Kieszonkowe 784 #1 Napisano 4 Marca 2021 Nazbierało się tego trochę (w moim burzliwym życiu ) Jakby Ktoś chciał to może mnie korumpować Miłego dnia Roman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2 Napisano 4 Marca 2021 Nie stać nas na to... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowe 784 #3 Napisano 7 Marca 2021 W dniu 4.03.2021 o 11:40, kiniol napisał(-a): Nie stać nas na to... Kogo jak kogo ale Ciebie Krzysztof nie stać ????? Wszyscy wiemy że robisz duże zegary za jeszcze większe pieniądze Małymi też nie wzgardzając . Ale dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają lepiej porozmawiać o czterech Andrach Kocha które stoją na strychu w Puszcykowie Miłego końca weekendu Roman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #4 Napisano 7 Marca 2021 Może bym coś kupił, ale nie mam takiej tokarki do której by te suporty pasowały. Wystaw do korupcji coś bardziej uniwersalnego. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 109 #5 Napisano 8 Marca 2021 Nie widać na jakie wangi wchodzą - masz coś na Boleya z "podwójnym płaskim" ( ale nie trójkąt ) ? 0 Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach