Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eddi87

Casio grupowe zamówienia

Rekomendowane odpowiedzi

Pany, temat odnośnie zamówień rarytasów spoza kraju, co by raz opłacać ship. Składaniu nie dostępnych już G oraz grupowych zamówienień. Okazje zagraniczne można też tu wrzucać, może akurat będzie chciał też ktoś kupić a we dwoje lub troje zawsze raźniej. 

Edytowane przez eddi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mogliście tego pomysłu mieć  wcześniej 😔 chętnie bym się dołączył do tego zamówienia  z żółtym Romkiem , a tak pusto w kasie ... biednemu to zawsze wiatr w oczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Breitling 13048 napisał(-a):

nie mogliście tego pomysłu mieć  wcześniej 😔 chętnie bym się dołączył do tego zamówienia  z żółtym Romkiem , a tak pusto w kasie ... biednemu to zawsze wiatr w oczy.

Wcześniej było zimno i biało na dworze 😜

Cena u Adama (Świat Zegarków) przy zamówieniu 3 sztuk GW-9430 to 1400zł/szt

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Breitling 13048 napisał(-a):

Sprzedawaj swojego przecie nowy sikor i tanio kupiony. 

@tommly dopytaj jak wygląda zaliczkowanie i kiedy płatność. Co i jak bo może ktoś jeszcze dołączy oraz ile czasu to może ktoś hajs dozbiera do momentu płacenia lub sprzeda coś aby mieć hajs :)

Edytowane przez eddi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, eddi87 napisał(-a):

nie no już nie będę teraz kombinował , poczekam do zimy , może komuś się znudzi  :) za dużo rachunków i bardziej przyziemnych spraw .

chyba że coś opchnę 😁🤣

Edytowane przez Breitling 13048

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Breitling 13048 napisał(-a):

nie no już nie będę teraz kombinował , poczekam do zimy , może komuś się znudzi  :) za dużo rachunków i bardziej przyziemnych spraw .

Ale co do kombinowania? Do żyda i po temacie :) ile ja tak zegarów sprzedałem po tygodniu-miesiącu to nie zaliczę 😂

No do zimy raczej latem nikt nie sprzeda :)

Edytowane przez eddi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, eddi87 napisał(-a):

@tommly dopytaj jak wygląda zaliczkowanie i kiedy płatność. Co i jak bo może ktoś jeszcze dołączy oraz ile czasu to może ktoś hajs dozbiera do momentu płacenia lub sprzeda coś aby mieć hajs :)

Zawsze było tak, że wpłata z góry i wtedy wysyłka. Pytanie tylko ile czasu Adam by potrzebował na przygotowanie 3 sztuk, czy ma na miejscu wszystko, czy musi ściągać.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, tommly napisał(-a):

Zawsze było tak, że wpłata z góry i wtedy wysyłka. Pytanie tylko ile czasu Adam by potrzebował na przygotowanie 3 sztuk, czy ma na miejscu wszystko, czy musi ściągać.

Czyli przed składaniem nie płacimy? Może poczekamy do końca tygodnia z ruchami? Ktoś się może jeszcze namani 😁

Edytowane przez eddi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1968646726_Zrzutekranu2021-03-23172837.thumb.jpg.fd36ae812e880f51b9ba35e0a0a8f643.jpg

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, eddi87 napisał(-a):

Czyli przed składaniem nie płacimy? Mi składa 5030c to miesiąc bo niema wyswietlacza. Może poczekamy do końca tygodnia z ruchami? Ktoś się może jeszcze namani 😁

Czekam na info, czy wszystko jest, czy trzeba czekać i kiedy płatność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, tommly napisał(-a):

Czekam na info, czy wszystko jest, czy trzeba czekać i kiedy płatność.

Ok, jak będzie wiadomo to damy jakis termin na dołączenie takie 100%. To jak co to ogarniesz wszystko? 

@unadarek Darek Twój struś trochę odstrasza potencjalnych odwiedzających ten temat 🤣 zmień może na żółtego Romana czy łódź podwodną 😁

Screenshot_20210323-164407.thumb.png.630dd8115f1500b42ee77ef8375a8847.png

Edytowane przez eddi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1400 mówicie.. No niby tragedii nie ma, ale łudziłem się, że po jeszcze starszej cenie puści.. 🤣
Poczekamy na resztę info co do czasu złożenia i wówczas ostateczna decyzja. Jakby mi się coś odwidziało to zwolnię miejsce koledze[mention=29110]Breitling[/mention]13048
Póki co na zachętę innym.. Pyk!
f8062cae2c9ec0d75ae94bfa9d28c908.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, p.r.p. napisał(-a):

1400 mówicie.. No niby tragedii nie ma, ale łudziłem się, że po jeszcze starszej cenie puści.. 🤣
Poczekamy na resztę info co do czasu złożenia i wówczas ostateczna decyzja. Jakby mi się coś odwidziało to zwolnię miejsce koledze@Breitling 13048

Damy se czas z tydzień na zastanowienie i podjęcie decyzji dla niezdecydowanych i pomysł niech sie rozejdzie po forum. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczekajmy na info o terminach... ja też nie jestem zwolennikiem długiego czekania i często mi się wtedy zmienia obiekt westchnień ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ktoś był by chętny dokupić jeszcze jakieś ciuchy do Romka? Pt bezel DCJ i zwykły pasior? Może przy tak dużym zamówieniu jeszcze by się udało coś uszczknąć z ceny.

Zaczekajmy na info o terminach... ja też nie jestem zwolennikiem długiego czekania i często mi się wtedy zmienia obiekt westchnień

O to to.. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, tommly napisał(-a):

Zaczekajmy na info o terminach... ja też nie jestem zwolennikiem długiego czekania i często mi się wtedy zmienia obiekt westchnień ;)

Tyle co składanie to nie przeskoczymy. Ale np do końca tygodnia można by listę zapisową zrobić gdy wszystko będzie wiadomo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam bym cześć po części kupował co miesiąc jak z gazetki w kiosku i moze do następnych świąt złożyłbym- tą żółtą rakietę :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, unadarek napisał(-a):

ja tam bym cześć po części kupował co miesiąc jak z gazetki w kiosku i moze do następnych świąt złożyłbym- tą żółtą rakietę :) 

Tak jak z samochodzikami, pierwszy nr 9.99zł  następne po 125zł 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystawię mojego Romana na wydanie i zobaczymy. Jak się sprzeda to się podłączę pod zakup. Jak nie = nie podłączę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Vonziej napisał(-a):

Wystawię mojego Romana na wydanie i zobaczymy. Jak się sprzeda to się podłączę pod zakup. Jak nie = nie podłączę 

teraz @Breitling 13048 taka sama decyzja 😁

comment_16038262098PYHiZ97OMMa4w20J0I2rt.gif.5859f4a1e697003e58dfc5218d8df9a7.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, eddi87 napisał(-a):

teraz @Breitling 13048 taka sama decyzja 😁

comment_16038262098PYHiZ97OMMa4w20J0I2rt.gif.5859f4a1e697003e58dfc5218d8df9a7.gif

ja na razie odpuszczam , chyba że dzisiaj w totka coś  trafię 🤣 dobrze że mój Romuś nie umie jeszcze czytać , bo bym dostał niezłe zjeby za to że już rozmyślałem wymianę go na lepszy model 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Breitling 13048 napisał(-a):

ja na razie odpuszczam , chyba że dzisiaj w totka coś  trafię 🤣 dobrze że mój Romuś nie umie jeszcze czytać , bo bym dostał niezłe zjeby za to że już rozmyślałem wymianę go na lepszy model 😜

.. bo na złość mógłby zacząć chodzić do tyłu :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Breitling 13048 napisał(-a):

To innye sikory do żyda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś fajnego za pu ceny poproszę😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, dzyndzl napisał(-a):

Coś fajnego za pu ceny poproszę😎

Proszę bardzo

1097851765_Zrzutekranu2021-03-23221505.thumb.jpg.592780cbd86bcde1918edf893162fdf7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.