9 Napisano 1 Lutego 2021 Wagi maja chyba niezbyt trafiony odcień... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajmar 129 #10 Napisano 2 Lutego 2021 19 godzin temu, cronos33 napisał: Wagi maja chyba niezbyt trafiony odcień... Wygląda na to, że coś zostało dodane/podmienione później 0 Pozdrawiam Paweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creaz24 1 #11 Napisano 20 Lutego 2021 W dniu 1.02.2021 o 19:02, cronos33 napisał(-a): Wagi maja chyba niezbyt trafiony odcień... W dniu 2.02.2021 o 14:58, bajmar napisał(-a): Wygląda na to, że coś zostało dodane/podmienione później Tak wyglądają po przeprowadzonej przeze mnie renowacji 😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach