Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
meXy

Klub użytkowników GARMIN

Rekomendowane odpowiedzi

Urlop czas start.

Ale o skakance nie zapomniałem. Postępy są. 2.4kg w dół też. W poniedziałek zmieniamy widok za oknem,ale skakankę też zabieram ze sobą.

20260808_133306.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzieliście już nowe Fenixy? Premiera miała miejsce kilka dni temu. Zawiedziony jestem brakiem ładowania indukcyjnego. Myślałem, że już w tych modelach to wprowadza. Na plus są tytanowe koperty. Zastanawiam się nad 9Pro Solar. Kiedyś miałem i 7 i 7X w solarze, bardzo lubiłem ten zapas baterii przez wiele dni.

BTW: Jakby ktoś chciał się przesiąść na bardzo zadbana ósemkę w tytanie i z szafirem to może do mnie pisać bo pewnie będę się przesiadał.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, pepepatryk napisał(-a):

Widzieliście już nowe Fenixy? Premiera miała miejsce kilka dni temu. Zawiedziony jestem brakiem ładowania indukcyjnego. Myślałem, że już w tych modelach to wprowadza. Na plus są tytanowe koperty. Zastanawiam się nad 9Pro Solar. Kiedyś miałem i 7 i 7X w solarze, bardzo lubiłem ten zapas baterii przez wiele dni.

BTW: Jakby ktoś chciał się przesiąść na bardzo zadbana ósemkę w tytanie i z szafirem to może do mnie pisać bo pewnie będę się przesiadał.  

Widziałem i w związku z tym, oraz w zwiazku z baterią w Epixie Pro, która wytrzymuje mi 7-10 dni odkąd więcej aktywności uprawiam i nawet na wakacjach musiałem doładować zegarek, rozważam bardziej niż kiedykolwiek zakup Enduro 3...

PS. To, że 9 Pro Solar jest tylko w jednym kolorze, bez jakiejkolwiek powłoki, czy to carbon dlc, czy może cerakote jak w Tactixie, to dla mnie spore rozczarowanie. Z drugiej strony i tak cena skutecznie odstrasza, biorąc pod uwagę, że za 3800 kupisz 8 Solar 47mm, a za 3420zł Enduro 3...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Novikus257 napisał(-a):

Widziałem i w związku z tym, oraz w zwiazku z baterią w Epixie Pro, która wytrzymuje mi 7-10 dni odkąd więcej aktywności uprawiam i nawet na wakacjach musiałem doładować zegarek, rozważam bardziej niż kiedykolwiek zakup Enduro 3...

PS. To, że 9 Pro Solar jest tylko w jednym kolorze, bez jakiejkolwiek powłoki, czy to carbon dlc, czy może cerakote jak w Tactixie, to dla mnie spore rozczarowanie. Z drugiej strony i tak cena skutecznie odstrasza, biorąc pod uwagę, że za 3800 kupisz 8 Solar 47mm, a za 3420zł Enduro 3...

Mi akurat kolor nie przeszkadza. Zawsze miałem Garminy z czarna powłoką, z chęcią spróbowałbym czegoś innego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc...

Wjechały nowe paseczki w ilości sztuk trzech

20260916_155054.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.08.2026 o 18:15, pepepatryk napisał(-a):

I jak Patryk, nabyłeś?

Ta Twoja 8 to jaki rozmiar, z Amoledem?

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, tommly napisał(-a):

I jak Patryk, nabyłeś?

Ta Twoja 8 to jaki rozmiar, z Amoledem?

Hej Tomku, póki co zamówiłem Apple watcha, to będzie trzecie podejście 😉 Garmin idzie do ludzi. Jak mi Apple Watch nie podejdzie to będę polował na tytanowego 9pro solar. 

Jak jesteś zainteresowany to pisz, mamy już wspólną udaną historię biznesową 😉 Rozmiar 47mm, Amoled. 

IMG_2423.jpeg

IMG_2787.jpeg

IMG_6806.jpeg

IMG_3997.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, pepepatryk napisał(-a):

Hej Tomku, póki co zamówiłem Apple watcha, to będzie trzecie podejście 😉 Garmin idzie do ludzi. Jak mi Apple Watch nie podejdzie to będę polował na tytanowego 9pro solar. 

Jak jesteś zainteresowany to pisz, mamy już wspólną udaną historię biznesową 😉 Rozmiar 47mm, Amoled. 

IMG_2423.jpeg

IMG_2787.jpeg

IMG_6806.jpeg

IMG_3997.jpeg

Ja własnie "pozbyłem się" AW Ultra 2, syn przejął :) i postanowiłem wrócić do Garmina,  bo mój Epix 2 leży i się kurzy przez większość czasu.

Myślałem, że masz może tą większą wersję, ale w takim wypadku raczej nie ma sensu zamiana, dzięki za info.

Swoją drogą prędzej czy później, znając życie, znowu wrócę do japka, tylko już do nowszego modelu Ultra 3 albo może 4. Ten model jest świetny, choć bateria mogłaby ciut dłużej trzymać, tak jeszcze ze 2-3 dodatkowe dni, byłoby super, ale i tak jest nieźle w porównaniu do zwykłych wersji.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, tommly napisał(-a):

ze 2-3 dodatkowe dni

Jakby tak było też bym zamienił fenixa na jabłko ultra , ale 6 dni to minimum 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc pierwszy raz od dawien dawna, a już na pewno odkąd mam Garmina nazbierałem tak dużo aktywnych minut 😋 (560). Waga idzie systematycznie w dół, także git 👍

Paski nowe też sztos, ale to wiadomo.

20260920_203252.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

IMG_2298.jpeg

Edytowane przez meXy
Dubel

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi